Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak teď monitor a kontrakce skoro žádné..
Tak jsem dostala toho Holtera. Ptala se mě, kam ho chci, jestli na krk, nebo kolem pasu (jako opravdu?!) a že mám zaznamenávat, třeba až budu dobíhat autobus a tak (hm, ve 38. týdnu a ještě s krabicí na krku jistě). Pak jsem se naopak já ptala, co s vyhodnocením, tak že mě prý zítra objedná na někdy k doktorce. Když jsem řekla, že snad dřív neporodím, tak se jenom zasmála. Ráno u gynekologa jsem se ptala, co by to znamenalo, kdyby Holter dopadl špatně, tak prý že by mi praktik nasadil léky. Prý dva týdny před termínem není pozdě (haha, kdoví, kdy mě objednají) a prý je stejně budu brát i potom. Nevím no, mimo těhotenství jsem měla tlak v pořádku i u doktorů. Omlouvám se za další slohovku, ale fakt už toho mám dost, nevím, co si o tom mám myslet a radši už bych porodila...
@knoflikarka já mám také termín 23.10.😊
@niki1107 teď jsem na tebe myslela😄 Psala mi kámoška-ze jak mi je atd. Tak jsem ji psala, že celkem ok, že jdu na masaz,dám si horkou vanu a že uvidím. A ona: noo, to si vanu dej, to už u miminka dlouho nedáš,to už si nedáš pomalu ani řasenku,na nic nebudeš mít cas😑 Tak ji píšu, že vše je o tom, jakého máš doma chlapa-ze já teda mám řasenku sbalenou i do porodnice,že tam nechci být jak mrtvola. A že můj chlap malou pohlida-a můžu jít na nehty a dát si i vanu. Přitom ona ví, že u první dcerky to bylo tak samo. Prostě sestinedeli není žádná silenost-kdyz dítě nespí v noci, chlap ho ráno vezme a jde s nim ven, ať se ženská vyspi-nebo když je miminko na UM-chlap i v noci vstane,nakrmi, dá odbrknout. Tím, že porodis, přece nekončí život ne🙊😄
@knoflikarka a nechceš si dát dnes taky horkou vanu? 😄 Můžeš toho Holtera na chvíli sundat?
@laja64 no asi ne, koupat se s tím nemá. I tak už jsem to z krku sundala, musím se přece nějak převléct, ona mi to správně měla dát prý pod tričko, ale nechtěla, ať se musím svlékat a doma jsem to bez sundání prostě nevyvlékla. Tak jestli jsem to nějak po..., tak už jim to tam zítra nechám, protože znova už na to fakt nebudu mít nervy 😂
@laja64 No...🙄. To jsou prostě ty blbý kecy. Ach jo, ať nám to nikdo necpe, stejně bude vše tak, jak má být 👍💃.
Co se týče té řasenky - já mám taky šminky sbalený 😀. Snad neznamená, že když budu v porodnici, tak se o sebe nemůžu postarat, jak jsem běžně zvyklá, ne 😀. Já si třeba i pravidelně udržuju pedikúru, oholený nohy + spodní region 😂😂 a pokud to půjde, tak si i vyžehlím vlasy, až pojedu rodit 😀😀😀.
@knoflikarka Tak to ti verim😊 Jasně nech jim to tam a hotovo👌
@laja64 nevím proč si všichni myslí, že dítětem končí tvůj život. Jako změní se, přizpůsobíš se změnám, ale není z tebe nesvéprávný člověk co o sebe nedbá ☹ Já se třeba hrozně těším, až porodím, dám se fyzicky dohromady a budu se víc hýbat. Dětičky buď budou se mnou, nebo pohlídá tatínek 🙂
@niki1107 spodní region-tak to je super😄😄 Pedikuru mám taky každej mesic,i manikuru, a presne-ženská má být zenska-upravena a šmitec😄 Jo žehlení vlasů, to jsem říkala chlapovi at mi pak doveze do porodnice zehlicku-jak si vlasy nevyzehlim max co 2 dny, jsem jak strasidlo 😄 Ještě jsem teď dokupovala v lékárně mini vodu na pleť-pouzivam Biodermu a nechce se mi sebou tahat pullitrovku😑 No jsem si říkala, ony ostatní at si to udělají jak chtějí a my si to udelame taky podle sebe😁
@knoflikarka Doufám, že bude dobře. Vubec si neumím představit lítat teď po doktorech a ještě s něčím na krku😰
@laja64 Jj, taky jsem si zabalila minibalení micelárky a vatový tamponky 😀. A můj se mě ptal, že na co to beru, tak jsem mu řekla, že tam nehodlám vegetit jak strašidlo 😀💃.
@kamila215 Přesně tak, je potřeba to udržovat, protože člověk nikdy neví, kdy to přijde a když už to má bolet, tak ať nám to aspoň u toho sekne 🙏😀😎 ! Dělám si z toho srandu, ale přece na tom není nic špatnýho 🙂.
Jinak holky- Ty poslíčky dle dr. cítím už víc protože jsem zaprvé hubená až na břicho, a malej se svými 2,88 kg tomu taky moc nepřidá , kor když je hlavičkou dolů a už se tam mačká. Jinak prý vše probíhá jak má, jen je Kubík čilejší a já mám víc odpočívat- no ono se asi uvaří, uklidí a vyžehlí samo.😁 Udělala mi stěr na streptokoka a příště jdu už i na monitor.😁 Následně mi dala zprávu do tý rizikový poradny - tam jsem se jela objednat a baby v kartotéce na mě čuměly cože to po nich chci a proč mě dr.tam posílá když nemám žádnou indikaci k SC, že předchozí SC neznamená automaticky další- to asi nevím.. Hlavně že to je v té zprávě že riziková poradna ohledně domluvy vedení porodu.😂 Tak nakonec mě objednali příští středu v 8:45, a do své poradny jdu 11:10, takže bude sranda..
Tlak se mi zlepšil, kontrakce mám slabounky jednou za čas, tak mě asi zas pošlou domů..
@dusovkam Tak to jsem zvědavá, co ti příště řeknou. Člověk aby se v tom pak vyznal, když mu každý tvrdí něco jiného 😅
@knoflikarka Taky tak... Takže já si zas vesele budu další týden trpět 😂
Tak si mě tu přes noc nechají... Vlastně ani nevím proč, když se nic neděje...

@knoflikarka Jak kdyby jsi to včera nepsala 😂