Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak holky, že se mě lidi začnou ptát třeba od půlky října, když mám termín ke konci, to jsem předpokládala. Ovšem že mi dneska dojde první zpráva, jestli "už", tak to opravdu nedávám, zvláště, když jsem všem pro jistotu říkala, že mám termín prelom říjen/listopad. 🤔😅 Taky babička mi nedávno řekla, že už je to ok a ať jde malá ven radši dřív?! Ne že by ten závěr byl extra super, ale na druhou stranu žádné velké potíže nemám a těžko říct, jestli ještě někdy těhotná budu, takže nikam nespěchám klidně ještě tři týdny, ale začínám teda pochybovat, jestli jsem normální 😅.
@knoflikarka taky raději říkám termín o týden dýl 😃 a tak nějak doufám, že otázky typu "už" mě poněkud minou 😃 já to teda snáším hůř, ale že bych byla radši, abych porodila dřív, to teda ne, jen ať tam ještě měsíc hezky vydrží...už jen z důvodu, že stále nemám připravenou postýlku, ani kočár, prostě ještě spoustu věcí musím stihnout do porodu udělat 🙂
@ojo Tak to jsem ráda, že nejsem sama! Já teda mám vše připravené, kvůli návštěvě nemocnice minulý týden jsme fakt všechno radši rychle dodělali, i když teda to vypadá, že to byl planý poplach, ale jen ať vydrží aspoň do 39. tt... 😉
@knoflikarka Ty normální jsi, oni ne. 😂Mě už se taky hodně ptají a lezou mi tím slušně na nervy... 😐😁 Jsem fakt rozhodnutá že to oznámím až budeme z porodnice doma, ať mám klid od telefonátů a sms...
@amenophus dekuju
@dusovkam my včera byli na té Pstružárně-potkala jsem tam známou, a ona hned: jeee ty už to máš za pár co? Tak jsem se na ní usmála a rikam:no mělo už by to být každým dnem,ale to víš, chuť na ryby byla větší. Jenom se tak nechápavě podívala-asi jakože už mam rodit a ještě někde trajdam a šla👌🤗😂😂 Já se rozhodla že nebudu oznamovat vůbec. Jen po porodu rodina,kolegové z práce a nejlepší kamarádka. Na ostatní kašlu. Až se třeba zeptají,tak napíšu jen :ano malá už je na světě/ne malá se ještě nenarodila. Většina z ,,kamaradu" jsou otravy otravne a už jsou mi s tím protivni 🤔
Ahojky holky, tahle noc byla hodně zajímavá. Měla jsem pocit, že mi malý vyskočí ven 😂. Chci se zeptat večer mě bolelo v krizi a taky spodek břicha. Asi jsem ještě neměla posličky a tak nevím jestli tohle může být taky něco podobného? Jinak všem přeji hezkou neděli ☺️.
@jitiss Jo tak vypadaji poslicci 🙂 Takove cvicne bolesti.
Jak me to sere v ty nemocnici...jsme na pokoji 3 ja lezim primo u dveri takze sem primo na rane.Nesnasim ten pocit kdyz nemam soukromi...a nadstandarty jsou plny...takze babo rad co s tim..
Holky, to je právě ono...neskutecne to cloveka stve tady ty dotazy...a jeste od zenskej s detma (taky je to snad muselo stvat, tak proc to same delaji ostatnim). Moje kamaradka rodila pred 3 tydny, vyvolávane po TP a me nenapadlo ji bombardovat zprávama - vedela jsem, kdy ma cca TP a jen jsem ji napsala, ze na ni myslim, at vse proběhne hladce a zbytecne se netrápí a ze az bude malej na svete, tak at se mi ozve. Takze me pak dokáže dostat, kdyz se me vyptávaji znami (???), ktery prakticky neznam a za ty jejich hlasky "Jsem si myslela, ze mas rodit ted..." bych vrazdila (myslet=hovno vedet a ještě kdyz jsem se jim s TP opravdu nesverovala = no jo, dědina 😂).
No kazdopadne to na me nejak dochazi...mam 13 dni do TP a posledni dny se necítím úplne fajn. Jednak na me neco leze, jednak mam i sem tam driv nezname bolesti břicha, v noci moc nespim a rano jsem úplne na ranu a bez energie a do toho takovy móc hezký fleky po obliceji 😂. No parádička. Každopádně zitra me ceka 1.kontrola v porodnici, tak se těším, ze se zas něco dozvím ☺. A jinak ty, co jste tu četly ty moje nahody s cislem 13 (mam TP 13.10.), tak porad pokracujeme a opravdu to neni tim, ze bych to cislo vyhledávala, vzdycky me to trkne, kdyz to nekde uvidim/uslysim, tak jsem fakt zvedava 😀. Tak to jen tak pro pobaveni. Jinak preji hezkou nedeli a tesim se na další miminka 💜.
@natysnovec jit domu? 😀
@niki1107 presne chapu, jak se citis... bohuzel tyto kokotske dotazy nijak neovlivnime... a nebo reci typu: “ty jeste nebudes rodit, bricho ti nekleslo”, nebo naopak “hmmm.. budes rodit kazdym dnem, ze?” Pripadam si jako figurina, kterou je nutno zhodnotit 🤔 tvl.. az snad budu rodit, tak budu rodit... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@sju2929 Ano, presne 😂...To jsi mi připomněla sousedku z baraku, ktera se snad pred měsícem ptala myho, jestli uz spi s botama u postele, protoze si vsimla, ze uz mam brisko niz ☝😂. Takze pozor jako ! No jo, jak uz psaly holky driv, tohle je stejne jen slabej odvar vsech dotazu, po porodu si asi taky uzijem ☺. Ale jsou to kraviny a clovek to tak musi brat ☺.
@laja64 Teda že se nestydíš! 😂 Doma budeš a žádný nehty a tak! Jen k doktorovi a domů. 😂 Já si asi budu muset rozmyslet návštěvu kadeřnice po výplatě a kafe se sestřenicí jako ... A nedejbože abych šla se starší do nákupáku nebo do mekáče (jo občas si tam zajdu zhřešit) 😂😂😂
@jitiss Jo, to budou ty potvory které nás týrají pár týdnů i dnů před porodem.. 😁 Vítej v klubu..👍
@natysnovec Vydržet kočko.. Taky moc neskáču nadšením, že budu na pokoji s jinými. U nás je nadstandard imrvére zabraný.. A dopředu se bohužel nedá zařídit..
@niki1107 Tak já už musím mít teda odrozeno tak měsíc nazpět, sakra 😂😂 Břicho mi šlo malinko dolů začátkem září... 😂😂 Ale furt jsem 2v1 😂.A ještě tak tři týdny budu.. Mě zas teď prudí moje matka.. Každý týden mi volá, jestli už 👀😖 a TP ví moc dobře... Najednou se zajímá, prvorozená vnučka ji nezajímala a najednou... Asi bude hodně naštvaná, když ji řeknu že ji v porodnici nechci.. 😂
@dusovkam Jo do mekace si taky občas zajdu, hlavně na tortilu😊 Lidi by se měli fakt starat o sebe. V nemocnici krom chlapa s dcerkou a jedné kolegyně nikoho nechci, ať dají pokoj. Chci mít klid pro sebe a pro malou a co budou říkat je mi fuk😄 Mojí mame a bráchovi jsem řekla narovinu, že je tam nechci,ať mi dají svátek 😊
Já mám tak nějak opačný problém. Včera se mně známý ptal, že prý čekáme další. Naprosto nepobral, jak to, že mám do měsíce rodit. A to jsem nabrala 26 kg a jen se valím. Fakt to nechápu. Když jsem čekala druhé a nechávala si v práci podepsat výstupák, tak se mně jeden ptal, proč jsem dala výpověď a kam jdu dělat. Tak říkám, že jdu na mateřskou. jako jeho údiv neskutečný a to jsem měla 30kg navrch. Je pravda, že jak mám velká prsa, tak málokterý sjede pohledem níž a nevidí nafouklý balón. Jinak pokud se něco nehne, tak přesně za měsíc CS ☹ Tak doufám, že hne 🙂
Ja uz se bojím chodit do města... protože to je pořád "jeee ty si ještě cela a jak se cítis a kdy to bude" a ja uz ty dotazy moc nedávám... do toho se manžel pta tak desetkrát denně jestli se něco děje a doplňuje to ze me nechce štvát že je to jedno, jen jestli se ma chystat :D uz abych porodila, fakt... navíc jak uz to trvá dlouho tak jak jsem doteď byla v klidu tak se začínám o toho prcka bát a taky abych nerodila obrika kdyz to bude po terminu...
@ishumisz nemuzu se sebrat a jit domu...potrebuju aby me propustily doktori..nebo alespon malou..abych neco nepodcenila.
Holky, uz se to tu asi rozebiralo, ale cvicite nektera s aniballem? Jestli ano, jak se vam vede? ☺
@laja64 No jako já už vidím, jakou mi tam matka dělá ostudu.. Stejně jako u první.. Nechala svýho přítele aby se mi tam na celou porodnici vysmíval jakože jsem ještě neshodila to břicho, že se hrbim (byla jsem po SC) atd.. Na pěst proste... 👊 Vlastně když já ji nezavolám tak bude vědět prd... 😂 Jí napíšu až budeme doma... Já tam chci taky jen chlapa a jeho mamku se ségrou. A nikoho jinýho... Protože oni se o mě celou dobu zajímali a pomáhali zařizovat 🙂
@natysnovec Tak te snad už pustí zítra Ne?
@dusovkam
@laja64 Holky, ja tam chci taky jen svyho chlapa ! Maximalne jeho rodinu, ale ti jsou zlati a vim, ze radeji prijdou na návštěvu k nam, az se s malou szijeme. Moje rodina se sklada pouze z me matky, ale tam je vztah na bodu mrazu - nejevi o me zájem, sem tam z povinnosti zavola, aby pak vsem mohla vykládat, co soukromeho ji reknu (takze ji uz nic nerikam) a delala ze sebe natesenou babičku. Ale jak jsem psala, ziju na vesnici, takze i kdybych nechtěla, tak se o mym porodu dozvi a je schopna se mi do porodnice nasackovat. Kdo vi, jak to dopadne, ale nestojim o ni..dala prednost alkoholu, pochybne znamosti "diky" které je zadluzena, vyhodili ji z prace a jeste udajne chce prodat barak, kterej jsme komplet zrekonstruovaly, protoze jeji novy milovany protejsek je zadlužen, kam se podivas a jede tezce v hazardu ...No ale to je jiny pribeh, to jen abyste vedely, ze vsude je neco ✌.

@amenophus taky mě to uz neba a doufám ze to mládě bude chtit na svět... mam pocit ze me uplne vysava, i kdyz v noci celkem spím tak sem pořád unavená... ještě mame ze září par hodin, treba se umoudri a vylezou :D