icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

sju2929
28. zář 2018

Holky, co si myslite o polstarku Candide? 👀

jitiss
28. zář 2018

@natysnovec gratuluji a přeji hodně zdraví a štěstí ☺

codal
28. zář 2018

@natysnovec Konečně, hurá!!! Hlavně ať je zdravá, kočička 😍... Moc gratuluju ❤️!

laja64
28. zář 2018

@sju2929 za mě-úplná zbytečnost. Stejně jsem vždy miminko polohovala na bok-kdyby ublinklo. Ale třeba ma nekdo nějakou pozitivní zkusenost 🙂

aronek
28. zář 2018

@natysnovec velká gratulace šikovné mamince a hodně zdravý oboum 🙂

dusovkam
28. zář 2018

@natysnovec Velikááááánská gratulace kočko! 😘 Jste obě velké bojovnice.💗💗 A hlavně ať vám prďolka dělá samou radost.. 🥂🌹

pazdelu
28. zář 2018

@natysnovec moc gratuluju a Verunce hodne zdravi a stesti do zivota🙂 uzivejte a odpocivej🙂

martina250703
28. zář 2018

@natysnovec Gratuluju a Verunce preju zdravi.

kamila215
28. zář 2018

@natysnovec Hip, hip hurá. Moc gratuluji a přeji hlavně hodně zdraví!!!!😘😘😘

bbpk
28. zář 2018

@natysnovec Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka 🍀💐.

natysnovec
28. zář 2018

Mam jen tuhle...Zatim❤❤

laja64
28. zář 2018

@natysnovec ooo bobátko krásné 💕💕

codal
28. zář 2018

@natysnovec krásná❤️

sju2929
28. zář 2018

@natysnovec je rozkosna! Nadherna!

kamila215
28. zář 2018

@natysnovec malá je fakt nádherná😍. Povedla se vám!!!

natysnovec
28. zář 2018

@kamila215 dekujem...❤❤❤❤
@laja64
@codal
@sju2929

knoflikarka
29. zář 2018

@natysnovec Moc gratuluju ke krásné holčičce ♥️♥️

knoflikarka
29. zář 2018

@sju2929 My jsme pandí polštářek koupili, ještě uvidím, nakolik využijeme, ale pokud ne v postýlce, tak ho dám aspoň do kočárku.

dusovkam
29. zář 2018

@natysnovec Ta je hezoučká 😍😍

natysnovec
29. zář 2018

@dusovkam dekuju❤vsem...bylo to sileny...

petronelas
29. zář 2018

@natysnovec gratuluji je nadherna 😍

natysnovec
29. zář 2018

@petronelas dekuju❤

darkwitch
29. zář 2018

Tak ja hlásím že u nás noc klidná a stále se nic neděje... jdu zkontrolovat nestli mi nerostou usi a chobot a nemenim se ve slona 😀

knoflikarka
29. zář 2018

@darkwitch Třeba to bude vzorňas a načasuje si to přesně na termín 😉.

dusovkam
29. zář 2018

@natysnovec Ale už to máš aspoň za sebou, a maličkou u sebe 🙂 Já na to mám ode dneška přesně měsíc do TP... 😁

dusovkam
29. zář 2018

@darkwitch No jo, ty to máš už pozítří co? 😁 Asi se ještě nechce ven... Je tam zima tak se nediv 😂

darkwitch
29. zář 2018

@dusovkam se zimou to bude uz jen horší, to krasne pocasi je skoro pryč, možná se těší na zimu, nebo čeká az matku totálně vycucne a ta chytne větší bacil nez malou rymicku, to mládě zapomíná ze ho budu krmit dalsiho půl roku 😀 dneska se mi udělal opar, čekám co přijde zitra... tp mam zitra/pozitri no uz je to dlouhe 🙂
@knoflikarka tak hlavne aby necekalo jeste dyl :D

biciklissie
29. zář 2018

@natysnovec Velká gratulace k miminku a přeji hodně zdraví oběma.

regeditka
29. zář 2018

@natysnovec jsi hrdinka, mic moc moc moooooooc gratuluji, asi mam drobnou predstavu , cim jsi si prosla a jsi hrdinka. Opravdu malokdo by to dokazal! Jsi skvela!

biciklissie
29. zář 2018

Ahoj holky. Nevím, co si mám myslet. Od včerejška rána mě docela pobolívá břicho, malá kope, ale tedy zdá se mi, že většinou jinak než dřív, tak nějak bolestivěji. To by nebylo nic divného, ale taky od včerejška trochu špiním. Je to čistá krev, ale tmavě hnědá. Vlastně při každé námaze, ohnutí apod. Není jí moc, tak na dvě vložky denně. Dnes jsem zjistila, že má trochu, ale jen trochu hlenovitou podobu. Myslíte, že to je hlenová zátka? Tu jsem si představovala víc čirou, jen s příměsí, tohle je vyloženě hnědá krev. Před včerejškem jsem byla na té kontrole, vyšetřovali mě i vnitřně (na streptokoka), tak jsem si myslela, že je to třeba tím, ale to už se mi zdá dlouho a moc...

Strana