Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ojo tady je odkaz
https://www.lekarna.cz/herbalon-s-dubovou-kurou...
Je na poporodní hojení hráze, hemeroidy. Můžeš použít i na aknózní pleť. Fakt superní 😊
@natysnovec wow 4 kilova holčička🙏 ???Teda holka seš borec. Moc gratuluji 🌺 užívej maličké a ať jsi brzy fit🍀💕 přeji Verunce do života jen to nejlepší 😘
@tasmyska je dekuju❤❤❤Tobe taky gratuluji ze uz jsi doma...A davejte na sebe pozor ..😏😘
Tak dneska taky dobry od 12h ted asi do tech 3h plac.Uplny michany vajicka🙁🙁😊😊😊Doufam,ze se do toho dostanu.
Takze hlasim,ze plac pretrvava....a ja se nevyspim💪💪💪
@natysnovec Teda ty si taky užiješ. 🤔Ale jsem s tebou. Já spala za celou dnešní noc tak dvě hodiny... 😐 A to není ještě prcek venku. 🙁
@dusovkam Já toho taky dnes extra nenaspala, ale lepší než vcera. Rekla bych, že male předtím vadila ta česneková pomazanka, sežrala jsem ji dost🤔-tak mi to v noci dala sežrat ona😁 Chlap teď šel do služby, tak mě to vzbudilo-pak má 14dni dovolenou tak doufám, že budeme mít brzy malou u sebe. V noci mě ještě vzbudil nějaký větší posel. Trvalo to jen chvíli ale dost intenzivní. Pak byl klid. Tak zkusím ještě pohladit malou v břichu ať sebou nešije a usnout😁🤗
Tak se mi spustil kašel a rýma a to jsem teď pár dní jen doma. Paráda, jestli teď budu rodit, tak to bude super,až se začnu dusit:-/...
@laja64
@knoflikarka Holky já dostávala ťafky od půl čtvrtý až do pěti do rána ale ... Fuj 😂 Nakonec jsem ještě na dvě hodinky usnula, ale zas do toho močák... 🤔 Sakra já už chci porodit, mě to nebavíííí. 😂
@codal Aby jsi neměla zadní rýmu jako já minulý týden.. 🤔 Mě na to pomohla vincentka do nosu, paralen (ten můžeš) a průduškový čaj. To by bylo nemilé kašlat a smrkat do kontrakcí. 😐😁
Jinak holky- včera jsem asi slušně překvapila tchýni když jsem ji řekla že chci rodit normálně, ale že stejně musím do rizikovky kvůli tomu císaři. 🤔😂 Hrozně se divila, že jak je to možný- že jednou řez tak i podruhý. Že nezná nikoho kdo by to tak měl.😂 Tak jsem ji uklidnila že v naší porodnici nejsou doktoři žádný jelita a že to tak dneska je normální s tím porodem- jen budu víc hlídaná kvůli tý jizvě. No to jsem si zas včera vyslechla komplet přednášku... 😂 Ji zas priste něco řeknu, fakt. 😂😂😂🤣
Ja uz taky vubec v noci nespim.Spim na jedno oko a asi 4 az 5 krat na zachod.Sedi mi na mocaku a to je neco hrozneho.Vsimla jsem si,ze jsem zacala dost otekat.Jak nohy tak prsty na rukach.A mamka mi vcera rikala,ze i rty mam otekle.No v utery nastup do porodky tak snad to uz vydrzim.
@petronelas taky mám oteklé prsty a brni jak blázen. Curam snad co půl hodiny:-/.. Dva dny dáš!!! Výdrž ❤️
Holky musím se smát jak jsme odstartovaly naši skupiny “říjnovky” dvojčátky v srpnu 😀a zatím máme záříjňátka. A teď se ty miminka jen posypou😇
🙃😉 jinak jestli chcete naštvat, tak malý spi po každém kojení čtyři hodiny😝 doufám, že mu to vydrží. Manžel má na starost tříleťáka a já se už dlouho tak dobře nevyspala 😌😊 konečně záda nebolí....
Těhulky vydržte stojí to za to. 🍀 Hlavně už roďte 🙏 ať už vás za chvíli nic nebolí....😘
Ahoj holky. Tak já hlásím, že jsem stále 2v1🙂. To špinění docela přestalo, uvidím dneska. Snažím se víc šetřit, takže už zase jen hlídám ty pohyby. V noci je to docela náročné, ale za to jsem dnes ráno dýl spala, tak se cítím celkově líp. Malá teď fakt kope trochu jinak, budu doufat, jestli třeba to není tím, že povyrostla nebo se alespoň otočila. Taky už máme všechny přípravy hotové. Ještě chci v týdnu trochu pofackovat domácnost a budu maximálně spokojená, tedy samozřejmě v rámci možností.
@natysnovec no hurá, konečně se povedlo, moc grauluju!!!!!
@tasmyska no vidíš, a j naopak si pořád říkala že do téhle skupiny úplně nepatřím, když mám termín ještě v září, ale lenoška se rozhodla že sem budeme patřit, v září už to asi nestihneme :D (ale už mě to neba)...

@sju2929 Dneska u nás až na pár kopanců do žeber luxusní klid... 😁 Až na ty záda... A ani se nehnul když přítel řezal dřevo na cirkulárce... 😂