Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@knoflikarka To je 😂😂😂😂
@kamila215 Měla jsem spíš večerní nevolnosti. A to asi jeden týden v kuse, jinak pak ob den, ob dva. Naučila jsem se, kdy jíst naposledy, aby mi z toho nebylo tak zle a abych nezvracela celé jídlo 🤐 Na to, že od prvních týdnů jsem byla převážně ve vodorovné pozici, tak se divím, že jsem nic nenabrala.
Já mám 2 kila dole, BMI 22,5. Měla jsem to tak i s dcerou, na začátku 2 kila dolů a teprve od půlky těhotenství jsem začala přibírat tempem 1kilo za tejden, takže jsem nabrala nějakých 17
Ja jsem 12 tt, vychozi BMI 23,3 a 62 kg, ted BMI 22,7 a vaha 60,4 kg...jeste minuly tyden mi bylo zle, ted uz je to dobre, ale nechutenstvi zustava...je take pravda, ze co jsem tehu, nejim vubec cokoladu, kterou jsem si predtim alespon jednou v tydnu dala a diky nechutenstvi se nekona vecerni mlsani syru, oliv atd...
Tyjo, to jsem asi jediná co má nahoře už 6 kil a váha ji začíná 7😔😋😀
@tasmyska Já dneska 15+6, váha +3,6 kg, ale moje váha začíná devítkou, takže buď v klidu 😀
jen pro zajímavost, trpím na nedostatek železa a už v posledním těhu jsem měla na prvním screeningu žalostně nízké hodnoty. Kamarádka mě o víkendu řekla, že pro těhotné a doplnění železa je vhodný kopřivový čaj, z mladých kopřivek a jen tak 1 šálek denně, tak jsem natrhala mladé kopřivy i na sušení a piju 🙂
@ojo tak já mám taky už znatelně větší břicho - i manžel to na mě pozná, i když věřím, že jinak se spíš tváří jako (další) špek, ale nepřibrala jsem zatím nic 🙂
@oveckaluky moje vaha taky zacina 9 😀 Pri zjisteni tehotenstvi ale zacinala dokonce 10 😀 Ja mam dole 6kg.
Holky dnes jsem byla na kontrole v 16tt a byla jsem teda nemile překvapená,jak se mnou byl doktor rychle hotovej..zmeril tlak,jen mi během pár vteřin zkontroloval čípek,řekl mi,že mimco roste,ani si neposlechl srdíčko nic a během pěti minut jsem byla venku. To,že nedělá tripltesty, vím,přijdou mu zbytečný,když jsou tak často falešný,prvotrimestralni screening jsem měla výbornej,ale tahle kontrola mi teda přišla o ničem...měla jste to některá stejně? Vím,že jsou povinné jen tři ultrazvuky, ale aspoň to srdíčko si teda poslechnout mohl,jak může vědět,že to miminko žije? Já si ho teda sama poslouchám anglesoundem,ale to on neví...
@ishumisz tak to je ale zase dobrý 😉
@oveckaluky nabrat to zpatky? Ani ne. Doufam, ze tentokrat uz to tak nebude 😀
@codal mela jsem k tobe dlouhej komentar, ale konik je nakej rozbitej, tak se mi smazal, pecka. Ve zkratce bych kontroly nepotrebovala a sla jen na ultrazvuky. Pokud ses bez potizi tak na co. Jako v jinych zemich. Stat se muze i mezi temi 4 tydny.. co se ma stat, stane se..
@knoflikarka já už mám regulerně tehotenské, jak v 5.mésíci..hlavně večer, ráno ani tak ne, ale po snídani a už i po obědě, když už se najím, tak už leze jak blázen...snad teda to znamená, že mimčo roste a je ok a ne, že tloustnu špekem 😀

@kamila215 :D tak to je fakt povedená náhoda :D