icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

kepu
13. dub 2018

@natysnovec vim od 14tt.

natysnovec
13. dub 2018

@oveckaluky krasne se mi dycha po te inhalaci...daly mi zodac nebo zirtek na rano a uvidime co bud3 dal.A musim k alergologovi.

laja64
14. dub 2018

Dobré ráno přeju, tak včerejší screening dopadl na výbornou, rizika na VVV větší než 1:18 117, miminko se má čile k světu, IUGR vyšetření taky v pořádku ❤

regeditka
14. dub 2018

@kepu ja mam sice 8kg dole, nohy a ruce jak hulcicky, ale jak se mi rozsirila panev a porostla prsa, tak se taky do niceho nevejdu. Ty tehu kalhoty nosim od 9tt, strasne pohodlné. Stejne máme vyhodu aspoň v obleceni, oproti holkam, co maji největší briska v zimě. Kupovat tehu kabaty a bundy. Gratuluji k chlapeckovi, mela jsi obrovské štěstí, ze se vám tak krásně ukazal. Ja po prvnim screeningu nevim nic a pry je nejvetsi jistota az na porodním sale 😀 kdy mate TP?

regeditka
14. dub 2018

@laja64 gratuluji, ja se na 1.screening moc tesila, ale moc veselych maminek z ordinace nevychazelo, tak trošku nervy. O to větší radost byla, když to dobře dopadne 😍 a asi vam zaky nerekli, co to bude, vid? Nebo nechces vedet?

kepu
14. dub 2018

@regeditka ja jsem taky rada ze "rostu" kdyz se obleceni odklada protoze jsem teda extrem a fakt pribiram hodne ... Ale ze bych se nejak cpala to vubec ne ... Jen nemam pohyb na ktery jsem zvykla ... Byt tehotna na zimu tak bud nevystrcim paty z bytu nebo utratim veskere uspory za hadry 😂a vsechno se mi uklada kolem pasu ...rostu i hodne do sirky ... No a jak uz jsem tady psala nas chlapecek nam pindika ukazoval vic nez oblicej ..ten ukazat nechtel furt se drzel za hlavu 😁 a mam pocit ze tehle pindik neupadne protoze pupecnik mel nahore ... A to jsem byla od zacatku presvedcena ze tam mame holcicku ... 🤔 No ale uz jsem zacala nakupovat na kluka takze uz mu nesmi upadnout 😂

regeditka
14. dub 2018

@kepu tak kdyz se cekaji holky, pry to jde spis do zadku a boku a u chlapecku zase do bříška 😉 takze vse v pořádku, joooo pohyb..prisla jsem o vsechny svaly a do schodu funim jak duchodce, ti me dokonce predbihaji 😀😀😀 neupadne, je to jasnej Honzik!

regeditka
14. dub 2018

http://www.porodnice.cz/clanky/lecba-viroz-v-te... holky docely hezky psana odpověď na virozky a bezna nachlazeni v těhotenství, koho trapi, jako ted me 😊

kepu
14. dub 2018

@regeditka ja funim i kdyz jdu po rovince 😁😂 a jit a do toho mluvit ...nezvladam 😧😂

knoflikarka
14. dub 2018

@laja64 Gratuluju! To jsou krásné výsledky 😊

oveckaluky
14. dub 2018

@natysnovec To jsou dobré zprávy 🙂 A Ventolin ti nedali? Hlavě že se ti ulevilo, je dobře, že jste jeli na pohotovost 🙂

oveckaluky
14. dub 2018

@regeditka Něco na tom bude, u holek jsem byla jak bečka (a bohužel, teď před těhu taky) - ale teď s dvojkama v 16. tt mám necelá 4kg nahoře a všechno jen břicho - ale to je za to pořádné 😀
Dneska už teda slušně cvičili, do teď jen tak lehce, cítila jsem jen hlavičky, když se vrtěli, dneska taky, a když jsem stranu, kde se vrtěl Péťa pohladila, najednou takový mazec 🙂

oveckaluky
14. dub 2018

@kepu Přesně, vylezu a jazyk na vestě 😀

natysnovec
14. dub 2018

@oveckaluky nn nedaly...je mi mnohem lip...uz alespon sedim na zahradce piju kavu a posloucham jak lidi blazni ze sekackama😁😁😁

oveckaluky
14. dub 2018

@natysnovec To je moc dobře, hlavně odpočívej :-* Kávu závidím, v těhu jsem si ji dala 2x, moc mi chutnala, ale motala jsem se po ní jak opilá 😀 Tak holt jen to Caro...ale včera jsem se od chlapa napila Plzně a teda mňááám, chutnala i prckům - a ani jsem se nemotala 😀

natysnovec
14. dub 2018

@oveckaluky Jo tak pivo bych mohla takx ale jen to ochuceny...a to je u me divny ja jinak aji norm.pivo ani ochuceny nepiju...Smi se vubec pot pivo..treba plechovka toho ochuceneho...?Treba jednou za mesic 😁😁😂

oveckaluky
14. dub 2018

@natysnovec Když to není pořád, tak nevadí 😉

darkwitch
14. dub 2018

@oveckaluky docela ti závidím, že už cítíš pohyby... s těma utz jednou za dva měsíce se na pohyby už dost těším :D i když v devátem měsíci budu možná mluvit jinak

darkwitch
14. dub 2018

a dneska jsem si dala slabé capuccino a nebylo mi po něm špatně, hurá :D

oveckaluky
14. dub 2018

@darkwitch už se brzy dočkáš 🙂 Já už mám ted pupek jak před porodem, jsem zvědavá jak budu vypadat v létě 😀

darkwitch
14. dub 2018

@oveckaluky však já vím, že to bude trvat jen pár týdnů a pohyby tu budou a taky další utz, pořád čekám až se uklidním, že je vše v pořádku a pořád nic, dva dny po kontrole už se zase nervuju, teda jako ne moc, ale trochu jo :D a břicho už třeba narostlo a ted s tím přestane, i když u dvojek je nutno počítat s větším bříškem 🙂

laja64
14. dub 2018

@knoflikarka dekujuu 🙂

laja64
14. dub 2018

@regeditka Pry mi pani doktorka muze prislibit holcicku, ale moc s tim jeste nepocitam, uvidime v tom 20tt. Nevydrzela bych nevedet co to bude a muj chlap uz vubec ne 😀

knoflikarka
14. dub 2018

@laja64 No mamka teď zná z okolí hned 2 případy, kdy jim tvrdili, že to bude 100% opačné pohlaví, než to nakonec bylo 😂. Jedni se to dozvěděli v 8. měsíci a jedni až u porodu 🙂

laja64
14. dub 2018

@knoflikarka No potes koste teda, to je mazec 😀

veraakubik
15. dub 2018

Ahojky,máte prosím někdo zkušenost-dnes jsem začala 15týden a teď když jsem byla na záchodě tak jsem měla na papíře něco světle hnědého-něco jako vytok.Vůbec nevím co se děje,zda jet na pohotovost.Máte někdo zkušenost?

barasrotyrova
15. dub 2018

@veraakubik ahoj, jestli se ti to stalo poprve a nemas v deloze hematom, tak zajed na gynekologickou pohotovost. Oni te tam prohlednou, zkontroluji mimino a ty budes v klidu. Ale urcite to bude dobre, protoze tmava krev je "stara" krev. Jinak zkusenost s krvacenim mam ted cerstvou a velkou 🙂. Chvili jsem si i polezela v nemocnici a koukala jsem jak velke krvacni ty nase mimina dokazou ustat🙂. Pak dej vedet, jak jsi dopadla

bimm
Odpověď byla odstraněná
veraakubik
15. dub 2018

@barasrotyrova zatím jsem hodila nohy nahoru a odpočívam..Není to ani krev-tmavá,nevím k čemu bych to přirovnala.Na ,,starou,, krev je to světlé.Bylo to jen na tom papíře malinko,tak si říkám,že zkusím odpočívat a uvidíme.Když tak zitra bych zkusila jet ke své doktorce.Samozřejmě kdyby se tomi nějak zhoršilo pojedu hned..

barasrotyrova
15. dub 2018

@veraakubik tak to bych asi udelala stejne. Hodila nohy nahoru a pohoda a zitra zavolala ke sve doktorce. Ono zase cim min lidi se v tobe v takove chvili hrabe, tim lip.

Strana