Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec To das, zkus si najit system. Mam doma dalsi dve male deti (6 a 3) a taky jsem to v tom sestinedeli dala. Proste jsem si dusledne narizovala budika i v noci. Pokud budes i nadale odsavat jen 3x denne, o to mliko vazne prijdes. Nesoudim, nerypu. Jen pisu fakta. Po sestinedeli uz to muzes omezovat, odsavala jsem pak 5x, ted uz jen 3x - 4x. A mam i hodne zasob v mrazaku, ale je zo fakt o te frekvenci z sestinedeli, kdy je telo plne hormonu.
Holky muzu dat UM do lednicky?
@ilonne Ja to nestiham+jestes barakem..
Ahoj holky, tak jsme se vyklubali o 14 dni drive 😊 13.10. na moji mamky svatek 😎 uz jsme doma z porodnice. Je to narocny, ale jsem zamilovana nejvic v zivote! I ty bezesny noci za to stoji ❤️ A kojeni je neco nepopsatelnyho 😍 porod byl uzasnej! Trval 4h 😊 zazitek neskutecnej, mam pocit, ze ted uz zvladnu vsechno! Drzim Vam vsem “jeste cekatelkam” moc palce, at vse dopadne, tak jak ma! 🙏🏽
@lucyh1611
@janinkadodinka Holky, moc vám gratuluji!!!! Drobečci jsou kouzelni. Přeji hlavně hodně zdraví!!!😍😊
@janinkadodinka Tyjo to musel být tezkej porod. Moc gratuluji k broučkovi a přeji rychle zotavení 💙🤗🍀
@janinkadodinka gratuluju , krásný chlapecek🍀
@janinkadodinka moc gratuluji a přeji hodně zdraví oběma ♥️🍀
@lucyh1611 moc gratuluji 😊
@lucyh1611
@janinkadodinka
Gratuluji.. Přeji moooc zdravíčka.. 😘❤️🍀
@lucyh1611
@janinkadodinka
Gratuluji ☺️ a přeji hodně zdraví... ❤️🍀A štěstí.
Holcicky mi spinkaj doma a ja sedim v nem.na chirurgii...mam nejakou bulku v podbrisku a zvetsuje se...a doost to boli...a k tomu jeste na stehni...😭😢desny...tak doufam ze me to nebude bolet.
@natysnovec Jezis...co to může být? Přeji ti ať je vše v pořádku a ty jsi brzy fit😉😊
@kamila215 jen nejaky hematom ve kterym byl nejaky hnus...je to po laparoskopicke operaci...udelalo se to v miste kde byla jizva.Ale muzu rict ze to co tam dneska bylo za sestru a doktora to byl mazec.Byl tak neprijemnej a hnusnej ze me dohnal az k placi...Fakt sem po ceste k autu brecela...Zvazuju ze podam nejakou stiznost..
Ale nevim kde a nevim jak.
@janinkadodinka To bude porodnice v UH ne?🙂 Podle toho polstare se zirafkami. Odpocivej a nabirejte oba silu.
Nas z tama vcera propustili, 12.10 (Pa) take akutni cisar...Nemohla jsem se pohnout pomalu jeste v PO 😓
@natysnovec Vsude jsou ted snad už dotazníky spokojenosti. A nebo bych poslala stiznost obecne na email/adresu. Teoreticky je tam někdo, kdo zajisti, aby se to dostalo tam, kam ma.
@kusanagi87 jj UH.O hybani ani nemluvim,je to hruza,k tomu me v te rychlosti a panice na porodnim sale zavedli spatne cevku a mam problem i s mocovou trubici a priserne to boli.Ale hlavne ze je malucky v poradku
@janinkadodinka gratuluji, ten si umel vybrat čas 🙂
@natysnovec Kočko ty si tedy užiješ... 😐 Něco jsem ti našla, snad to pomůže 😘
https://www.mzcr.cz/Cizinci/obsah/postup-podani...
@kusanagi87 stížnost bych podala přímo na mailovou adresu ředitele 👌
@dusovkam dekuji....
@natysnovec To mě mrzí. Hlavně, že to máš za sebou. A stiznost podej, takhle se doktoři nemůžou chovat. Někdy je to hnus.😕
Ahoj holky, jakpak se dnes máte?
Já mám občas bolesti v podbřišku a celou noc mě bolela stydké kost a nemohla jsem se ani skoro otočit. Už abychom to měly všechny za sebou ☺️

@aronek Ty jo, takový zákrok před porodem 😯. Doufám, že se aspoň vyspíš s tím Paralenem.