Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec Kojení nešlo? Hele furt lepší UM a klidný mimi i ty, než stres na obou stranách. 🙂 Taky jsem to zažila.. Ale každý dr.ti řekne že je to lepší než mimčo i sebe trápit. 😉
@natysnovec Ja uz mam 5ti tydenniho cvalika ☺ Jen holkam drzim palce.
@dusovkam presne...
@martina250703 my mesicni holcicku....
@kamila215 ale prd velebnosti😄 Ta malá u mě chce být asi do Vánoc nebo co😄😄 Jako slabé kontrakce (tak 8x za hodinu po 30vterinach) jsem měla, teď jsem si dala horkou sprchu a nic. Doktorka říkala, že když jsou slabé tak další tabletu dávat nebudou, tak čekají jestli se to rozjede🤔😄
Ahoj, tak podávám hlášení. Po desáté na monitoru, nepovedlo se natočit do půl dvanácté, nezdála se jim křivka srdíčka u miminka a ještě pořád spinkalo, takže jsem tam skoro hodinu šlapala zelí aby tam bylo alespoň něco. Poslali mně na jídlo, napít, projít se. O půl jedné zase monitor. Do dvou, už jsem fakt nemoha. Dr si nebyla jistá, nesla to někam k dr, nestíhala jsem poradnu, tak mi jí udělali tam (naštěstí). Pak vzala všechny výsledky a monitor a zase šla k staršímu dr. Nakonec mně pustili domů, ale od rána do pěti, nestíhali jsme vyzvednou kluky, naštěstí mi je vzala známá. Malá celý den s námi, umrčená. No fakt super den ☹
@laja64 Myslim na tebe velebnosti😊😊😊Jak pomalu vseeecchny deticky tadx jdou vyvolavackou...My ted akorat doopapaly...tak snad bude chrapat u babí...😊😊
Holky, krasne rano ! V prve rade na kazdou jednu z vas, co to nema jeste za sebou, myslim a skoro denne procitam diskuzi, abych byla v obraze, ale zoufale nestiham vam napsat 😐. Mam nachcipanyho chlapa, tak jsem se i s malou odstehovala do obyvaku, aby se mohl vyspat do prace a aby spala i mala (ano, muj puvodni plan, aby spala sama v postylce v pokojicku, nevysel = respektive jsem rada, kdyz se trosku vyspim i ja). Mala se mi budi co tri hodiny a dnes me nechala luxusne vyspat - spala tahem od 20:30 do 1:15 !! Pak teda vzhuru kolem 3 a 5, no ale citim se fajn, tak jdu neco delat, dokud to jde. Jinak vam muzu říct, ze se mnou slusne mavaji hormony..mam den, ze bych ho celý probrecela, jak se o malou bojim a jak přemýšlím nad tim, jestli delam vse spravne a je s nama stastna. Ale to vzdy nastesti prejde, každopádně se tesim, az bude chlap fit a da si s nama tyden oraz na otcovske ☺.
Jinak vam drzim pesticky, aby detatka, ktery nam tu trosku delaj ofuky, uz vylezly a maminkam, ktery se seznamujou s miminkama (poprve) jako ja preji pevny nervy a dulezita vec - nic neni tak horky, jak se zda a hlavne - jsme v tom spolecne ✌💓 ! Posilam pusu a drzte se ! ☺
@niki1107 Malá je kouzelná! 🌸❤ A co se týká těch hormonů, tak to čeká každou maminku, ať už prvorodičku nebo více. 🙂 Ale jak jsi napsala- nic není tak horký jak se zdá. Je to jen najednou velká změna v životě, 9 měsíců čekání a najednou bum a je tu malý človíček, který je stejně vykulený jako jeho maminka a naprosto závislý na péči rodičů .🙂 A hlavně nejsi žádný béčko a zvládneš to 🙂😊
Dobre rano, žádná změna. Teď jsem byla na ozvy, ty jsou v pořádku, bolesti skoro vymizely. Počká se na vizitu a bude se dal pokračovat ve vyvolavani. Včera odpoledne tady přijali paní kvuli vysokemu tlaku, termín má myslim zítra ,tak že ji to taky vyvolaji. Dali ji tabletku na přípravu porodnich cest, bo byla úplně zavřená . K večeru měla slabší bolesti a o půl 2 ráno ji praskla voda,otevrena na 2 cm a sla na porodni pokoj. A já nic😆
@natysnovec moc gratuluji ke krásnému miminku🍀💕

@dusovkam to prijde nebooj...😊😊😊
Tak hlasim ze uz jsme na UM... 😢