Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky, jak to tady, tak čtu, tak já tu snad budu rodit poslední😂😂😂 Všichni už budou rodit. Jen škoda, že je, tak málo přirozených porodů. To je samé vyvolávání a císař( ale chápu, že to jsou věci, které neovlivnime) hlavně ať jsou miminka zdravá!!!!😍😊
Pokud se to nerozjede samo, tak poslední jsem já 🙂 Mám plánovaného CS na 30.10. 🙂
@dusovkam ještě je naděje, že by mohlo samo, ale nezdá se mi, že by se něco chystalo ☹ Každopádně jak to začne, tak letíme, žádný pokus o normální porod nehrozí, dojezd do porodnice je tak hodinu, plus udat někam děti na hlídání, bude to holt veselé. Hodilo by se, kdyby se to rozjelo o víkendu, to tu bývá brácha a o děti by se postaral. Nebo jedeme jak Hujerovi všichni 🙂 No dopoledne, když jsou alespoň dva ve škole by taky šlo a odpo sem nahnat bráchu, má to sem taky hodinu cesty. Každopádně se už všichni kolem hroutí co bude. Poradnu mám ve čtvrtek, tak uvidím, jestli mi dr řekne že se něco hýbe. Větší starost je od mé mamky a bráchy, kteří to k nám mají 100 km než od skorotchýně, která to má 15 km. Jako tuhle jsme jí naháněli, mysleli jsme jestli se něco nestalo jí, celý den mimo telefon a nakonec nedostupná a ona v pohodě. Kdyby se v té době rodilo jí vůbec nenapadlo, chtěla mít klid, tak si vypla telefon a zapomněla ho zapnout. Na zmeškané hovory nereaguje.
Tak já mám dva termíny a každý doktor se řídí jiným - první je 23.10. (což odpovídá datu transferu i prvnímu screeningu - řídili se jím v porodnici), druhý 30.10. podle UTZ, kterým se řídí gynekolog (malá je menší, ale váhou odpovídá prvnímu termínu). Takže třeba budem poslední my, jestli mě teda nechají kvůli tlaku vůbec přenášet.
@knoflikarka Já jsem podle MS měla mít už 17.10. , podle UTZ 29.10. Takže taky maglajz😂
@dusovkam No jako já teď lítám po doktorech a už fakt nevím, co si mám myslet vůbec o ničem 😅. Nicméně pokud přesně vím, kdy byl transfer embrya, tak bych věřila spíš doktorovi v porodnici 😀.
@laja64 Ty jo, tak to držím palce a jsem zvědavá, co po té reflexce... 😉 Já jsem byla dle dr. na fakultce minulý týden otevřená na špičku prstu a čípek zkrácený, dnes u mého dr. vůbec a čípek ještě dlouhý🤷😅. Shodli se snad jen na tom, že jsem těhotná 😂
Tak si mě tu nechali,ale spíš kvůli vysokému tlaku. Kontrakce byly slabé po pěti minutách, teď mi přijde, že už nejsou zdaleka tak časté, krvácení taky už žádný. Jsem na dva prsty, takže to asi ještě potrvá...
@knoflikarka 😁 dobrý teda. Tak uvidíme co bude, třeba se malá fakt narodí až na termín, teď už dej se vůle boží 😄
@dusovkam Já čekám zatím 20 minut u praktika, včera mi slíbili, že mě vezmou hned. A to tu nikdo kromě mě není 😂.

@codal Je možný že už se ti něco chystá, ale je to individuální- kamarádka lehce krvácela a prý to bylo jen tím že jí odcházela zátka. Ale držím pěsti ať je vše v pořádku 💗