icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
25. říj 2018

@kamila215 No doufám 🤗🤗

dusovkam
25. říj 2018

@kamila215 Byla jsem venku a je to takový půl na půl, jen špiním, semtam kousíček zátky (včera před odjezdem začala vycházet) . Tak se snažím být ok ale nějak mi to nejde, chce se mi furt brečet.
@laja64 Ty jo tak ať to máš co nejdřív za sebou. 😊😉 Jj je, ale jen na předpis a už se blbě shání. Oni ho 2015 přestali vyrábět a letos ho znovu pustili do prodeje, ale lékárnice ho stejně včera musela objednat. Mě v první lékárně cpala bába nějakou náhradu asi za tři stovky, tak jsem ji poslala někam. 😁😂

darkwitch
25. říj 2018

@laja64 myslím na tebe a držím palce at to mas rychle za sebou

darkwitch
25. říj 2018

@dusovkam moc ti přeju ať už se ti to rozjede a mas mládě brzy u sebe 🙂

laja64
25. říj 2018

@darkwitch děkuji💗🍀 @dusovkam nejvíce se hrozim toho císaře,ale co bych nadelala kdybych musela 🙊

martina250703
25. říj 2018

@kamish @knoflikarka Gratuluju k miminkum.

martina250703
25. říj 2018

@laja64
@dusovkam Preju at mate brzy broucky u sebe.

laja64
25. říj 2018

@martina250703 Diky snad to bude ještě dnes 😁

dusovkam
25. říj 2018

@darkwitch Nevypadá to.. je zas klid až na pár bolestí. Holt mi ještě není přáno, ale děkuji 🙂 Člověk má aspoň nějakou podporu. 🙂
@laja64 Holka já už bych radši brala toho císaře než tohle psychický mučení. 😁 Ale chápu tě, snad si dá malá říct normálně. 🙂

dusovkam
25. říj 2018

@martina250703 Díky, ale já si ještě počkám nejspíš 😁

laja64
25. říj 2018

@dusovkam Jo to věřím. Já už se trochu s císařem smiruju kdyby něco 😄 Jinak mi teď zavedli druhou půlku tablety. Stále se nic neděje tak uvidíme no😄

dusovkam
25. říj 2018

@laja64 Mě tchýně včera do telefonu říkala že si myslí že to bude o víkendu nebo až po. 🤔Mi to snad přivolala, když včera nic 😁😂 Však jsem v porodnici v duchu na ni nadávala, že je snad čarodějnice, neboť i řekla že čekám kluka a to jsem nebyla ani ve třetím měsíci. 😁

jitiss
25. říj 2018

@laja64 Hodně štěstí držím palce.

laja64
25. říj 2018

@dusovkam 😂😂 mi moje babička říkala, že to bude až cca 25 den v měsíci, že dcerka je taky tak a vidíš. Měla pravdu no🤔😄 No hele, do vánoc ty mimina v břichu nebudou😄

laja64
25. říj 2018

@jitiss dekuju 🍀

martina250703
25. říj 2018

@dusovkam Ja verim, ze uz to bude brzy ☺ Procitam vas tady kazdy den a prozivam to s vami 😊

martina250703
25. říj 2018

@laja64 Urcite 👍Sleduju od porodu diskuzi, uz si tady vsechny zaslouzite mit miminka u sebe 🙂

dusovkam
25. říj 2018

@laja64 Tak to máš do půlnoci co dělat teda.. 🤣 Čeho se bojím víc než porodu tak je přenášení... Už teď ta psychika hapruje.. 😂😁
@martina250703 To je moc hezký 🙂Jsi hodná. 🙂

Já jsem ráda že jsem narazila na tuhle diskuzi a na tyhle super baby, aspoň si nějak malinko ukrátím ty nudný dopoledne doma.. ☺😊

sju2929
25. říj 2018

@laja64
@dusovkam
Devcatka! Myslim na Vas a moooc Vam drzim palecky! ✊🏻✊🏻 Vse bude ok a brzo budete mit mimca u sebe ❤️
Hlavne zadne komplikace 🍀

biciklissie
25. říj 2018

@aronek Ok, moc díky, tak ho taky budu mít takhle v záloze.

biciklissie
25. říj 2018

@ojo Se mi dá, že jsem jí tím násilným buzením docela rozhodila režim. Budila se cca každé ty dvě hodiny, teď spíš nárazově déle pomrkává a jinak by spala pořád. Nedá se nic dělat, dál budím. Moc díky za typ s tou vidličkou, zkusím to. Naposled blinkala dvakrát po sobě v noci, od té doby nic, tak snad je to prostě nárazová záležitost.

ojo
25. říj 2018

@biciklissie no Tomáš by fakt furt spal, on se prostě na to kojení budil jen v noci a to třeba po 5hodinach, přes den jsem ho raději budila, páč jsem se bála tý žloutenky a u nás díky tomu ten pravidelný režim dostal, že se pak naučil i sám po těch 3 hodinach hlásit 🙂 mě se ty děti po šestinedělí vždy do režimu docela srovnali a hlásili se sami s odchylkou +- půl hodinka...

kamila215
25. říj 2018

@dusovkam Hlavně si z toho nedělej hlavu. Vím, jak ti je. Já už mám dva dny po termínu a vím moc dobře, jak ta psychika hapruje. Musíme vydržet, stejně to neuspisime i kdyby jsme chtěly sebevíc😘

ojo
25. říj 2018

Čau holky, noc byla dobrá, ale mám pocit, že jsem jí celou probděla...to mám vždy s úplňkem, prostě špatně spím 😕

dneska jsem byla na kontrole poprvé v porodce, tak monitor ok, dítko ze začátku chrnělo, ale pak se ho povedlo vzbudit, nález dle doktoky, co tam byla, že volně pro prst...že je divný, že mě dr. minule psal pro dva 😃 ještě včera jsem nevěděla, jak se rozhodnout, jestli pro hamiltona nebo ne...tak dneska ráno jsem ro rozlouskla, že ještě má do termímu prostě čas, zajdem si s manželem na nějaký lepší oběd nebo véču, v sobotu je zamykání hradu, v neděli ty republikové oslavy, tak to třeba ještě využijem 🙂 a další ko jsem si domluvila na pondělek a to už si o ten hmat řeknu, kdyby se to nerozjelo 🙂

@dusovkam tak nakonec nic...no tý psychice to moc nepomůže, když s tím člověk v podstatě počítá 😕 ale tak snad se hodit do klidu, já jsem si řekla, že toho tenhle víkend ještě můžem spoustu využít, dáme si třeba i někde ten svařák a tak 🙂

kamila215
25. říj 2018

Jinak už jsem holky dneska byla poprvé na kontrole přímo v porodnici. Vše je v pořádku, maličká i já. Udělaly mi ham. hmat, ale vůbec mě nebolel, tak nevím jestli bude účinný. Když se to nerozjede, tak v pondělí zase kontrola😉

laja64
25. říj 2018

@dusovkam No malinké ,,bolesti " už mám, Ale malinké. Do večera počítám, že mi dají ještě půl tabletky, a pokud se nebude extra nic dít tak další až ráno . Ta psychika je děsná to tě úplně chapu teda. Já jak jsem šla ráno na to vyvolani,byla jsem úplně rozhozena, ale teď jsem v klidu už. Hladim bříško a přemlouvam malou.😄

biciklissie
25. říj 2018

@ojo Díky moc, tak budu doufat, že i u nás se to časem srovná. Zdá se mi teď malá taková klidnější, možná i já jsem se trochu uklidnila, tak proto... Vážím ji denně (neměla bych, ale nevydržím to) a něco přibrala a teď tedy je tři dny na stejné váze, tak snad se to poddá. Jako začala jsem si říkat, že nejede podle tabulek, jenže to ona už ani v bříšku. Tak když jí (alespoň základně) čurá a kaká, tak snad alespoň základně prosperuje a neživoří. Snad no...

natysnovec
25. říj 2018

@martina250703
@dusovkam
@laja64 Holky moje taky se dockate...chapu vas.Ja byla taky jak prdla...a dockala sem se a z 3 dny tu bude mesic...Myslim na vad holky...❤❤🍀😚

natysnovec
25. říj 2018

Bobík.❤❤❤

dusovkam
25. říj 2018

@natysnovec To je prďolka ❤🌸

Holky tak já si teprve teď přečetla tu zprávu z nemocnice- prostě debil no..😁 Váhový odhad 3100g, hrdlo těsně pro dva prsty a hlava nad vchodem v zachovalém vaku blan .. No a pak z toho nemám být jelen že.🙄🤔

Strana