Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie Taky bych radši jela do porodnice...
@natysnovec Moc gratuluji 🍀😉
@biciklissie Radši jeď kočko... 🙂 Lepší 10x zbytečně než jednou pozdě
@dusovkam tak jsem tu chobotnici precenila 😑 Včera jsem si šla lehnout ve 22h, a do 2 rána úplně psycho. 4x jsem byla curat, malá v tom břichu delala úplně silenosti. I bych věřila že se snad otacela nebo co. Kopala pod zebrama, pak tlacila na mocak, pak mi přišlo že tam normálně dělala kotrmelce 😑 Vylezla jsem z postele až ted🙊
@natysnovec gratuluji, hlavně, že jste zdravé 🙂
včera jsem dostala od švagrové tip na kino....Po čem muži touží, že je to fakt sranda, viděla jsem i ukázky. Tak už vybírám termín a do porodu si ještě zajdem v klídku do kina 🙂
Holky, děkuju. Asi raději zajedeme. Kdybych se dlouho neozvala, tak rodím - nemám přístup na net z mobilu...
@biciklissie tak se drž 🍀🍀🍀
@ojo My jsme byli minulý týden na projekci v planetáriu, to bylo taky super, ačkoliv noc před jsem moc nespala, tak mě to bralo na spaní - ty sedačky se tam dají nastavit až do pololehu 😅. A do kina bych taky ještě ráda, uvidíme...
@biciklissie drž se přeju at to dopadne jak si přeješ 🙂
@regeditka myslim si ze ty jsi mela uplne to same...Ale s tim,ze ty jsi asi trpela delsi dobu ne???❤❤
Tak jsem zvědavá jestli prcek bude setrvávat v naprostém ignorování matčiných přání a když vydržel doted vydrží i do zítra, muž právě odjel na střelecké slavnosti a jsem zvědavá jestli by slyšel telefon, naši odjíždí na Maltu a sestra nemá auto :D
@barunka229 dekuji😊😊
@dusovkam jsem za ni stastna!!😍🍀🍀ona je moje srdce.
@biciklissie Myslím na Tebe a držím palce!!
@biciklissie Myslim na tebe...🍀🍀
@biciklissie Drž se! 💗
@natysnovec To je mi jasné.. 🙂 Však nový život je to nejkrásnější 💗
@darkwitch Má to prostě na háku... 😂
Holky, moc děkuju, ale dala jsem si sprchu a je to lepší. Krvácení zatím nic a bolesti pořád bez nějakých intervalů, spíš jako menstruační. Tak to asi budou poslíčci v kombinaci s tou hlenovou zítkou. Tak počkáme, co bude dál. Nějak se mi nechce věřit, že by to byl začátek porodu, na to mě to bolí fakt málo... To byl dobrej porod🙂.
@biciklissie ja jsem prvni porod takovej mela.. podle me nebolestivej.. teda az na cestu do porodnice, tam uz to zaclo celkem gradovat. Ale to byly max dve hodky. 😀 Jinak jsem 5h s kontrakcema vicemene prospala.. vzdycky jen na pul minuty me to probralo a zas sem spala dal 😀
@ishumisz Já právě nemám žádné intervaly, prostě mě bolí břicho, když neležím a hýbu se už od včera, skoro rána. Tak to snad nebude ono, no... Teď pomalu začnu něco dělat, tak jsem zvědavá, co bude dál. Tak moc děkuju, snad to bude ok.
Holky, taky Vas detatka dneska zlobi? Me teda dneska strasne.. boli me v krizi, v podbrisku, casteji mi tvrdne brisko :/ dneska jsme se rozhodli, ze mamka odpocivat nepotrebuje 😁🤭🙏🏻
Mě fakt vadí dole jakýkoli chemický přípravek, od čtvteční kontroly, kdy mě dr. prohlídla i dole mám zase nepříjemný pocit, kůže bolí i trochu pálí a zase výtok, tak dneska nasadím globule na srovnání. Od doby, co jsem přestala používat intimgel a mýt se jen vodou vše v pohodě, i po sexu.

@biciklissie asi bych pro jistotu jela do porodnice at tě zkontroluji jestli se ti to nezda, může to být zatka v kombinaci s prohlidkou, ale stejne bych se bála .jestli to není začátek porodu...