icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

kusanagi87
1. říj 2018

@aronek Jasmina je krasny napad na jmeno!! 🌸😊 Urcite ne Jiřinu, tak se jmenuje 62 leta tchyne a kazdy ji rika Jiřko. Tak bych nikdy nechtěla, aby se moje dcera jmenovala. Nedokazu si představit treba 6-letou holcicku, na kterou se tak vola.

kusanagi87
1. říj 2018

@petronelas Ja bych asi brala Vojtu. Na Mikulase mam pocit, ze bude milion blbých narazek a poznámek. Zejmena pokud by byl treba v kolektivu mene oblibeny nb buclaty. Deti jsou v tomto krute 🙄 Na Vojtu snad neni co vymyslet.

knoflikarka
1. říj 2018

@aronek Jasmínka se mi taky moc líbí ♥️ my jsme měli v užšímu výběru od J Julii. A na babičky nedej, když se naše dozvěděla, že malá bude Elena, tak se mě tak s údivem podívala a řekla "ale to je slovenské jméno!?" 😅. Zaprvé není a zadruhé i kdyby, doteď nevím, co si mám z té informace vzít 😂.

knoflikarka
1. říj 2018

@kusanagi87 To si nemyslím, Mikulášků už je víc a vůbec ta jména jsou dneska tak různorodá, že si myslím, že děti se spíš zaměří na takovou Análii (nevím jestli to je legenda, ale prý to fakt zapsali na matrice... 😅).

laja64
1. říj 2018

@knoflikarka Jo Análie byla zapsána na matrice. Rodiče byli i v televizi 😑😂

knoflikarka
1. říj 2018

@laja64 Někdy si říkám, na co to schvalování jmen vůbec je, když projde i toto 🤦

codal
1. říj 2018

My bude mít Miriam, shodli jsme se na ni jako na prvním jméně. Pak jsme teda ještě uvažovali o dalších jménech, ale nějak jsme se obloukem vrátili k první verzi. Do posledni chvíle všichni doufali, že to ještě změníme, ale teď už je všem jasne, že to tak prostě bude,takze se s tím smířili a už se o ní jinak nemluví😀...

darkwitch
1. říj 2018

Ahoj holky tak hlásím ze v 18.18 se nam narodila holcicka Michaelka, vaha 3900g delka 50cm, byl to fofr

aronek
1. říj 2018

@darkwitch velká gratulace a hodně zdraví 🤗

ojo
1. říj 2018

@darkwitch tééééda, takhle rychle porodit, to je sen 😀 gratulace, ať jste zdravé 🙂)))

Také jsem dneska přemýšlela nad Michaelkou, má svátek 19.10. a dejme tomu by za týden měla narozeniny. No fakt nevím. Už jsme to takhle udělali u Šíma, ten má svátek 22.12., pak vánoce a vykouknul o 14dní dřív na 30.12. takže to má takhle vše u sebe.

sju2929
1. říj 2018

@darkwitch gratulujiiii 🙂 hlavne zdravicko 😘

natysnovec
1. říj 2018

@darkwitch gratuluji🍀❤❤

codal
1. říj 2018

@darkwitch jeee, gratuluju!!!! Tak to bylo celkem rychle, ne? Já už chci taky❤️❤️❤️.. tak holky odpocivejte... Mimochodem krásné jméno!!!

darkwitch
1. říj 2018

Holky dekuju, nakonec to byl neskutecny fofr, ve čtyři příjem, v pul pate jsem si říkala ze veškeré kontrakce ustaly, v pět na jsem mela monitor a byly velmi nepravidelne ale silne a ve tri ctvrte na šest jsem šla na sal s tim ze muz nestihne dojet a nestihl za pul hodiny bylo po všem

kamila215
2. říj 2018

@darkwitch Veliká gratulace. Přeji hlavně hodně zdravicka !!!😊

jitiss
2. říj 2018

@darkwitch gratuluji 😍❤️

dusovkam
2. říj 2018

@darkwitch Gratulace velká! 😍💗 První říjnový přírůstek. 😁

niki1107
2. říj 2018

@darkwitch Moc gratuluji! 😍 Michaelka si vybrala nádherné datum a jeste si pockala na TP ☺. Hodne zdravicka vam obema 🍀

regeditka
2. říj 2018

@darkwitch uuuuuuuuuu, to je skvela zprava. Jsem rada, ze jsi to mela tak rychle, obrovska gratulace a hooooooooooodne moc zdravicka. Preji spinkaci miminko a at jste brzy doma ❤️❤️❤️

laja64
2. říj 2018

@darkwitch gratuluju a přeji hlavně zdravíčko 🍀 a závidím porod🤗

tasmyska
2. říj 2018

@darkwitch juuuuu tak paráda. Moc gratuluji 💕 užívejte drobecka🌸🍀🤗 tak konečně říjňátko❤️

petronelas
2. říj 2018

@darkwitch gratuluji moc 😉

martina250703
2. říj 2018

@darkwitch Gratuluji i tady.

kusanagi87
2. říj 2018

@knoflikarka No tak to kazdopadne 😂 boze, chudak dite! 🙄😓 To nemuze nikdo ani vymyslet ne?!

niki1107
2. říj 2018

Holky, ja jsem asi divna, ale mne se libi klasicky (cesky) jmena. U nas na dedine je treba ted era Klaudii, Melissek, Mercedesek, Vanessek, Viliamu atd 😀. Nikomu to neberu, kdyz to aspon pasuje s prijmenim, ale třeba Viliam Mrkvan je proste des 😂.

laja64
2. říj 2018

@niki1107 u dcery ve třídě je holčička - jmenuje se TARJA MLADĚNKOVÁ 🤔

codal
2. říj 2018

Přesně před dvěma lety touto dobou mi praskla voda a po 16hodinach 3.10. jsem porodila naší nádhernou prvorozenou holčičku... druhorozená se asi zatím čanča, termín mám dnes a zítra😀...

niki1107
2. říj 2018

@laja64 No....👀. To je ono prave 🙊

knoflikarka
2. říj 2018

@darkwitch Moc gratuluji k holčičce a přeji hlavně zdraví oběma ♥️. Jsem to předpovídala, že si počká na termín 😉.

knoflikarka
2. říj 2018

@niki1107
@laja64 Holky, já bych mohla vyprávět, co jsou k vidění za kombinace jmen 😅. Nicméně můžu říct, že ačkoliv jsem učila děcka s poruchami chování a provokovali se fakt kvůli všemu, tak kvůli jménu asi nikdy... Jinak my máme zrovna příjmení "německé", ke kterému si můžeme dovolit asi vše, ale nějak nás to neláká.

Strana