Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@veraakubik
Gratuluji.. Přeji moooc zdravíčka.. 😘❤️🍀
Holky, tak já se taky hlásím. Od pondělí se mi ozvali poslíčci/kontrakce. V úterý na kontrole mi bylo řečeno, že už se to hezky chystá k porodu. A doktor mi udělal vnitřní vyšetření.
Dva dny jsem na to špinila (hnědý výtok) a od včerejška nejspíš odchází hlenová zátka (světlý hlen). Poslíčci, jak rychle přišli, tak rychle i odešli. 🙄 Jinak bolesti menstruační a křížové stále přetrvávají. První termín porodu byl včera. A já mám dneska zase chvilkama stavy, že se mi chce brečet, protože se zase nic dalšího neděje a budu v těch bolestech další dny/týdny. 😔
Nemluvě o tom, když se mě někdo zeptá, jak mi je a jestli už!! 😠 Hlavně sousedka nebo mamka od přítele, která nám píše a volá desetkrát za den.
Jinak celkem to zvládám!! 😄👍🏻 Omlouvám se za slohovku a nechutné výrazy. A holky, co také čekáte, jsem v tom s vámi. ❤️✊🏻🍀
@kamish Věřím, že dlouho už to trvat nebude ☺️a dočkáme se.
Já jsem to udělala tak, že jsem zprávy a telefony tohoto typu ignoroval a teď píši příteli 🤣 a ten je z toho na nervy a vždy se mě zeptá jestli už rodí a já řeknu, že to bezpečné pozná 👌☺️. Možná si ty lidi ani fakt neuvědomují jak nás tím víc stresují. Chápu, že se těší, ale měli by pochopit, že mi taky nevíme, kdy to vypukne.
Držím palce všem, co čekají, aby nemuseli na vyvolání...
@kamish joo mi teď psala švagrová-dnes má svatek- jestli už tlačím 🙊 Jakože měla jsem ji chuť napsat něco hooodne ostrého, ale kašlu na to. Až budu v porodnici, bude to vědět jen moje nejlepší kamarádka a nikdo jiný, ani matka atd. Až porodim, napíšu jen rodině,sousedce a do práce. A ostatní kašlu a už se nevzrušuju🤘😄 A jak se naštvu, odinstaluju i whatsapp a at se všichni pose*ou😄 Dnes jsem se rozhodla varit, bude i teplá večeře. Poslíčky mám nepravidelne a slaboucke. Ráno odesel zbytek hlenove zatky-vetsi část odešla před pár týdny. Tak počkáme. Každopádně musíme čekat no😊😊
Taky v poslední době se všichni zajímají, jestli "už". Já to stejně jako @jitiss ignoruju, ale předevčírem manželovi volala jeho matka - tak jsme okamžitě byli ve vředu, kolik peněz nebo čeho zas chce. Nechtěla snad poprvé nic, jenom jestli "už", tak nevím, jestli mám být radši, nebo ne 😆. Zato manžel, ten je úplně v klidu. Dneska si pozval domů kámoše, takže ještě uklízím, ale kromě opravdu občasných poslíčků z toho nic není 😑.
Holky tak já teď vezla malou do kroužku a jak jsem jela zpět tak jsem se stavila v naší kavárně pro něco dobrého at mame ke kávě a přijedu a tchýně mi rika: já už myslela že jsi se vezla sama do porodnice,blázen jsi na to dost😂😂 No jo má pravdu, schopna bych toho byla😄 A teď si dám v klidu kaficko a zakusecek 😊😊
@laja64 Teda, ty vypadají hodně lákavě 😉. Dobrou chuť!
@knoflikarka díky jsou vyborné a ne moc sladké, jeden jsem slupla hned k té kávě 😄😄
Holky, chci se zeptat všech co mají ještě před porodem. Máte nějaký zvláštní vnitřní pocit, že už to prijde brzy?
Nebo se vlastně můžu zeptat i těch co už to mají za sebou😁, jestli cítily, že ten den je všechno jinak?😊
Tak kolíbka připravena a mám toho drobka kam dát, až přijdeme z porodky 🙂 teď už jen porodit, ale až po víkendu 😃
@kamila215 nikdy jsem dopředu ten pocit neměla, jen třeba při třetím a čtvrtém jsem už bezpečně při první bolesti poznala, že rodím...jakože jsem vnitřně věxěla, že už je to ono a ne planý poplach 🙂
@kamila215 necítila jsem u dcery nic, žádný vnitřní pocit, neměla jsem poslicky, nic mi nebylo. V 23 h večer jsme došli z hospody , po půlnoci mi praskla voda a pak jsme jeli. Teď jsem otevrena na 2cm, poslicky mám ale vnitřní pocit žádný -jen si preju abych nemusela na vyvolání 😄😊

@jitiss Ale já se neléčím. 😁