Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@codal
@knoflikarka
@petronelas
@petbul
@timotek69 Holky s vámi se roztrhl pytel. To bude miminek. Moc na vás myslím a ať jde vše rychle a hladce. Hodně sil, holky😘😘😘😘😘
@petronelas drž se, už budeš mít broučka brzo u sebe❤️❤️❤️!
Děvčata já vám nějak nevim, tak si jdu pro radu. 🤔 Od rána při chůzi i vleže bolest třísel- to chápu, kor dneska na studii že Kubík má 2,88 kg tak holt asi tlačí. Ale už tři hodiny v kuse bolest v kříži, ve sprše jsem byla, chlap mi záda namazal a nic.. furt je to stejný, ani nevím jak si sednout nebo lehnout ...A do poradny jdu až zítra v 11:40 (pokud zas nebudu čekat hodinu a půl) 😐😐 Anebo mi už hrabe. 🤣
@laja64 dekuji 😉
@kamila215 moc dekuji 😉
@codal dekuji za podporu 😉
Holky ted mi nataceli krivku a pry to je nejaky divoky pry neni fiziologicka.Tak za pul hodiny natocili dalsi.To uz bylo trochu lepsi.Po domluve sestry s doktorem pockame do rana.Tak snad nic nikdo nezanedba....mam strach 🤔
@petronelas určitě nezanedbá, jsi pod dozorem 😊 Kdyby tam byly nějaké velké odchylky nebo druhý monitor nebyl lepší , určitě by jednali jinak 👌
@petronelas neboj, zkus se vyspat, vše dobře dopadne. Držím palce 🙂
Holky, dobré ráno 😀 ! Já už zase nemůžu spát 🙈👌😀
@agneska7 Tak to už taky znám, už se tam asi prťata solidně nudí. 🤣
Koukám holky že byla nespavá noc pro více z nás. 😐 Mě kolem jedenáctý přešla ta bolest, ale prcek se budil a mě se cca od tří chtělo hrozně blinkat.🤢🤒 Tak jako já už fakt nevím.. A spát už nemůžu, chlap vstal do práce a za chvíli má budíka dcera 🙄
@codal Dobry je, ze jste pro to udelali maximum, tak uz se musi vzchopit a prijit na svet, potvurka jedna 💜☝☺. Jinak my se vcera taky s mojim posnazili, pak jsem si dala jeste dvojku vina, ale efekt žádnej 😂.
@sju2929 No ja vim, plna hlava myslenek, ze? ☺😘
@dusovkam Ja to tak mam denne posledni dobou...vzbudi me (po nekolikaty) wc a uz pak proste nemůžu zabrat 😐. Tak se vzdycky odstehuju z loznice, abych nebudila chlapa...vezmu psa ven nebo si ctu. Ty to mas kazdopadne "fajnovy" - bolesti, do toho pocit na zvraceni 😑...
@niki1107 Taky si užiješ koukám. 😔 Jenže já už si připadám jak blbec, protože tohle jsem s dcerou neměla ani omylem, tam jsem byla čilá až do porodu... A teď.. 😐 Chlap ten to nechápe jaký to je, a když se zmíním před tchýni tak ta mi řekne že ona nic takovýho neměla; jinak je to fajn ženská, mám ji ráda ale trochu empatie by ji taky neuškodilo. A už se nemůžu dočkat až pojedu dneska do poradny, jenže sestřička mě objednala až na 11:40, normálně chodím mezi osmou- půl desátou.. Takže ještě 5 hodin nejistoty a nervů jestli je vše ok...
@dusovkam To vubec neres, ja sice cekam prvni, ale vim, ze kazde těhotenství je jine a at si kazdej mysli, co chce 😉✌. Jinak taky nemam rada cekani, nejlepsi je dr hned po ranu - cim min ma clovek casu na premysleni, tim lip, ale urcite bude vse v pohode, neboj ☺💜! Každopádně nas urcite informuj !!! ☺
Začla jsem trochu krvácet, je to normálni? Za chvíli jedu do porodnice...

@petronelas Tak se zítra drž, už budeš mít drobečka v náručí 😊