icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
29. říj 2018

@darkwitch OK, něco na tom je. Zkusím se víc hodit do klidu, ono to prospěje i jí. Taky moc děkuji za reakci.

biciklissie
29. říj 2018

@ojo Právě, když brečí, tak si maminky říkají, co dělají špatně a když nepláče, tak taky. Tak zkusím být víc v pohodě, asi mi vynahrazuje to problematické krmení, podměráček můj malinký...

biciklissie
29. říj 2018

@codal Snad no... Nechci být špatná matka, ale manuál nikde🙂.

codal
29. říj 2018

@biciklissie na manuály se vykašli, dělej to tak jak to cítíš... Jestli své dítě miluješ, tak nebudes špatná máma!!!❤️

ojo
29. říj 2018

Je to po páté a stejně si člověk připadá, že rodí poprvé 😃 pořád ze mě odchází krev, když se na záchodě utřu a už mě přicházejí kontrakce po 10mi. ale přijdou mě pořád krátké, trvají tak 20vteřin někdy ani to ne a někdy déle...furt si říkam, jestli to nejsou poslíčci 😕 fakt nevim...manžel čistí mrňatům zuby a za chvíli je půjdem uložit, tak možná napíšem tchýni, aby byla v pohotovosti...

aronek
29. říj 2018

@ojo to je náhodou super, že se to rozjíždí samo. Já už se nudím v porodnici a zítra ráno CS

kusanagi87
29. říj 2018

@ojo Pozor na vetsi množství trvale odchazejici krve, zejmena pri kontrakcich (pokud to teda nejsou poslicci). Mne tak zacala naštěstí odchazet az v porodnici a nakonec to bylo kvuli hematomu a odchlipovani placenty.
U prvního jsem nic takoveho nezazila.

natysnovec
29. říj 2018

Holky jak jste to mely se 6ti nedeli??Myslim sex...Mely jste ho driv?Chlap to semnou nechce...😢😢A ja s toho mam nejaky deprese..😭😭

darkwitch
29. říj 2018

@aronek držím na zitra palce ať je to bez komplikaci a mas mimco co nejdriv u sebe

darkwitch
29. říj 2018

@natysnovec v sestinedeli jsem nemela a mit nebudu, tech ctrnact dni to uz vydrzim a myslim ze zrovna tohle nemá smysl uspěchat

darkwitch
29. říj 2018

@ojo myslim na tebe a držím pěsti ať uz je to ono a mas ten porod za sebou...

kamila215
29. říj 2018

@ojo Držím palce✊😊

natysnovec
29. říj 2018

@darkwitch Ja vim ale kdyz byl doma na te otcovske dov.tak dorazel.A ted jako by utlo jak chodi do prace a nic...Nikdy me tedy nepodvedl ale nejak to nechapu a do toho depky s toho vseho tady doma....😭

xhex
29. říj 2018

@ojo držím palce 😉 já teda od včera poslíčky, ale v hrozně dlouhých a nepravidelných intervalech. Dneska jsem se to snažila popohnat kinem, horkou vanou a sexem, zatím bez účinku. No a zejtra teda nástup na vyvolání... myslím, že budeš chovat mimčo dřív než já 🙂

dusovkam
29. říj 2018

@laja64 Jé to je skřítek 😍🏵
Holky tak malý je do zítra do rána na dovolený pod sluníčkem, měl malinko zvýšený hodnoty na tu blbou žloutenku ale vůbec nechtěl od té doby baštit, tak něco měl ode mě a něco od nich, teď konečně teda si vzal těch 30ml co měl ale pro jistotu na další kojení tam má zásobu ode mě (Ať žije odsávačka.)😁 Ráno budou znovu testy z patičky na ten bilirubin a když bude vše ok tak snad pojedeme domů dle plánu.🙂 Sice jsem to ráno obrečela, ale nesmím být v nervech abych nepřišla o mlíko. Na kojení ho dostanu po třech hodinách a jinak holt spinká v solárku.
Jinak holky co ještě čekáte- stále držím pěsti a myslím na vás 🙂

ojo
30. říj 2018

Nemuzu spat v 1h vykouknul Matousek 🙂 3,5kg.

aronek
30. říj 2018

@ojo velká gratulace 😊 Já taky nemůžu spát. Už aby bylo ráno a něco se dělo, čekání je hrůza.

xhex
30. říj 2018

@ojo gratuluju 🙂 já myslím, že to možná zvládnu i bez vyvolání dneska, nejpozději zítra

dusovkam
30. říj 2018

@ojo Hurááá a gratulace! 🍀💙A jaký byl porod? Netrápili tě moc?🤔 Taky jsem nemohla spát, když mi dali Kubíka poprvé přiložit tak jak kdyby mi píchnuli kofein rovnou do žil. 😁 A spala jsem až večer vlastně... 😁

sju2929
30. říj 2018

@ojo gratulujiii 🍀

aronek
30. říj 2018

Pořád čekám, pořád čekám 😥 Spolubydlící odvedli před hodinou a já tu sedím jako trubka. Zlatý akutní 😣

martina250703
30. říj 2018

@ojo Gratuluju ☺

martina250703
30. říj 2018

@dusovkam Ja to taky obrecela, kdyz jsem ho odvezla na fototerapii. Poprve bez neho. Bude se opalovat a bude to dobry☺

martina250703
30. říj 2018

@aronek To musi byt des, cekat kdy na tebe dojde rada.

amenophus
30. říj 2018

@biciklissie Jo, mám taky ten pocit, ale ono zatím asi nic moc dělat nejde - zkoušela jsem už takový to vzít něco černobílého, dát jí to před očička a pomalu s tím hýbat aby to sledovala, ale nezájem. Ještě neumí zaostřit. Tak To chce asi ještě pár týdnů počkat. A krmení po dvou hodinách je masakr, stíháš si vůbec dojít na wc? My kojíme po 3 hodinách a i tak mám pocit že jen co dokojím, je čas na další...

@natysnovec Naše taky chrochtá, ale to je prej normální. Miminka ještě můžou mít zbytky plodovky v eustachově trubici a postupně si ji pročisťujou jak pčíkají a chrochtají 🙂

darkwitch
30. říj 2018

@ojo gratuluji 🙂

kamila215
30. říj 2018

@ojo Moc gratuluji!!! A přeji hlavně hodně zdraví!😊😘
@aronek Myslím na tebe, ať už to máš za sebou😊✊

sju2929
30. říj 2018

@aronek vim jak se citis! Mela jsem to same.. a dosla jsem “na radu” az pred 12. Myslim na Tebe, at uz se dlouho psychicky netrapis cekanim a mas to co nejdriv za sebou a preji rychle uzdraveni ❤️
A miminko co nejdriv u Tebe! 🍀

sju2929
30. říj 2018

@kamila215 jak jsi na tom, kocko? 😘 jak se citis?

natysnovec
30. říj 2018

@amenophus Ja vim ale mesic??Me rikaly kratce.

Strana