Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam u mě to asi taky k ničemu nebylo, akorát odešel rano ten zbytek zátky a skoro celý den mám mini poslicky ale nic moc no. Ale jsem ráda že jsem šla na nehty, zas mám měsíc pokoj. Pak si zajdu rovnou i na pedikuru a kosmetiku😊😊🤗 Uz se nemůžu dočkat až si lehnu a hodinu se mi někdo bude starat o ksicht😄🤗
@petronelas Ahojda, režim máme spíš podle starší (2roky)..spíme v jedné posteli.. Vstáváme kolem osmý, když se starší dcera vzbudí, do tý doby ležím i s miminkem (19dni), kojim, spíme nebo se mazlime, podle toho jestli je mimco vzhůru. Dopoledne mala celkem spinká, většinou mi usne v šátku a pak ji odlozim do košíku nebo kocarku, kojim jak si řekne. Dopoledne vařím, peču, chodime ven. Po obědě si chodíme lehnout všechny tři, většinou usneme vsechny a spíme tak do dvou. Odpoledne malá taky dost spi, někdy v šátku, někdy v kočárku, občas v košíku, chodíme ven nebo se snažím věnovat te starší. Kolem pate pouštíme pohádku,abych nachystala večeři a měla chvíli klid. Kolem sedmé koupeme (obden, jeden den koupem mladší, druhý den starší, obě zatím nezvládám), v osm si jdu s oběma lehnout, čteme, kojim,usínáme kolem deváté.Zatim to funguje,ale nedělám si iluze, že to bude fungovat pořád. Bohužel většinou vytuhnu s holkama, takže manželský život teď dost upadá:-/.. V noci malou nebudim, spi do půlnoci a pak se budí co dvě hodiny, k ránu častěji.
@petronelas Ja si zatim neumim moc rezim predstavit. Vsechno zalezi na tom, kdy bude malej jist. Jediny co drzim jsou odpoledni prochazky a vecerni koupani.
@veraakubik jj tak to bude ono...uz jsme tam byly...🙁
holky, co takhle odpoledne děláte? jak jsem omezená tím břichem a nemůžu dělat určitý věci (jako rýt zahradu apod.), tak se odpoledne fakt nudím...i s těma dvěma dětma, jak jsou samostatný, včera jsme byli venku, tam o nich vůbec nevím. Dneska jsme doma, páč venku je dost fučno, děcka jsou samostatná, ty si tu hrajou a já už jsem uklidila komplet kuchyň a už nevím co by...
Tak se také hlásím z kontroly. 40+5tt (41tt)
Stále se nic dole neděje. Váhový odhad má princezna cca. 3300g. 🎀 A v pátek mám přijet na monitor do nemocnice a v pondělí zase kontrola v ordinaci, pokuď do té doby neporodím. 😄
Od minulého týdne, už se poslíčci neozvali a hlenová zátka také ne. 🤷🏻♀️ 28.10. máme s chlapem výročí, tak si možná malá počká na tento výjimečný den. 👍🏻
Jinak kromě pobolívání v podbříšku a sem, tam nespavost, únava - netrápí mě vůbec nic. 🙄🤔
@ojo jedu pro malou do školy, s ní na kroužky, teď jsem teda byla na nákup -dcerce koupit termopradlo a oteplováky a sjela jsem si na nehty, k babičce denně na kafe-mam ji tři baráky od nas. Ale už mě trápí ti mini poslicci, tak teď už nikam nelezu. Zítra poslední den doma a ve čtvrtek už nástup.
Tak holky už mám několik hodin po čtvrté tabletě a furt nic, teda kromě více či méně intenzivních bolestí podbřišku a křížových bolestí. Jsem zvědavá, kolik těch tablet ještě budou zkoušet...
@knoflikarka ach jo úplně na Tebe myslím🍀 Nevím zda jsi to tady psala ty nebo někdo jiny- že dávají až 6 tablet. Nejsem doktor ale nelíbí se mi to🤔
@laja64 Ty brďo.. 🙄😲 Ale já se tablety bojím snad víc než samotného porodu.. 😐 Jsem asi cíťa no..
@knoflikarka Kočko drž se!💚 Ale taky mi to přijde nějaký divný.. Že do tebe ty tablety cpou defacto bez výsledku, že se nic neděje a jim je to jedno.. Teď když to tak vidím, tak jsem zpětně ráda že mi u dcery jen píchli plodovku a šoupli oxytocin.
@knoflikarka je to hrůza, už ať to máš za sebou.😕✊
@petronelas ve třech týdnech nemáme režim žádný... a myslim že málokdo ho tak brzy má a stejně jako holky jsem mela u první jen pravidelny cas koupání, ted mam i koupání jen přibližně...
@knoflikarka držím palce ať to mas brzy za sebou
@laja64 to je fain, že máš tu babču blízko...to tu na tý naší polosamotě trochu postrádám, že si člověk nezajde za sousedkou na kávu 🙂
@knoflikarka tak snad se to brzy rozjede, držím palce...
@laja64 Mám úplně stejné pocity jako ty. Jsem v pohodě, říkám si co nadělám, ale pak to na mě padne...😰 Dneska jsem snedla ananas, vyšla 2x 13 pater nahoru a dolů, udělala 10 drepu ( víc jsem nedala)😂, dala si horkou vanu, dvojku vína, ,ještě mě čeká sex. Už nevím , jak víc tomu pomoct😁😁
Ahojky holky, tak už jsme na světě ❤️☺️. Jmenuje se Dominik, 51cm, 3830kg přirozeně... V pondělí odpo zavedený balónek. Večer vytažení... A ráno v půl osmé zavedena tableta. A ve 13,30 byl na světě. Tatínek to nestihl, protože na porodním sále jsem byla jen 15 min. Obrovské kontrakce a málem jsem porodila sama...
Bohužel foto nemám. Hodně jsem krvacela a tak jsem dostala kapacku... A teď už je líp. A je zázrak, že jsem úplně bez poranění... Jen malinko odřená... Zítra dám foto...

@laja64 No právě.. 😁 Je tolik těhulí co jim díky HH praskla voda...😂 Ale já si nejsem tak jistá že u mě to něčemu pomůže .. 🤣