icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
26. říj 2018

Taky vám priklasam fotku svych krasek 🙂

darkwitch
26. říj 2018

Ty jo ona se fakt pridala, myslim že je to první fotka Misky co se mi sem povedla dát :D

aronek
26. říj 2018

@dusovkam já tedy tiše závidím, bolesti, které vedou k porodu a porodnice 5 min. U mně nic a porodnice přes hodinu. No přijela mamka s bráchou, tak by seto dnes tak hodilo 🙂 Nebo i zítra či neděle, prostě dřív, než mám nástup 🙂

kamila215
26. říj 2018

@laja64 To je dobře.😊 A co jsi měla za zranění, jestli se můžu zeptat, že si, tak krvacela?

kamila215
26. říj 2018

@darkwitch krásný holčičky😍

dusovkam
26. říj 2018

@laja64 Děkuju. 😊 No chystá se to už asi od té středy, ale aspoň si natrénuju prodýchávání. 😁😂
@ojo No tak vida, už taky na tebe došlo. 😁😁 No tak hlavně aby na zedníka zbyl čas, když se náhodou večer zadaří. 😂 Tady má též pršet, takže budu zalezlá doma... 😁 Uklizeno mám,uvařeno taky... 😁😁

dusovkam
26. říj 2018

@aronek Nebo taky nevedou.. Zatím je to takový nepravidelný, dá se to v klidu prodýchat.. No dokud to nebude jako fakt brutus tak nikam nejedu ať nejsem zas za trotla. 😂 Se totiž obávám že plodovka mi sama nevyteče, prý je to tak u 10% těhulí... 🤔Taky bych brala ten víkend, ať už nemusím do poradny v pondělí 😁😁

martina250703
26. říj 2018

@laja64 Gratuluju, je krasna. At je brzy dobre.

martina250703
26. říj 2018

@darkwitch Velka a mala segra. Krasny ☺

aronek
26. říj 2018

@dusovkam já bych brala tu plodovku bez bolestí 🙂 Jinak já mám právě v pondělí nástup na plánovaný CS, ale budu tam celý den čučet a CS bude až v úterý, tak bych raději víkend

dusovkam
26. říj 2018

@aronek To chápu mňo.. 🤔 Tak ono stejně nezbývá nic jinýho než už jen čekat.. 😊

ojo
26. říj 2018

Tak manžel odjel vyhodit plasty a já si dávám tlačenku, na kterou mám od rána chuť...pěkně s octem a cibulí...na svařák se nedostalo 😀

dusovkam
26. říj 2018

@ojo Jen si dej... U mě po sexu mimo bolesti zase asi nic..😁 Sice je to silnější než ve středu ale rozestup nad 5 a víc minut. Akorát mě víc bolí ve spodku než břicho a sprcha ani nepomohla ani nezhoršila. A každých pár minut chodím čůrat ačkoliv už chvíli skoro nepiju... 🤔A nechci tam jet zase zbytečně, a když tam budu volat tak mi stejně řeknou že to po telefonu nepoznají. Achjo

natysnovec
26. říj 2018

Ty jo holky mala vcera v noci krasne spinkala a dneska rve uz snad vic jak hodinu v kuse...uz netusim co s ni...

petronelas
26. říj 2018

@natysnovec tak my to meli vcera.Pomohlo asi po 2 hod place nakojit a ulozit do postylky.Usnul potom hned.

natysnovec
26. říj 2018

@petronelas rve od 8h....cca

natysnovec
26. říj 2018

@petronelas jedla asi uz v 9h...sem ko...nevim jak ji pomoct

tasmyska
26. říj 2018

@laja64 Leuška je krásná. Moc gratuluji novopečené mamince a přeji hodně zdraví vám oběma a rychlou rekonvalescenci.💕🍀🙏

dusovkam
27. říj 2018

Holkyyy tak už nejsem těhule 🤣 💙 Včera odjezd kvůli pravidelným kontrakcím po pěti minutách cca o půl jedenáctý, na jedenáctou příjem(sex a úklid zabrali) 😂 Voda mi vytekla při kontrole - jupí a ve 2:36 se narodil náš Kubík, 3380g a 52cm. 😊😍💙 Ke konci teda mi dali trochu oxytocinu, páč se to na posledním cm zaseklo a pak ještě placenta nechtěla asi půl hodiny ven. . 😂 Ale vše nakonec ok, všechna bolest zapomenuta, taťka si přestřihnul pupeční šňůru a Kubík byl hned u mě a po kontrole přes dvě hodiny s námi na sále a spinkal radši u taťky . 🙂 Takže těm které to ještě čeká držím pěsti, ať to máte brzy za sebou a drobečky u sebe..😊 💙💙🌸

aronek
27. říj 2018

@dusovkam velká gratulace, konečně jsi se dočkala 🙂 Tak tě potrápili poslíčci a nakonec to bylo rychlé. Tak jestli maj dnešek rádi Kubíčci, tak mi ho chceme taky a dnes můžeme 🙂

darkwitch
27. říj 2018

@dusovkam gratuluji, tak ses konečně dočkala 🙂

dusovkam
27. říj 2018

@aronek Ale na přípravně jsem jim málem lezla po stropě. 😂 Tak šup uklidit a tulení. 😂😂 Akorát jsem přijela stále na dva prsty 😁
@darkwitch No ale mazec teda 😂😂

codal
27. říj 2018

@dusovkam no krása🙂.. gratuluju!!!!

codal
27. říj 2018

@natysnovec nezkusila jsi vyrourkovat, u nás to hodně pomáhá...

laja64
27. říj 2018

@dusovkam gratuluju parada 😍😍

laja64
27. říj 2018

Holky a já výživna noc. Vecer jsem se měla jít sprchovat a vstát, no probrali mě až studenou vodou, přivezli 2x plazmu, 2x krev. Všechno to do mě v noci museli nakapat, v deloze sem měla ještě kousek placenty a něčeho co nešlo ven. Takze ve 3 ráno narkoza a cisteni dělohy. Ale v pohodě, po nakroze mi nic nebylo. Teď po vizite zkusim zase vstanout s asistentkou a kdyžtak mě z porodniho dají na sestinedeli. Vše beru s úsměvem, hlavně že je malá v pohodě 😊

laja64
27. říj 2018

@kamila215 zraneni asi vnitrni, na to se musim jeste zeptat, ale porod byk rychly, takze i to mohlo masivní krvácení způsobit..Ale přečtu si to pak z papíru. Moc to neřeším, hlavně třeba kdybych rodila doma jak některé, tak je po mě i male asi 🤔

laja64
27. říj 2018

@tasmyska dekuju snad už dnes se o ní budu moct starat🍀🍀

niki1107
27. říj 2018

@laja64 Moc gratuluju ke krasne holcicce ! 💜 Myslím si, ze holky (segry) budou jak pres kopirak 😊. Ses statecna, ale hura, je to za tebou - my zeny jsme superhrdinky, takze urcite budes ve forme raz dva! Tak odpocivej a hlavně zdravicko obema ☺🍀🌼

@dusovkam Teda gratulace !!!! 💓Ty jsi to taky zfoukla hopem - uz je konecne doposlickovano, co 😂💜 ! Kubik je krasavec ! Tak odpocivejte a uzivejte ☺

laja64
27. říj 2018

@niki1107 jojo jsou jako přes kopirak to máš pravdu. Moc dekuju Niki❤🍀

Strana