icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

aronek
24. říj 2018

@knoflikarka velká gratulace, maličká je krásná 🙂 Jak se cítíš po CS?

dusovkam
24. říj 2018

Holky planej poplach. Nález defacto stejný a jsou to jen poslíčci a podrážděná děloha. 😑 se picnu

aronek
24. říj 2018

@dusovkam to mně mrzí, vypadalo to tak nadějně 🙂

ojo
24. říj 2018

@dusovkam jééé, to je na pytel....škoda tý vany, že ji nemáte, možná by tě to sklidnila a nemuseli jste zbytečně jet...ale třeba se to rozjede. Já měla po hamiltonu taky bolesti spíše bolení tý dělohy než kontrakce, někdy i pravidelný, po vaně se to lehce utlumilo, ale pak se to vrátilo na stejnou úroveň...no, tak nakonec jsem to zaspala asi kolem 11h večer a kolem 2ráno už mě vzbudili silné bolesti a už to bylo pravidelný a silný, rozjel se porod..

ojo
24. říj 2018

@knoflikarka ta je krásná, gratulace 🙂

kamila215
24. říj 2018

@knoflikarka Jeeee, to mám radost. Moc gratuluji. A přeji tobě i Elence hodně zdraví. Malá je krásná😍👍👌😊

kamila215
24. říj 2018

@dusovkam To mě mrzí😞

darkwitch
24. říj 2018

@biciklissie aha, tam pak nevim jak to je :(
@knoflikarka gratuluji 🙂

darkwitch
24. říj 2018

@dusovkam to je na houby :(

dusovkam
24. říj 2018

@aronek @ojo @kamila215 @darkwitch No jako doktorka říkala že je možný že se to rozjíždí ale monitor nepravidelný, a nález furt stejně jako v poradně. Ale prý kdyby jako už se to nedalo tak mám klidně přijet znovu. Jenže já vím že to nezaspim, protože je úplněk a při něm neusnu ani normálně... 😥

darkwitch
25. říj 2018

@dusovkam tak jak to vypadá? Na ns uplnek vliv nemá, tady všechno usnulo driv nez normalne, teda miminko pozdeji, ale ta se musela pred spanim vyprdet a dneska to byl boj...

dusovkam
25. říj 2018

@darkwitch Něco málo jsem spala, ale zas hodinu co hodinu vzhůru a prodýchávala jsem to.. Teď mě to zas chytá, zas i vleže, malej kope a já už si připadám fakt jak blbec všech blbců když nevím co se děje. PA na mě včera jakože že to jsou poslíčci a že to nepoznám.Tak jsem ji říkala že u dcery mi píchli vodu a oxytocin a že byl CS a že si to prostě po osmi letech nepamatuju ty bolesti. Každopádně v osm jdu do lékárny pro Yal a odpo než přijede chlap ho zkusím.. 😁 Jen se bojím aby to nebylo horší než včera. Jenže co dělat když to bolí i vleže, byť nepravidelně?

kamish
25. říj 2018

Tak my se také hlásíme holky. ❤️

Po dlouhém a náročném porodu přišla na svět naše malá LILIAN 25.10. v 0:31, váží 3550g a měří 50cm. Tatínek i maminka to krásně spolu zvládli. A můj pán gynekolog (primář), byl taky úžasný.
Přeji vám všem maminkám, které ještě čekáte, ať už to máte taky brzy za sebou. ✊🏻🍀

Ještě teďka jsem dojatá a plná euforií. 😍 I když bolesti jsou neskutečné. 😢 Ale oni nám za to stojí.

laja64
25. říj 2018

@knoflikarka ta je bozí😍😍 Gratuluju k malé krásné princezně. Už jsem po snídani a jedu na příjem za chvíli, tak až se nám malá vyklube, tak se mužem sejít třeba na chodbě, jestli bude čas 🍀🍀

laja64
25. říj 2018

@kamish moc moc gratuluju 💗💗

laja64
25. říj 2018

@dusovkam tak to mě mrzí teda. Třeba už se to fakt chystalo a dnes pojedeš a už si tě tam nechají 🤗

dusovkam
25. říj 2018

@laja64 Když jsme jeli domů, tak jsem se už fakt rozbrečela že se nic neděje... 😑 Nevím zda zkoušet ten yal, ale asi jo, páč jsem už zoufalá. Teď ráno jsem ještě na chvilku usnula, ale vstanu a šup... Uvidíme no. A ty se dneska drž, ať to máš co nejrychleji vše za sebou.🙂

dusovkam
25. říj 2018

@kamish
@knoflikarka Holky máte krásný potomky ❤ Velká gratulace 🏵🌸💐

kamish
25. říj 2018

@knoflikarka
Gratuluji.. Přeji moooc zdravíčka.. 😘❤️🍀

aronek
25. říj 2018

@kamish gratulace k maličké 🙂 krásné fotečky nového života 🙂

aronek
25. říj 2018

Jinak u nás nic nového, pálí mně žáha a odskakuji si na WC, jinak se nic nehýbe. Dnes monitor a poradna, tak uvidíme 🙂

sju2929
25. říj 2018

@knoflikarka obrovska gratulace! ❤️ Mala je rozkosna!

@kamish Zlato, Tobe taky jeste jednou gratuluji 😘

kamila215
25. říj 2018

@kamish Veliká gratulace! Malá je krásná😍. Přeji oběma hlavně hodně zdraví!!!!😊

kamila215
25. říj 2018

@dusovkam nezoufej, třeba to už fakt přijde. Vím, že je to na palici😞.

natysnovec
25. říj 2018

@kamish Gratulace🍀🍀🍀mala je krasna...😊❤

laja64
25. říj 2018

@dusovkam dekuju. Tak hlasim info. Po příjmu zavedení půl tablety. Za hodinu mám jít na monitor. Bavila jsem se s doktorkou. Říkala že včera tady měli tři maminky na vyvolání a taky jim zaváděli rano půl tablety. Jedná porodila v noci, druhá teď rodi a třetí byla podána další tableta. No nález mám pořád stejný, 2cm. Tak uvidíme. Jsem na šestinedělí,furt tu řvou mimina. Na pokoji jsme 4, ale dvě maminky co jsou tady na pozorovaní dnes propusti. 🙂

laja64
25. říj 2018

@dusovkam jinak ten Yal gel, to je místo klistýru že?

kamila215
Autor odpověď smazal
kamila215
25. říj 2018

@laja64 Tak snad to zabere rychle😉✊

aronek
25. říj 2018

Dovolala jsem se zubařce a mám se zítra ráno stavit, že to zkusí zaplácnout. V devět mám předoperační, tak kdyby to alespoň záplácla, už mám rozedřený jazyk ☹

Strana