icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
22. říj 2018

@aronek jo tak aha🙂 Tak třeba se to rozjede,at nemusíš čekat 🤗🤗

kamila215
22. říj 2018

@aronek To je dobře. Já to mám také jako na houpačce. Jeden dobrý, druhý den děs..takže to je asi normálka😊

dusovkam
22. říj 2018

@laja64 Tak jo.. Zejtra je ten úplněk tak jdem na to ne? 😂😂😂 Sakra.. Já už ani nemám chuť na maliník a lněný semínko jak to do sebe cpu každý den.. 😏

aronek
22. říj 2018

@laja64 ono je úplně zbytečné nastoupit o den dřív. Předoperační mám stejně hotové, takže se jen staví anesteziolog a zeptá se jestli jsem na něco alergická, což tam stejně mají z minula a pak tam celý den čučíš jen do zdi. Kdyby se ráno nastoupilo a hned ten dělalo, tak lepší 🙂
@kamila215 to nás trénuje, abychom se těšily na porod 🙂

laja64
22. říj 2018

@dusovkam ja uz to od včera nepiju ten malinik,už ho mám plné zuby😄😄

jitiss
22. říj 2018

Tak monitor v pořádku. ☺️ Teď čekám na sono žil kvůli otokům. Jinak čípek 1cm... A otevřená volně na prst... Taky mě brali krev a pak se rozhodne jestli si mě tu nechají nebo ne....

jitiss
22. říj 2018

Tak mám špatné jaterní testy... Takže mě hospitalizuji.

ojo
22. říj 2018

@dusovkam ten můj si zase myslí, že se to bez něj asi zhroutí 😀 😀

dopol jsme vše vyřídila, objednala komodu, vybrala předložku, nakoupila...i ten nákup jsem odtáhla, děti jsem uložila, naobědvala se a je klid...nic mě ani nebolí 😀 tak si teď pustím seriál a třeba taky ještě zaberu 🙂

ojo
22. říj 2018

@jitiss a to jako na pozorování? nebo už plánují nějkou vyvolávačku?

dusovkam
22. říj 2018

@ojo No já jsem dneska napůl aktivní a napůl ospalá. Naštěstí je dcera ve škole a chlap v práci tak si taky dáchnu po svačince. 😂 Jeee co to máš za chlapa? 😂 No já tě obdivuju, mě by se tak chtělo někde lítat po nákupech.. 😁

aronek
22. říj 2018

Já teď chlapa posílám na nákup a prý ať jedu taky, abych se protáhla ☹ No asi budu muset, jinak umřeme hlady 🙂 Pojedeme s malou, cestou se stavíme pro vodu a vyzvedneme kluky a pak už nevylezu. Možná ještě vynosím kytky, ale zkusím přemluvit děti, aby pomohly 🙂 A pak už mimo vaření a prádla nic 🙂

dusovkam
22. říj 2018

@aronek Jen ať hezky makaj. 😂 U nás ode dneška nakupuje chlap, mě už nikdo ven nedostane mimo poradny a porodu. 😂 Chci si užít možná posledních pár dní s bříškem 🤰

aronek
22. říj 2018

@dusovkam já doufám, že tohle je poslední velký nákup před porodem 🙂 pečivo taťka zvládne 🙂

jitiss
22. říj 2018

@ojo už jsem na zatezaku... A budou vyvolávat...

niki1107
22. říj 2018

@jitiss Drzim pesti a myslím na tebe 💜

dusovkam
22. říj 2018

@jitiss Kočko myslím na tebe a držím pěsti ať máš vše co nejdřív za sebou! 😘💖 Zas bude o jednu těhuli míň.😁

kamila215
22. říj 2018

@jitiss Myslím na tebe! Ať jde vse podle tvých představ. Drž se!!!✊😘

dusovkam
22. říj 2018

@aronek Já dneska zamrazila pár jídel, brambor a masa tady má chlap dost.. 😂 Akorát mi bude smutno až to na mě přijde a Anetku si ve středu bere její táta... 😐

sju2929
22. říj 2018

@jitiss drzim palecky! At je vse bez komplikaci! 🍀

darkwitch
22. říj 2018

@jitiss držím palce ať je vse v pořádku a mas miminko co nejdřív u sebe

ojo
22. říj 2018

@dusovkam mám úžasnýho, chtěl abych mu ráno zavolala, kdy jedu, že pojede se mnou, jenže já nechtěla, s ním by to nebylo tak na pohodu, chvátal by zpátky do lesa (je lesák) 😂 takže takhle jsem si to krásně prošla, okoukla nábytky, vzala domů katalogy 😀 jo až na ten těžký nákup, co jsem pak táhla z auta domů, ale to zas jen moje rozhodnutí, páč se mě nechtělo to nosit na x krát po malých dávkách 😀 😀

ojo
22. říj 2018

@jitiss už dneska vyvolávat? tak to přeji, ať to máš brzy za sebou 🙂

ojo
22. říj 2018

a včera nám tu děda postavil nový domek pro děti místo starého, menšího, který jsme v sobotu rozebrali 🙂

laja64
22. říj 2018

@jitiss držím moc palečky ať to máš rychle za sebou 🍀🍀

laja64
22. říj 2018

Jinak holky hlásím info z poradny. Vše ok, nález stejny-2cm,hlavička volně naléhá. Nechala jsem si ještě jednou udělat hamiltona. Pokud neporodim , 25.10.ráno nástup na vyvolání. To budu presne 41tt. Doktorka říkala, že vzhledem k tomu, že jsem na ty 2cm, může to jít rychle-ale taky nemusí. No co nadělam. Dcerka je narozena 25.5.-tak by to holky mohly mít stejně 😄

aronek
22. říj 2018

@ojo super domeček. Udělal ho celý, nebo to byla koupená nějaká skládačka?
@dusovkam tady je dost základních potravin, bohužel tatínek neví jak z nich vytvořit poživatelné jídlo, tedy míchané vajíčka umí, ale jinak nic. Dnes nezvládl nudle s mákem s tím, že nudle už byly uvařené ☹

aronek
22. říj 2018

@laja64 tak hlavně aby to pomohlo 🙂 Prcek má ještě tři dny se rozhoupat sám 🙂

laja64
22. říj 2018

@aronek jojo je to ženská tvrdohlavá, ale taky doufám, že se rozhodne sama😄

knoflikarka
22. říj 2018

Tak holky já už jsem taky v porodce a začalo se s vyvoláváním kvůli vysokému tlaku, už mám první tabletu v sobě. Porodní cesty připravené nejsou, tak si asi užiju svoje 😯.
@laja64 Jsem na čtyřlůžáku, je tu úplně plno...

knoflikarka
22. říj 2018

@jitiss Taky jsme začali s vyvoláváním, držím palce, ať to máme obě rychle za sebou...

Strana