Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 a bolelo tě to teď? snad tedy zabere 🙂
@knoflikarka držím palce, ať to máš brzy za sebou a neni to tak zdlouhavé...
@knoflikarka ty jo držím palceeee🍀🍀 No dej pokoj, to kdyby šlo, vzala bych si nadstandart🙊
@knoflikarka To zvládneš kočko, držím pěsti 💖
Holky, děkuju!
@laja64 Jsem na čtyřlůžáku, takže asi tolik k nadstandardu 😅.
@knoflikarka ty kokos musí to být mazec. Ale za tu dobu co já byla v poradně- 12:40-13:40 tak přijímali k hospitalizaci dvě paní a třetí s dvojčátkama.
@jitiss Holky, co mi to děláte? 😞 Držím vám oběma palce, ať to jde hladce a hlavně rychle. Držte se!!!!✊😘
@knoflikarka tak u nás snad ani čtyřlůžák není ☹ Škoda, že nemůžeš být v klidu, i když pokud by byly příjemné spolubydlící, tak by to šlo 🙂 Tak vydrž 🙂
@knoflikarka taky držím palce... Já mám kontrakce, ale k ničemu to zatím nevede...
@knoflikarka u nás vyvolávají přímo na porodním pokoji, může tam být i tatínek. Já měla prvního vyvolávaného, akorát jel domů něco zařídit a najednou akutní CS, jinak by byl se mnou celou dobu. Na gyndě jsou max po 3, na šestinedělí po 2
@knoflikarka
@jitiss At to mate rychle za sebou.
@aronek No to úplně tady nejde, že bych byla třeba 2 dny s vyvoláváním na porodním pokoji, je tu dost provoz. A první tabletka bohužel nijak nic nerozjela...
@dusovkam na státní svátek mám termín a táta mě říká, že k oslavám 100.výročí by mohli mít děti narozené v tento den nějaké výhody...jako kdysi třeba životku do konce života zdarma 😂 v dnešní době pochybuju, to už jen za prachy 😀
Jinak je možný, že se dítko ještě v děloze otáčí? jako samozřejmě, že ne hlavou nahoru, ale po ose, že buď kouká ven nebo dovnitř, dneska bobka skoro necítím a když už, tak úplně na opačné straně, úplně jiné pohyby. Vždy jsem ho krásně cítila na levém boku, kdy byla vidět i nožička (nebo co to bylo), úplně jako pohybující se boulička a dneska cítím takové tlumené dloubance do pravého boku a hlavně do pravé pánve a celkově spodku úplně jinak. A ani v kříži mě dneska nebolí, jakoby se fakt otočilo směrem dovnitř a přestalo mě zádama tlačit na kříž....zajímavý 😕
Ale den super, ještě jsem udělala údržbu bylinkového šneku a večer si dala půlhodinkovou vanu, to byla paráda, i jsem si ještě oholila nohy 😂
@knoflikarka snad se co nejdřív začne něco dít✊

@aronek žádná skládačka, prvotní domeček vyrobil sám, z nějakého obložení ze starého baráku. Ale to po 3 letech se rozlepovalo deštěm. Já si nakreslila, že bych ho chtěla zvýšit a změnit dispozici oken a dveří a zvětšit je. Jsem si myslela, že s tím zajdu příští jaro k nějakému truhláři, aby mě to vyrobil, že my to pak jen sešroubujeme jako tu skládačku. Nicméně děda se toho chytl, zkouknul plánek, sehnal materiál a udělal to sám 😃 tady to přímo řezal a drážkoval, spojoval, šrouboval 😃 taková hurá akce, my měli jen v sobotu rozebrat ten starý, s tím, že jsme na něj dali původní střechu 🙂