Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
holky já jdu na kontrolu až ve čtvrtek do tý porodky...a dneska jsem se rozhodla, že půjdu rodit čtvtek nebo pátek...prostě to vyjde 😀
@knoflikarka Tak se možná sejdeme na sestinedeli ty jo, to by byla sranda 😄
@laja64 jojo, už jsem si říkala, že teoreticky by to vyjít mohlo 😀.
Jinak holky! Pozítří je úplněk, tak jsem zvědavá, jestli budou porodnice praskat ve švech 😅.
@knoflikarka No jo vidíš to. 😂Tak to jsem teda zvědavá..🤔😁
Tak co noc děvčata? Mě zas nechal malej spát až na dvě čůrací pauzy, takže jsem z toho všeho jelen, daněk a srnec dohromady..😁 Fakt asi čeká až půjdu ve středu do tý poradny a nechá se odborně pošťouchnout.. 😂 Nebo já nevím už.. Příští pondělí mám den D a už mě to sejří jak všichni kolem mě: Tak cooo, ještě jsi celá? Jako ještě nic, to je divný- já rodila 14 dní (či jiný počet dní) před termínem... Zabít to všechno fakt.. 😂😂😂🔫
Bre ranko, u mě spíš zajímavá noc. Nemohla jsem moc spát. Asi nervozita před pořádnou. Každopádně večer mi docela dost tvrdilo břicho. Bolest do zad a až do stehen mi šla. A pak najednou nic... Takhle asi 4x-5x... Dnes máme termín. ☺️ 😂
@dusovkam Já taky 2x curaci pauza, jinak klidek. Včera mě ještě zastavila sousedka jak jsem šla od babicky-nejvetsi místní drbna, a rika: jeee, ty jsi ještě cela?? Já říkám: no jak vidíte tak bohužel ano. A ona: no já mám 23.10. narozeniny , to by bylo super kdyby se malá taky tak narodila. Takže buď dnes a nebo až po 23.10.,to jsem male říkala do bříška. Mě z té baby trefi😄😄
Dobré ráno holky, ja jsem byla v noci, také, jen dvakrát na wc. Jinak nic. Večer mě trochu bolelo v kříži a v podbřišku. Jinak jsem celá a vypadá to, že i ready. Mě trefí😁😁😁. Myslím na vás holky a dejte pak vědět, jak jste dopadly @laja64 @jitiss @knoflikarka. Když to se to zítra nerozjede, to mám termín, tak ve středu už mám volat do porodnice, ať si mě převezmou. Já už bych tak chtěla rodit, ale malá asi nemá stejný názor🙊
Bré ránko
@dusovkam noc normoš 🙂 jen jsem se zase vzbudila uprostřed noci na zádech a to mě pak děsně bolí v kříži, jak mě tam prcek tlačí, tak pak každý otočení je za trest, ale teď k ránu už to zase povolilo 🙂
no dneska jdu na objížďku, vybrat komodu do obýváku, předložku do koupelny, nakoupit...tak ať něco dělám 🙂 včera jsem chlapovi vyčítala, že se mnou nechce spát, že se bojí, že budu rodit a jemu se to nehodí...tak čuměl, no je to tak... prý vždyť mám termín až v neděli, tak je čas, bych ho kopla 😕 😃 já mám poslíčky/bolesti každý večer, už to beru jako standart...
Tak jsem zvědavá na ty vaše poradny 🙂
Ahoj, přeji krásné ráno. Už jsem doma z odběrů na předoperační vyšetření, to budu mít v pátek, mezitím ve čtvrtek poslední poradna a monitor. No a v pondělí nástup a nejpozději příští úterý máme miminko 😀 Dnes je tedy hezký datum, ale nevypadá to, že by se něco dělo 😨
@laja64 bože to ne... ☺️ 😂 To ti nemůže malá udělat... Držím palce ať ti dobře dopadne poradna...
@kamila215 díky... Dočkáme se všechny... Byla by sranda, kdyby jsme rodilý všechny naráz 🤣😂🤣
@dusovkam já byla na WC asi tisíckrát... Jak jsem nemohla spát...
Holky ani nevím proč, ale asi jsem nervózní... ☺️ Každopádně dnes mi chlap řekl, že zítra bude prostě venku a hotovo....🤣😂🤣
@jitiss poprosim doktora jestli by mě ještě neprošťouchnul, když jsem na 2cm teď, večer by to mohlo být na 4, a do půlnoci by mohla být venku(no vizi mám dobrou že 😁?) @kamila215 @dusovkam Jo to by byla sranda, všechny porodit v jeden den😄 Jinak moje dcerka je 25.5. ,takže 25.10.kdyby byla ta druhá,, bylo by to taky hezké 😊 @aronek ty máš planovaneho císaře jo?

@dusovkam asi jo...já ani nevím, jestli mě břicho před porodem klesalo 😀 každopádně ani tohle neni nijak směrodatný, já neměla žádný prod vyvolávaný, takže vím, že nebudu mít ani tenhle a kámoška, co byla 2x těhu, tka pokaždé jí to břicho před porodem fakt výrazně kleslo a oba měla vyvolávané 😝