Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@veraakubik Pokud je to jen světlé a málo, a pokud k tomu nemáš bolesti, mělo by to být v pohodě, může to být jen prasklá cévka - děloha je teď hodně prokrvená 🙂 Každopádně ráno si ke svému zajdi, ať na tebe pro jistotu koukne 😉
@oveckaluky Právě,že to má docela světlou barvu,světle hnědou a jen na papíře když se utiram..Ted jsem třeba byla na záchodě a papír čistej,jednou to na papíře je,pak ne..Jinak to ze mě nevychází..Jinak jsem včera chvilku delala na zahradě a pak ještě procházka tak jestli to nebylo i tohle k tomu,navíc jsem teď trochu víc ve stresu..Jinak mě nic nebolí..Je to zvláštní,vylekalo mě to,ale zase když je to jen tak jak to je avětšinou bez bolestí nevím jestli hned jet na pohotovost,no..Takže odpočívam,kontroluju se a snažím se se nestresovat..
@veraakubik To je možné, žes to trošku přehnala, to nic nebude 🙂
@oveckaluky právě mám za sebou zamlkle a několik bioceickych a i kdyz si opakuji ze uz jsem daleko a vše bude v pohodě ten strach tam je...
@darkwitch I u mě, a to už jsem dávno za tím "blbým" termínem...asi tam bude až do konce, ale musíme věřit :-*
@oveckaluky Jojo strach o dítě je navždy, mala dneska jela s pradedou na zahradu a já byla strachy skoro šedivá 😀 myslim ze na mě tak blbě působí hormony, takze všechno dobře dopadne :D
@darkwitch Ty působí určitě 🙂 To zvládneme 😉
@oveckaluky nad pravdu, zvládneme to 🙂
Ahoj holky jak to zvladete kdyz mate dve ditka jedno treba 3 roky a a narodilo se pak maly??Zacinam pochybovat ze to zvladnu.Ta moje treperenda ted zacala pekne zlobit😭😭😭😭sem s toho na nervy a prave zacinam pochybovat.
@natysnovec Neboj, ono si to sedne, třeba má jen blbý období - do porodu ještě pět měsíců zbývá 🙂
@natysnovec Ale upřímně, taky si moc neumím představit, jak zvládnu dvě najednou 😀 No budeme muset, no 😀
@oveckaluky u dvou je prý nejhorší první pul rok a pak když začínají být ostatní zoufalí, maminky dvojčat jsou vysmáte :D
@oveckaluky Ja vim ale utece to jako voda...a pres leto??To utece vic...🙁mam strach
Holky prosim dotaz, v patek vecer me opravdu jemne pichalo v pravem a levem podbrisku, usnula js v pohode, rano opet jen jemne, meli jsme s manzou sex a zacalo to pichat vic i mi bylo zle, zadne spineni, nejake velke krece nic... Vcera odpo to zacalo pichat trochu vic a bolelo me bricho, ne podbrisek, jsem konec 11tt.,ta bolest jde jakoby skrz kostrc a panev, tahaji me trisla...dnes se mi to stalo zas, asi pul hodiny celkem intenzivni bolest panve, kostrce, nemohka jsem stat na miste, musela jsem to rozchazet, aby se mi ulevilo... Po pul hodine zase uplny klid... Zitra chci zavolat na gyndu, zda je to normalni... Dosud me bolel jen podbrisek jako pri ms, ale tohle je uplne jina bolest...mamka rikala, ze ji mela taky, ale az 2 mesice pred porodem... Jinak vubec nespinim nic a jak to prijde, tak i odejde... Pardon za sloh, ale jsem z toho trochu nervozni
@darkwitch Tak to jsem zvědavá 😀
@natysnovec Neboj, jen počkej, až prcka uvidí, pochopí, jak je bezbranný a bude ti pomáhat 🙂 Kup ji panenku, nějakou realistickou, ať vypadá jako živé mimčo, a nech ji dělat všechno s tebou - a uvidíš tu změnu :-*
@lobella To vypadá na bolest vazů, které dělohu drží, já s nimi bojuju od začátku a měla jsem to u mladší dcery. Dal mi na to Magnezium a je to lepší, ale občas ještě pozlobí. Je to taková ostrá bolest, viď?
@natysnovec mam stejne obavy, akorat u nad budou od sebe rok a pul...Bojim se, ze to nezvladnu :( uz ted jsem nekdy unavena a to mam jen jedno 😅
@ekelly A co jiného nám zbyde, než to zvládnout? 😉 Však ono si to nějak "sedne" 🙂
@ekelly tak to znam prave naprosto presne...😭😭
@oveckaluky prave ze mi prijde spis tupa, nevim, jak to presne popsat, zacne uvnitr nekde u pupiku v bocich a slejza dolu do cele panve, kostrce a konci jak kdyz chce clovek na velkou, takove vlny jakoze...hodne pomaha mi pomalu chodit a jakoby se houpat v bocich ze strany na stranu... To mi ulevuje... Mamka rodila segru ve 33 a rikalaze u mne ve 20 nic takoveho nemela, rika, ze u segry uz mela zas vek, ale ja jsem mlada, 26,tak se ji to nezda uz takhle zkraje...
@oveckaluky taky si rikam..zvladli to jini, tak to musime dat taky. Budou chvilky horsi, ale i lepsi. Uz se tak nejak pomalu naladuju na pozitivni myslenky, protoze ty negativni jsou stejne k nicemu :D
@oveckaluky
@oveckaluky holky, s každým pichnutim a zvysenou vlhkosti běžím na zachod kontrolovat papir, cela bez sebe strachy, jestli je vse v pořádku 😀😎 Jsem úzkostlivá, ale aspon je videt, jak moc nam na tom mrnouskovi zalezi. Casto zive sny, kdy nekdo ublizuje a já rvu ze spani "hlavne pozor na miminko" 😀 uz si prijdu jako cvok. Vcera pred usnutim jsem mela silnejsi bolesti, bodave krece v podbrisku, byla jsem dost vydesena. Snad to k tomu patri a uz se to nevrati!
@oveckaluky tak koukam jsem odpověď nasla v jinem komentu, vazy rikas? Takova ostra tahla bolest jakoby vedoucí hluboko uvnitr. Zkusim ten hořčík, jsi takova nase bezplatna poradna 😊 skvela skupina!
@regeditka Jj, já ne ně trpím od začátku - stačí blbý pohyb, vzbudí mě i v noc, když se převaluju na druhý bok, ale kolikrát bolí i v klidu...
Ahoj holky, tak hlásím, že i náš screening je negativní 🎉... trvalo to sice trochu dýl a nakonec většinu určil doktor spodem, ale hlavně, že to dobře dopadlo a mohli jsme si zase o dost oddechnout 🙂 Mezi nožkama doktor nic neviděl, ale nepotvrdil ani holčičku, takže si budeme muset počkat, ale to je to nejmenší 🙂
@knoflikarka Tak paráda, gratuluju ❤
@laja64 Děkuju!
@regeditka @oveckaluky To taky mam. Kdyz se rychle zvednua. Nebo taky v nocitom, pri otaceni.
@knoflikarka gratuluji
My dnes byli na krvi a za 14 dni screening, tak uz se to krati a jsem jak na trni... Do kdy maji vysledky z krve? Rikali, ze kdyby to nebylo dobre, budou volat, jinak celkove vysledky az u screeningu...

@darkwitch To znám, po loňském náhlém SP se teď taky bojím všeho...