Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak to je super... Já mám pocit jako by mi taky kleslo, ale nejsem si úplně jistá...
@knoflikarka @dusovkam já mám kočárek s vložnou taškou, takže do patra (když jsme dřív bydleli v bytě bez výtahu) nebo do baráku čapnu do jedný ruky vložnou tašku a jdu...hlavně v zimě to bylo super, když se mě nechtělo pochodovat v mrazu, tak jsem mimčo s vložnou taškou dala do pokoje, otevřela okno a nechala dospat 🙂
@dusovkam mám dvě kámošky, co jezdí na ty historický šermy a obě tam taky šátkujoui, pěkně se to tam hodí 😉
@laja64 Já si počkám na poradnu až do středy achjo.. 🙄😁 No já si myslím že to do kontrakcí nepřejde ani omylem..Malej je lenoch po tatínkovi.. 🤣
@jitiss Tak já jsem teď 38+6 a už si přijdu jak vyvrženej vorvaň.... 😂😂😂 A máš náhodou pěkný bříško 🙂 A zdá se mi že máš to bříško taky níž než v tom 38.tt protože je víc "vyvalený" dopředu 🙂
@dusovkam děkuji... Necháme se překvapit zítra.
@laja64 no já si minule dala sladkou snídani a ještě předtím než jsem šla na monitor tak jsem si dala čokoládu a malý byl vzhůru jen prvních pět minut pak spal... Měl to těžce na háku. ☺️ Půjdu rovnou i na utz. Každopádně se utesuju tím, že už víc jak týden tam snad prdola nebude.
Ahoj holky, i kdyz se uz tak nezucastnim diskuzi, pravidelne sem zavitam a prectu si, co se deje a jak na tom jste ! A hlavne na vas moc myslim, rijen se nam pomalu chyli ke konci a uz by to chtelo dalsi miminka, takze drzim pesti 🍀 💜. Chtela jsem se jen zeptat - kdy se kupuje odsavacka a je to nutnost? Jde o to, ze se mi mliko rozjelo jak o zivot, prsa by mi mohla závidět i Pamela 😂 (nehlede na to, ze mi z nich zacne tect samo mliko, kdyz si malou vezmu do naruci) . Cítím v nich pnuti, bolest rozhodne ne. Prsa pri kojeni stridam, ale je znat, ze uz mam klasicky mliko - v porodnici na me mala visela i treba 3/4 hodiny a furt nemela dost a ted ji staci cca 15 min. Ja se teda uz v porodce bavila s laktacni a ta mi rekla, ze se ta laktace sama ustali dle potřeb ditete a ze neni nutno do tohoto přirozeného deje zasahovat s odsavackou (kdyz to fakt neni nutny). Tak se ptam, jestli to tak fakt je a abych neco nezanedbala. Moc děkuju ! 😘
@niki1107 já mám doma obyč pístovou skleněnou, už téměř 10 let starou, tenkrát asi za necelý 200kč 😀 ...měla jsem ji jen na změkčení dvorce před kojením a odsávání do uvolnění při nalitých bolestivých prsou...neodsávala jsem více jak 50ml, protože by se pak laktace zvyšovala...bohatě mě na tohle stačila, do zásoby zamrazovat jsem neměla v plánu odsávat 🙂 jako pokud tě to výrazně nebolí, tak bych asi ani nepořizovala, já to měla, že mě ta prsa fakt děsně bolela 🙂
@laja64 Já jdu zítra na 11, tak to se v té fakultce zítra vystřídáme 😃. Teda jestli taky nebudou ozvy na dlouho. Poprvé když jsem tam byla, protože jsem měla podezření na plodovku, tak jsem seděla na křesle, kde sebou malá mlela, ale byly i chvíle klidu. U gyndaře jsem ležela pokaždé na boku a taky v pořádku, ale oni tam pokládají na záda, že? Aspoň jsem to tak viděla u paní vedle tehdy... Radši bych zas to křeslo 😃 a kéž by tam byl ten sympatický doktor, co minule 😅.
@dusovkam My taky máme oba tady trvalý pobyt, holt to bude zase sranda, vyměnit všechny doklady 🙄.
@knoflikarka Jo většinou na záda nebo do křesla. Myslíš doktora Palečka? Já měla poslední dvě poradny doktorku Miřátskou(snad to nekomolím) a teda já gynekoložky nemusím vůbec ale ona je fakt Top. Empatická,milá, fakt boží 👌 Hamilton od ni nešel pomalu cítit.
@laja64 Ne, měl nějaké slovenské příjmení, už nedohledám, tu zprávu má můj gynekolog. Já mám právě většinou radši gynekoložky, pořád tajně doufám, že se někdy odstěhujem do Olomouce, abych mohla chodit k jedné z těch, co jsem měla v CARu 😅. Ale jsem ráda, že ve FNO je těch sympatických víc teda 😉.

@knoflikarka To my se jen tak stěhovat nebudem..Teď jsem si tu zařídila trvalý pobyt .. 😂
Jé holky mě asi kleslo bříško.. 😂 Mám ho nějak moc dole a furt lítám na záchod 😂