icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

ojo
22. říj 2018

@jitiss @knoflikarka myslím na vás holky...držte se!

jitiss
22. říj 2018

Holky tak přišly další výsledky a k tomu všemu mi zjistili ještě první stupeň preeklamsie... 😔

aronek
22. říj 2018

@jitiss to mně mrzí, co s tím budou dělat?

jitiss
22. říj 2018

@aronek tím, že mám první stupeň tak víc hlídat a měřit co hodinu... A i indikovat prášky na tlak...

aronek
22. říj 2018

@jitiss tak se drž, mně právě kvůli tomu honili to vyvolání a nakonec to nevyšlo. Přeji, aby to vše dopadlo dobře 🙂

kamila215
22. říj 2018

@jitiss Ty bláho, a co s tím?😞

kamila215
22. říj 2018

@jitiss Už to čtu. Drž se kočko😘

jitiss
22. říj 2018

@aronek já tobě taky...
@kamila215 děkuju...
Holky, celkem se to dá... Ted mám spíš větší strach o malého...

kamila215
22. říj 2018

@jitiss To je pochopitelné. Uvidíš, všechno bude dobré. Hlavně buď v pohodě, to je nejdůležitější pro tebe i pro malého😉😊✊Jsi pod kontrolou lékařů😉

dusovkam
23. říj 2018

@kamila215 Nn až 29. 😁😂
@ojo Jo je to normální, já to mám taky... 😁Hledá správnou polohu a trénuje na závěrečnou rotaci 😁😁 Včera jsem měla úplně vyboulený levý bok a chlap se jen smál😁😁

dusovkam
23. říj 2018

@jitiss Kočko drž se, máš naší plnou podporu a myslíme na tebe! 😘 A lékaři se o tebe i malého postarají 😉

dusovkam
23. říj 2018

Tak co děvčata? Kontrolní otázka po ránu: Jaká byla noc? 😂 Já zas hodinu co hodinu vzhůru a na záchod, až jsem ráno držkovala že to dítě si ze mě dělá dobrej den 😂 A od rána zas klasicky poslíčci- už třetí den po sobě 😂 A ne a ne se to přehoupnout do kontrakcí, takže zítra nebudu moct dospat na poradnu a na ten hmat.. 😁 A jdu tam až o půl dvanáctý achjoo

dusovkam
23. říj 2018

@kamila215 Jsem debil neumím psát.. 😂 Včera jsem byla 39+0 😂😂😂

laja64
23. říj 2018

@dusovkam noc nic extra, tak do dvou do rána ,,menstruacni bolesti", malá tam sebou pěkně šila. Objednala jsem se ještě na 13h na nehty. Dnes nerodím-bo má ta drbna sousedka narozeniny😂🙊 Ale říkala jsem male, že v noci už by se mohla rozhodnout at se vyhneme tomu vyvolání. No poslední dva dny s břichem,nemyslela jsem si, že to kdy vypustim z pusy, ale strašně to uteklo..

laja64
23. říj 2018

@jitiss @knoflikarka myslím na Vás a doufám, že už máte miminka u sebe 🍀🍀

aronek
23. říj 2018

Ahoj, přeji krásné ráno. U nás nic, občas návštěva WC, pokopaná žebra, jinak pohoda. Jen starší pojala , že je miminko, takže o půlnoci kojení a pak průběžně až do pěti a pak vstávání. Jsem úplně mrtvá. Naštěstí chlap jede k babičce, vezme malou, tak to dospím 🙂

jitiss
23. říj 2018

Ahoj holky, zavedena první tableta...

dusovkam
23. říj 2018

@laja64 A jo ono je 23. 😁 Utíká to, máš recht, ještě před měsícem se to hrozně táhlo a najednou už jen pár dní. 😊🙄Já včera malýho taky ukecávala ať už vyleze, i dřepy jsem zkoušela jenže než jsem z toho dřepu vstala tak to trvalo snad pět minut. 😊😂 U nás se chlap rozhodl že to nenechá jen na tom hmatu, že to prý bude naposled na šest neděl... 😂 Budu mit asi velice aktivní konec těhotenství 😁😁

dusovkam
23. říj 2018

@jitiss Tak ať kouká zabrat a máš to rychle za sebou 😘💖

ojo
23. říj 2018

Dobré ráno, u mě noc luxus...teda šli jsme spát nějak v deset...chlap měl chuť se pomilovat, ale já teda vůbec 😀 tak jsem zavelela, že jdu chrnět 😀 no hodinu jsem čumákovala, občas žáha, pak jsem se sebrala, že se jdu ještě teda kouknout na TV. Šla jsem spát před půlnocí a spala až do rána, možná 1-2 probuzení, kvůli kňourajícím starším, ale žádné wc...jsem pěkně vyspalá, dneska by to šlo 😎 ale i tak počítám, že se ještě podívám do tý porodnice ve čtvrtek na kontrolu...

@dusovkam mě to docela překvapilo, si ty konce u těch předešlých moc nepamatuju, vím jen, že se všechny děcka hodně sklidnili s pohybama 🙂

laja64
23. říj 2018

@dusovkam No kéž by ti hmat s kombinaci sexu pomohl a malý se rozhodl přijít na svět 😊

laja64
23. říj 2018

@jitiss já myslela, že ti to začnou vyvolavat už včera. Tak se drž, 🍀🍀 kamarádka mi včera volala-ze její kolegyně z práce měla porod za 3h za sebou od zavedení první tablety, asi měla ty porodní cesty dost připravené.

dusovkam
23. říj 2018

@ojo Jo Kubík je teď taky kliďas až občas musím šťouchnout jestli je ok 😁
@laja64 No taky si říkám.. Už je to na mě nějaký dlouhý.🤔 A dneska jsem ještě ke všemu od rána hrozně unavená ačkoliv jsem šla spát brzo, a jen ležím 😏🙄

laja64
23. říj 2018

@dusovkam taky jsem unavená celkem, teď ze mě odešel ještě kus hlenove zatky-to asi po tom včerejším hamiltonu. No nic no, musí vydržet po obědě jedu ještě na nehty 😁😁

knoflikarka
23. říj 2018

@laja64 Jsi hodná, ale kdeže - třetí tableta, podle nálezu furt nic, v noci teda úžasné posly, ale k ničemu. Tak jsem zvědavá, podle doktorky má někdo až 6 tablet. Nebo to skončí císařem.

laja64
23. říj 2018

@knoflikarka a byla jsi před tím otevrena? Třeba na prst nebo tak? Kurna 6 tablet😑🙊 To je mazec. Ten cisar je fakt strašák no, doufám, že se miminko v břichu umoudri už se rozhodne jít za Tebou. Úplně s Tebou soucitim🍀🍀

natysnovec
23. říj 2018

Holky chodite s n9vorozenci(1 mesic)na hrbitov??

natysnovec
23. říj 2018

@knoflikarka Ja tech tabletek mela 5😀 volne pro prst...pak dalsi tableta+oxitocin a pak na pripravu 3 prsty....a pak 14h na sale...desny...soucitim s tebou

laja64
23. říj 2018

@natysnovec ja bych šla, nevidím problém 🙂

natysnovec
23. říj 2018

@laja64 ono se rika ze by se nemelo...

Strana