Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@laja64 Ta ma nadherny kukadla...ja to.neznam.Me Verunka jen spala...😢a nakonec jsme skoncily na tech nedonosencich...😢😢😢Ale ted uz je to za nami...❤❤❤🐇
Ahoj holčičky, moc všem děkuji za podporu. Kontrolu mám za sebou. Jsem otevřena na 3 cm vse je připravené, už prý chybějí, jen ty kontrakce. Doktorka se mi smála, že to snad ani není možný. Udělala mi zase hamiltona a, když nic tak v pátek nástup na vyvolávání.😊
Tak jsem taky po kontrole, jsem na 4 prsty, prý porod je na spadnutí. Doktor nedoporučil už nechávat, že to vážně bude rychlé, že kdyby mi teď prasknul vodu, tak do hodiny porodím. Takže raději nástup zítra nebo ST, no tak rovnou zítra, páč má službu můj gynekolog 🙂 tak jsem ráda a mělo to tak být, páč fakt nechci rodit doma nebo v autě kdyby náhodou a přece jenom to máme přes půl hodiny do porodnice.
Ahoj holky. Jdu zase na radu. Co vše se už dá dělat s dvoutýdenním miminkem? Malá je hrozně hodná, chce jen přebalit a nakrmit, pláče jen skrz to. Jinak by klidně celý den ležela v postýlce a pomrkávala na svět, případně dudlala. Já jsem docela urvaná z toho krmení každé dvě hodiny ve dne v noci. Tak mám pocit, že ji zanedbávám a nerozvíjím. Ani nějak extra nevyžaduje nošení, tak je hlavně v postýlce, plus ta základní péče, u toho s ní samozřejmě mluvím. Moc vám děkuji za názory, děsně v tom pořád plavu...
Ahoj holky. Jdu zase na radu. Co vše se už dá dělat s dvoutýdenním miminkem? Malá je hrozně hodná, chce jen přebalit a nakrmit, pláče jen skrz to. Jinak by klidně celý den ležela v postýlce a pomrkávala na svět, případně dudlala. Já jsem docela urvaná z toho krmení každé dvě hodiny ve dne v noci. Tak mám pocit, že ji zanedbávám a nerozvíjím. Ani nějak extra nevyžaduje nošení, tak je hlavně v postýlce, plus ta základní péče, u toho s ní samozřejmě mluvím. Moc vám děkuji za názory, děsně v tom pořád plavu...
Pardon za duplicitní příspěvky, psala jsem to třikrát, nějak mi to dnes zlobí...
@biciklissie já měla přesně takhle hodné děti, jen leželi a pozorovali svět, neměla jsem potřebu jim to nějak narušovat a prostě jsem se věnovala sobě 🙂 ...odpočívala jsem, dělala jsem si doma, co jsem potřebovala nebo max. u něj ležela když bylo vzhůru dávala na bříško, toť vše...dítěti jsem se cíleně věnovala, až mě začlo vnímat, což bylo spíše po tom šestinedělí, že už se směje a pozoruje více okolí, ale taky to nebylo, že bych u něj dřepěla celý den, jen aby mělo co pozorovat 😀 Jako rozvíjet 2týdenní miminko? Mě přijde, že dneska ty maminy mají potřebu nějak ty děti rychlit (neber to osobně), užívej si hodného dítka 🙂
@ojo Díky moc za reakci, vůbec to neberu osobně. U mě je to prostě zatím asi to, že mám pocit, že dělám všechno špatně a nedělám dost. Hormony mě hodně válcují, plus já jsem hodně nervní a úzkostlivý typ i normálně. Tak nad tím pořád dumám. Taky vlastně nevím, co bych s ní dělala. Dnes jsem zkoušela hračku, samozřejmě nezájem🙂. Už mi hrabe. Ale těch informací je tolik, myslím, že kdyby člověk dodržoval všechno, tak nedělá nic jiného. Spíš se budu modlit, aby jí to vydrželo, nebylo to tou žloutenkou nebo jen přechodná fáze. Neb dostávám zabrat už tak dost tím krmením po dvou hodin, ještě imrvére uspávat, to už fakt nevím, jak bych dala.
@natysnovec bobek malej💗🍀 já malou nakrmila ve 14h a ještě spí ty jo😄
@biciklissie souhlasím s ojo uzivej si ze zatím potřebuje jen to kojení, děláš toho hodně, krmis ji to ted potřebuje, až bude potřebovat něco dalšího tak si řekne 🙂
@natysnovec stříkat morskou vodu, popř. Kapat nasivin pro novorozence a odsavat...
@biciklissie ty děláš všechno dobře...co asi říkají maminky o sobě, když jim dítě v kuse pláče? 😉 ty infomace...to je dneska dost kontraproduktivní, když jsem měla prvního syna, tak internet nebyl tak rozjetý a jen jedna kamarádka měla dítě, měla jsem info v podstatě jen od ní a doktorky a vidím to dnes jako velké plus 🙂 užívej si mateřskou a odpočívej, když můžeš 🙂
@biciklissie v šestinedělí vic ani dělat nemůžeš🙂..
@natysnovec jak se usmívá, ta moje slečna má permanentně nasr... výraz😀...

@codal @natysnovec @niki1107 dekuju, jsem z ní hotová 😍