Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 ono je úplně zbytečné nastoupit o den dřív. Předoperační mám stejně hotové, takže se jen staví anesteziolog a zeptá se jestli jsem na něco alergická, což tam stejně mají z minula a pak tam celý den čučíš jen do zdi. Kdyby se ráno nastoupilo a hned ten dělalo, tak lepší 🙂
@kamila215 to nás trénuje, abychom se těšily na porod 🙂
Tak monitor v pořádku. ☺️ Teď čekám na sono žil kvůli otokům. Jinak čípek 1cm... A otevřená volně na prst... Taky mě brali krev a pak se rozhodne jestli si mě tu nechají nebo ne....
Tak mám špatné jaterní testy... Takže mě hospitalizuji.
Já teď chlapa posílám na nákup a prý ať jedu taky, abych se protáhla ☹ No asi budu muset, jinak umřeme hlady 🙂 Pojedeme s malou, cestou se stavíme pro vodu a vyzvedneme kluky a pak už nevylezu. Možná ještě vynosím kytky, ale zkusím přemluvit děti, aby pomohly 🙂 A pak už mimo vaření a prádla nic 🙂
@dusovkam mám úžasnýho, chtěl abych mu ráno zavolala, kdy jedu, že pojede se mnou, jenže já nechtěla, s ním by to nebylo tak na pohodu, chvátal by zpátky do lesa (je lesák) 😂 takže takhle jsem si to krásně prošla, okoukla nábytky, vzala domů katalogy 😀 jo až na ten těžký nákup, co jsem pak táhla z auta domů, ale to zas jen moje rozhodnutí, páč se mě nechtělo to nosit na x krát po malých dávkách 😀 😀
Jinak holky hlásím info z poradny. Vše ok, nález stejny-2cm,hlavička volně naléhá. Nechala jsem si ještě jednou udělat hamiltona. Pokud neporodim , 25.10.ráno nástup na vyvolání. To budu presne 41tt. Doktorka říkala, že vzhledem k tomu, že jsem na ty 2cm, může to jít rychle-ale taky nemusí. No co nadělam. Dcerka je narozena 25.5.-tak by to holky mohly mít stejně 😄
Tak holky já už jsem taky v porodce a začalo se s vyvoláváním kvůli vysokému tlaku, už mám první tabletu v sobě. Porodní cesty připravené nejsou, tak si asi užiju svoje 😯.
@laja64 Jsem na čtyřlůžáku, je tu úplně plno...
@jitiss Taky jsme začali s vyvoláváním, držím palce, ať to máme obě rychle za sebou...

@aronek jo tak aha🙂 Tak třeba se to rozjede,at nemusíš čekat 🤗🤗