icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

jitiss
6. říj 2018

@sju2929 je moc krásný 😍❤️ přeji hodně zdraví a ať jsi brzo fit. ☺️ Já se dozvím v pondělí kolik má ten náš buclika.

dusovkam
6. říj 2018

@laja64 Hehe u nás byl taky klid.. Až na noční návštěvy toalety... 😂 Nechal mě chrápat od 22.hodiny do půl sedmý do rána.. 😂 Akorát teda jsem dneska zjistila, že nemůžu už sama jít na nákup.. Ačkoliv to mám svou šnečí chůzi jen 10 minut, tak prostě brutus.. 😐 Tlak a píchání dole, dejchat se nedá... Fakt jediná možnost jak se toho zbavit je porod... 😁

laja64
6. říj 2018

@dusovkam Jo přesně, už jen ten porod nás spasí😑🤗 Já jezdím na nákupy autem, chlap to vždy jen vyloží a donese mi nahoru, ale teď mi nakoupila něco tchýně a příští týden jedu na kontrolu,tak to sjedem s chlapem spolu. No zajímalo by mě, u dcery si to už nepamatuju. V úterý jdu na gyndu-to budu 38+5, tak rikal ze už mě pak odešle do porodnice. Jak často se tam chodí na ozvy? Co dva dny?

jitiss
6. říj 2018

@laja64 Já chodím každý týden. Je to i s kontrolou tlaku, moci a spodku. ☺️ A někdy i s utz pokud chtějí vědět váhový odhad a polohu plodu.

dusovkam
6. říj 2018

@laja64 Já řidičák nevedu, takže musím takhle nebo až odpo s chlapem.. 😐 Ty brďo, já si to taky nepamatuju... 😐 Ale to by ti měli snad říct...

aronek
6. říj 2018

Ony ty kontroly jsou u každého dr a nemocnice jiné. Dokonce u stejného dr a stejné nemocnice co pár let jiné. Já jsem 37 tt, poprvé jdu do nemocnice na ozvy v 38 tt, jinak ke svému dr normoš do poradny. Doteď po měsíci, teď mně pozval po týdnu, ale myslím, že jen proto, že se bojí jizvy po CS.

niki1107
6. říj 2018

@laja64 Do terminu 1x tydne, po termínu co 2 dny. Ja jdu ted v pondeli po tydnu a to uz budu 39+2, tak doufam ✊, ze se to dole nekam posunulo ! ☺

laja64
6. říj 2018

@jitiss aha díky, bo se mi zdá, že doktor říkal, co dva dny . Tak uvidím teda. @dusovkam a nebudeš si dělat řidičák? 😊👌Já si teda nedovedu představit s ditetem jezdit MHD, ale zas vím,že je to o zvyku. U nás musíme mít každý auto, jelikož i když je tady MHD celkem ok, na nákup atd to je pár zastávek do Globusu a nevím, jak bych tašky tahala. Jsem zvykla naložit děcko a kdo auta a ficet mám potřebuju.

laja64
6. říj 2018

@niki1107 ty jooo, doufam ze se ti to posunulo, ja bych zitra chtela jeste na procházku (do kavarny😁🙊) máme to tak 2 km tam a 2km zas zpět. Kéž by to k něčemu bylo 🤗😄

niki1107
6. říj 2018

@laja64 No ja uz se nejak zacinam smirovat s myslenkou, ze i kdybych se s prominutim pos***a, tak mala stejne bude chtit jit ven, az sama uzna za vhodný!😂 Protoze jsem vyzkousela vsechno mozny a úplnej klidek, tak budu aspon rada za nejaky posun v pondeli v porodnici. A rikam si, ze prakticky dyl jak 14 dni mala uz v brise snad nebude !! 🙈✊

kamila215
6. říj 2018

@sju2929 Malý je krásný😍

jitiss
6. říj 2018

@niki1107 Taky jdu v pondělí a taky doufám v dobré zprávy ☺️. Chtěla jsem se zeptat... Ne zvedá se ti už žaludek z toho lněné ho semínka? Já zkoušela uvařit ve vodě a to byl blbý nápad. Sice tam byl asi ten správný sliz, ale byl to děs. Takže už jedu pravidelně jen v maliniku. ☺️

dusovkam
6. říj 2018

@laja64 Nn nechystám, jelikož mám v sobě 11 let blok, když umřel můj nejlepší kamarád při srážce s kamionem. 😞 Ale už jsem si naučila muže jezdit se mnou na velký nákup a s dětma to zvládnu ty menší..

niki1107
6. říj 2018

@jitiss Nezvedá, já si dávám každý ráno bílej jogurt, lněný semínko (namočený z večera), skořici + nějaký ovoce a takhle mi to nevadí 🙂. Mám to jako druhý chod k snídani, protože miluju slaný snídaně. Dřív jsem to semínko snědla namočený jen tak samotný a to mi bylo protivný, tak to zkus taky tak 🙂.

laja64
6. říj 2018

@dusovkam Aha tak to chapu😐

zuzpro
6. říj 2018

Ahoi holky.Tak dva dny do termínu a přijde mi to čekání nekonečné už 🙂 A kdo ví,jestli se mrňouskovi bude chtít už ven taky 🙂 👶

kamish
6. říj 2018

Gratuluji ještě jednou všem maminkám, které to mají už za sebou. A přeji hlavně moooc zdravíčka, to je to nejdůležitější. 😘❤️🍀
Já mám 12 dnů do termínu a také se nic neděje. Princeznička, kdyby sem, tam nekopnula nebo se nepřevalila, tak bych ani nevěděla, že jí tam mám. 😂 Akorát nemůžu spát, pálí mě občas žáha a brní prsty na rukou. Jinak maliník, lněné semínko užívám. Ještě mám v plánu ten sex, vínko a ostré jídlo. Ale i tak si myslím, že malá si chce počkat na naše výročí, které máme 28.10. Necháme se překvapit. 😜🤷🏻‍♀️

jitiss
6. říj 2018

@niki1107 super díky moc za typ... Já nechápu jak to některé ženy můžou vypít samotné a pak ty lněné semínka sníst... ☺️
@kamish nám by se líbilo 16.10.ti máme taky výročí, ale tím, že jsem zavřená a nic se neděje tak si myslím, že si dává na čas...

laja64
6. říj 2018

To brneni prstu je děsné😑 @kamish Já dnes vylila kafe, prostě jsem ty bříška prstů necitila a špatně chytla hrnek😑

kamish
6. říj 2018

@jitiss Mě by se líbilo toho 18.10., kdy máme první termín porodu. Je to hezké datum a přítel má svátek. 😄 Ale pochybuji, taky se nic neotvírá. A nemám ani žádné poslíčky. A malinká má odhadem 2700g a je hodně nízko. A dlouho přenášet bych taky nechtěla. 🤔

kamish
6. říj 2018

@laja64 Taky se mi dneska tohle stalo. A nemluvě o tom, že prstýnky už taky nemůžu nosit, protože je pak ani nemůžu sundat. 😕

laja64
6. říj 2018

@kamish jojo prstynek jsem taky musela sundat, už tak minulý mesic 😑 18.10.mám taky termín,stejně jako ty 😄😊

jitiss
6. říj 2018

@kamish Tak mi měli před 14dny odhad cca 3,1kg takže se děsím kolik může přibrat ještě do termínu. V pondělí máme premereni tak jsem zvědavá a částečně se i bojím, protože mi budou měřit i pánev jestli malý bude moct vůbec projít 😔🙄

darkwitch
6. říj 2018

Jeee prstýnek, to bych mohla zkusit jestli už ho nandám :D

dusovkam
7. říj 2018

Tak co holky? Nějaký nový přírůstek? 😁

laja64
7. říj 2018

@dusovkam Ja myslim, že asi stávkují ty mimina, já už začínám být nepricetna 😑 Dnes v plánu další procházka a večer sex 😄 Fakt už mě to nebaví, prsty mi brní, kolikrát nechytnu ani hrnek. Moje nervy🙊😐

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Tak můj mimís stávkuje určitě .. 😂 Od rána se jen párkrát převalil a klid. 🤣 A to ti nic na to brnění nemůže zabrat? 😔

laja64
7. říj 2018

@dusovkam u mě tak samo. Žádné extra pohyby. Pomohl by Magnosolv-pila jsem ho celé těhotenství, ale teď ke konci už by se neměl-zabraňuje stahům dělohy-poslíčkům,případným kontrakcím. Tak už vydržím no😐😄

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Mě už magnezko dr. též zatrhla. A včera jsem zjistila že mi zbývají poslední dva sáčky maliníku a samozřejmě lékárna zavřená (sice je v obchoďáku ale tam je moc drahej.)😂 Takže hned ráno náklus do lékárny ať můžu chystat aspoň ty porodní cesty 😂

laja64
Autor odpověď smazal
Strana