Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 Aha ok...nevim proc se to rika...
@natysnovec Taky nevidím problém.. 🙂 Vím že sr říká že by se nemělo ale je to jen na tobě 🙂
@dusovkam aha...netusis proc??
@natysnovec chodím, nevidim duvod proc nejít...
@natysnovec Má to základ v historii, kdy řádil mor, cholera atd a nebylo to prostě z "hygienických důvodů" vhodné. 😉 Protože to povídání o ztracených duších které dítě můžou posednout je i pro mě, která na to trochu věří, přitažený za vlasy.. Duše, která neodejde na "druhý břeh" zůstává tam kde člověk zemřel.. Já taky plánuju jít malého "ukázat" rodině.. S první jsem to taky udělala.
@laja64
@natysnovec No právě že ne, pořád stejný nález, cesty jsou nepřipravené, čípek zkrácený, ale furt je a ani zátka ještě neodešla, i když asi začala. Vím, že to bude nadlouho, zatím to díkybohu není nesnesitelné aspoň.
@knoflikarka drž se, at to mas brzy za sebou
@knoflikarka drž se, myslíme na tebe 🍀🍀🍀🍀
@dusovkam to já poslední dny kypím energií 😀
já už mám vařeno, zapečené těstoviny a kyselku, ještě upeču margotkovou buchtu dneska a dostala jsem chuť na koprovku, tak tu asi udělám zítra 😀 😀 a už bych potřebovala porodit, páč bych teď furt něco nakupovala, dneska mě přijde nový vysavač 🙂 a teď obhlížím na netu koupelové pěnové podložky...
@natysnovec mně v šestinedělí s malou umřel otec, takže byla i na pohřbu. Známá bydlela u hřbitova a chodila tam na procházku, že je tam klid. Takže asi závisí na mamince jak to cítí 🙂
@knoflikarka zkus si hodně představovat, jak se dole otvíráš, jako když se rozvíjí růže a hlavně psychiku v klidu, v klidu si pořád říkat, že se vše dobře připravuje 😉 hlavně nepropadat skepci a bezradnosti, to tomu vůbec nepomáhá, naopak...
@dusovkam jeezis to je desivy...😭😖😭
@natysnovec Ale prdlajz, prosímtě 😉 I když já na to mám asi jinej pohled, o mě od mala všichni říkají že jsem čarodějnice a zajímá mě to. Ale jsem racionálně založená a pokud se cítíš tam jít, nevidím v tom problém. 🙂 Jak říkala babička- Boj se živých, mrtví ti neublíží. 🙂 A je to hodně i o psychice mňo.. 😁
@natysnovec Byla jsem uz dvakrat zapalit svickz. Taky si myslim, ze se to rikalo v dobe, kdy hrozila naka pohroma z hygienickych duvodu.
@natysnovec mě všichni kolem-hlavně starší generace říkají,že těhotné a dětičky do 1 roka na hřbitov nemají chodit aby na ně ,,nesedli zlé duše,,.. Ale kde se tahle pověst vzala?! Nemám páru..
@martina250703 uz jedem...Nakonec jedem vsichni.
@dusovkam Ahoj holky, noc byla bohužel klidná. Dneska mám termín a nic. Už jsme z toho doma trochu na švestku. Těšíme se. Okolí nás samozřejmě od včerejška už bombarduje a to také moc nepridava..ale co? Neudělám nic. Musím čekat. Jestli se to dnes nerozjede, tak zítra musím volat do porodky a uvidíme co se mnou bude dál. Vždycky jsem rodila do termínu,tak jsem z toho všeho krapet nervózní. Tak jsem si tvůj termín pamatovala dobře😉😁.
@laja64 Moc bych ti přála, aby se to v noci rozjelo.To by bylo fajn✊😊.
@jitiss Myslím na tebe!!!!😊
@knoflikarka Snad vsechno dobře dopadne. Také na vás myslím holky a přeji vám, ať už to máte za sebou✊😊.
Holky, vy co jste uz porodili,tak jaky mate denni rezim miminka? Kdy vstavate,kdy chodite dopol.spinkat,odpoledne spani,koupani a vecerni spani.Mame 3tydeni miminko.
@petronelas Já druhou teda ještě neporodila🙊😄 Ale u první jsem žádný režim nepraktikovala a u druhé taky nebudu. Až vstane, tak vstane, dostane najíst, napít a hotovo. Jediné co jsem cca dodržovala bylo koupani, každý den po 18h. Ale pokud jsme byli na návštěvě třeba, nekoupala jsem vůbec nebo okoupala třeba ve 20h, až jsme dojeli domů.
@laja64 tak ja to zatim delam uplne stejne.😉
@petronelas Taky ještě druhý nemám ale stejně jako @laja64 jsem to nechávala na dceři, když měla potřebu a taky jedině to koupání ve stejnou hodinu. 😎 Co mě hodně štvalo, že mě ex tchýně nutila malou budit každý dvě hodiny na kojení- dokonce i v noci. Takže ve finále já nevyspalá, můj ex taky ne a malá víc a víc protivná a já měla během pár dní po mléku. 😐 Na tohle spíš opravdu používat svůj vlastní a zdravý rozum pokud nejsou nějaký zdravotní problémy. 😉
@dusovkam to bych tchýni prastila👌🙊 To buzení chapu jedině třeba u miminek co málo váží, že je fakt potřeba aby dost pribiraly. Já malou nakrmila ve 21h , spala do 5 do rána, pak jsem ji nakojila znova a spala ještě do 8 nebo 9h. Budit by mě ani nehlo🤘 Jen se modlim at ta druhá je to samé 😄
@petronelas já teda to pátý taky ještě neporodila...ale mám to jinak než holky, já zajela u všech dětí pravidelný režim, kojení po cca 3h ve stejné časy, koupání teda jen ob den večer, v noci se budili jen jednou...spinkání se ustálilo až po několika týdnech na 2x denně, pak po roce na 1x denně 🙂

@natysnovec A proč se to říká? Neslyšela jsem o tom🤔 malá bude mít týden a na hřbitov s ní půjdu i tak. Říká se, že by neměl být kočárek doma atd, to by se člověk z toho zblaznil🤔