icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
17. dub 2018

@kamila215 :D tak to je fakt povedená náhoda :D

kamila215
17. dub 2018

@h_lucie Luci, a mela jsi ranní nevolnosti?

kamila215
17. dub 2018

@knoflikarka To je 😂😂😂😂

h_lucie
17. dub 2018

@kamila215 Měla jsem spíš večerní nevolnosti. A to asi jeden týden v kuse, jinak pak ob den, ob dva. Naučila jsem se, kdy jíst naposledy, aby mi z toho nebylo tak zle a abych nezvracela celé jídlo 🤐 Na to, že od prvních týdnů jsem byla převážně ve vodorovné pozici, tak se divím, že jsem nic nenabrala.

xhex
17. dub 2018

Já mám 2 kila dole, BMI 22,5. Měla jsem to tak i s dcerou, na začátku 2 kila dolů a teprve od půlky těhotenství jsem začala přibírat tempem 1kilo za tejden, takže jsem nabrala nějakých 17

kamila215
17. dub 2018

@h_lucie tak to je dobře, ze zatím nepribirame😊😉

kamila215
17. dub 2018

@xhex také mám kamarádky, které ze zacatku hubly a pak to dohnaly. Každá jsme hold jiná😊

laja64
17. dub 2018

@kamila215 Do 13tt jsem přibrala 1,5kg.

jitiss
17. dub 2018

@kamila215 1kg priblizne. Jsem hubena, ale brosko uz mi vylezlobylo 🤗

lobella
18. dub 2018

Ja jsem 12 tt, vychozi BMI 23,3 a 62 kg, ted BMI 22,7 a vaha 60,4 kg...jeste minuly tyden mi bylo zle, ted uz je to dobre, ale nechutenstvi zustava...je take pravda, ze co jsem tehu, nejim vubec cokoladu, kterou jsem si predtim alespon jednou v tydnu dala a diky nechutenstvi se nekona vecerni mlsani syru, oliv atd...

tasmyska
18. dub 2018

Tyjo, to jsem asi jediná co má nahoře už 6 kil a váha ji začíná 7😔😋😀

kepu
18. dub 2018

@tasmyska nejsi ... Mam uz 8 kilo nahore .... Zatim zacina vaha 6kou ale brzy se to prehoupne ....

regeditka
18. dub 2018

@tasmyska ja mam od začátku tehu - 8kg, ale s navratem chuti to poleti hodne rychle nahoru..ty chute jsou silene, tezko odolat 😀 snídaně: dort, chlebíček a zmrzlina 😀 BMI 21,5

bbpk
18. dub 2018

@tasmyska No to určitě nenene 😉

oveckaluky
18. dub 2018

@tasmyska Já dneska 15+6, váha +3,6 kg, ale moje váha začíná devítkou, takže buď v klidu 😀

ojo
18. dub 2018

@kamila215 já nevím, nemám doma váhu, takže zjistím až příští pondělí na kontrole, každopádně na bocích a břiše jsou znatelné tukové polštáře 😀

ojo
18. dub 2018

jen pro zajímavost, trpím na nedostatek železa a už v posledním těhu jsem měla na prvním screeningu žalostně nízké hodnoty. Kamarádka mě o víkendu řekla, že pro těhotné a doplnění železa je vhodný kopřivový čaj, z mladých kopřivek a jen tak 1 šálek denně, tak jsem natrhala mladé kopřivy i na sušení a piju 🙂

knoflikarka
18. dub 2018

@ojo tak já mám taky už znatelně větší břicho - i manžel to na mě pozná, i když věřím, že jinak se spíš tváří jako (další) špek, ale nepřibrala jsem zatím nic 🙂

ishumisz
autor
18. dub 2018

@oveckaluky moje vaha taky zacina 9 😀 Pri zjisteni tehotenstvi ale zacinala dokonce 10 😀 Ja mam dole 6kg.

ishumisz
autor
18. dub 2018

@kamila215 v prvnim jsem taky jak ted hubla. Asi 7kg, ktery sem nabrala a taky nechala v porodnici. Jsem mela takovy maly bonus.. pak jsem to do roka dohnala zase zpet nahoru 😀😀😀

codal
18. dub 2018

Holky dnes jsem byla na kontrole v 16tt a byla jsem teda nemile překvapená,jak se mnou byl doktor rychle hotovej..zmeril tlak,jen mi během pár vteřin zkontroloval čípek,řekl mi,že mimco roste,ani si neposlechl srdíčko nic a během pěti minut jsem byla venku. To,že nedělá tripltesty, vím,přijdou mu zbytečný,když jsou tak často falešný,prvotrimestralni screening jsem měla výbornej,ale tahle kontrola mi teda přišla o ničem...měla jste to některá stejně? Vím,že jsou povinné jen tři ultrazvuky, ale aspoň to srdíčko si teda poslechnout mohl,jak může vědět,že to miminko žije? Já si ho teda sama poslouchám anglesoundem,ale to on neví...

oveckaluky
18. dub 2018

@ishumisz tak to je ale zase dobrý 😉

ishumisz
autor
18. dub 2018

@oveckaluky nabrat to zpatky? Ani ne. Doufam, ze tentokrat uz to tak nebude 😀

ishumisz
autor
18. dub 2018

@codal mela jsem k tobe dlouhej komentar, ale konik je nakej rozbitej, tak se mi smazal, pecka. Ve zkratce bych kontroly nepotrebovala a sla jen na ultrazvuky. Pokud ses bez potizi tak na co. Jako v jinych zemich. Stat se muze i mezi temi 4 tydny.. co se ma stat, stane se..

codal
18. dub 2018

@ishumisz to máš asi pravdu... Jen mě to zaskočilo...

ojo
18. dub 2018

@codal to mě přijde jako úplně normální přístup, kort po předchozím prvním vydařeném screeningu neni třeba dalšího delšího zkoumání mimča 🙂 můj dr. to také tak dělá, při třetím a čtvrtém děcku to "flákal" ještě více 😀

ojo
18. dub 2018

@knoflikarka já už mám regulerně tehotenské, jak v 5.mésíci..hlavně večer, ráno ani tak ne, ale po snídani a už i po obědě, když už se najím, tak už leze jak blázen...snad teda to znamená, že mimčo roste a je ok a ne, že tloustnu špekem 😀

darkwitch
18. dub 2018

@codal kontrolu v šestnáctém tydnu jsem měla stejnou

codal
19. dub 2018

@ojo
@darkwitch většině kamarádek dělaji doktori pokaždé ultrazvuk a přijde mi,že to víc řeší,ale asi je to normální,tak jsem klidnější🙂...asi jsem zas jen trochu přecitlivělá😀...

darkwitch
19. dub 2018

@codal ja si na jednu stranu myslim ze je dobre ze nedela utz pokazde ale na tu druhou bych chtela videt ze je pide v poradku... rozum a cit jsou zase v rozporu 😃

Strana