Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 Hehe u nás byl taky klid.. Až na noční návštěvy toalety... 😂 Nechal mě chrápat od 22.hodiny do půl sedmý do rána.. 😂 Akorát teda jsem dneska zjistila, že nemůžu už sama jít na nákup.. Ačkoliv to mám svou šnečí chůzi jen 10 minut, tak prostě brutus.. 😐 Tlak a píchání dole, dejchat se nedá... Fakt jediná možnost jak se toho zbavit je porod... 😁
@dusovkam Jo přesně, už jen ten porod nás spasí😑🤗 Já jezdím na nákupy autem, chlap to vždy jen vyloží a donese mi nahoru, ale teď mi nakoupila něco tchýně a příští týden jedu na kontrolu,tak to sjedem s chlapem spolu. No zajímalo by mě, u dcery si to už nepamatuju. V úterý jdu na gyndu-to budu 38+5, tak rikal ze už mě pak odešle do porodnice. Jak často se tam chodí na ozvy? Co dva dny?
Ony ty kontroly jsou u každého dr a nemocnice jiné. Dokonce u stejného dr a stejné nemocnice co pár let jiné. Já jsem 37 tt, poprvé jdu do nemocnice na ozvy v 38 tt, jinak ke svému dr normoš do poradny. Doteď po měsíci, teď mně pozval po týdnu, ale myslím, že jen proto, že se bojí jizvy po CS.
@jitiss aha díky, bo se mi zdá, že doktor říkal, co dva dny . Tak uvidím teda. @dusovkam a nebudeš si dělat řidičák? 😊👌Já si teda nedovedu představit s ditetem jezdit MHD, ale zas vím,že je to o zvyku. U nás musíme mít každý auto, jelikož i když je tady MHD celkem ok, na nákup atd to je pár zastávek do Globusu a nevím, jak bych tašky tahala. Jsem zvykla naložit děcko a kdo auta a ficet mám potřebuju.
@laja64 No ja uz se nejak zacinam smirovat s myslenkou, ze i kdybych se s prominutim pos***a, tak mala stejne bude chtit jit ven, az sama uzna za vhodný!😂 Protoze jsem vyzkousela vsechno mozny a úplnej klidek, tak budu aspon rada za nejaky posun v pondeli v porodnici. A rikam si, ze prakticky dyl jak 14 dni mala uz v brise snad nebude !! 🙈✊
@jitiss Nezvedá, já si dávám každý ráno bílej jogurt, lněný semínko (namočený z večera), skořici + nějaký ovoce a takhle mi to nevadí 🙂. Mám to jako druhý chod k snídani, protože miluju slaný snídaně. Dřív jsem to semínko snědla namočený jen tak samotný a to mi bylo protivný, tak to zkus taky tak 🙂.
Ahoi holky.Tak dva dny do termínu a přijde mi to čekání nekonečné už 🙂 A kdo ví,jestli se mrňouskovi bude chtít už ven taky 🙂 👶
Gratuluji ještě jednou všem maminkám, které to mají už za sebou. A přeji hlavně moooc zdravíčka, to je to nejdůležitější. 😘❤️🍀
Já mám 12 dnů do termínu a také se nic neděje. Princeznička, kdyby sem, tam nekopnula nebo se nepřevalila, tak bych ani nevěděla, že jí tam mám. 😂 Akorát nemůžu spát, pálí mě občas žáha a brní prsty na rukou. Jinak maliník, lněné semínko užívám. Ještě mám v plánu ten sex, vínko a ostré jídlo. Ale i tak si myslím, že malá si chce počkat na naše výročí, které máme 28.10. Necháme se překvapit. 😜🤷🏻♀️
Jeee prstýnek, to bych mohla zkusit jestli už ho nandám :D
Tak co holky? Nějaký nový přírůstek? 😁

@sju2929 je moc krásný 😍❤️ přeji hodně zdraví a ať jsi brzo fit. ☺️ Já se dozvím v pondělí kolik má ten náš buclika.