Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec u dcerky jsme měli sex asi za 4 týdny. Ted to bude asi podobne.A proč nechce,řekl ti?
@natysnovec To mně taky, ale "krátce" bez konkrétnějšího určení, že se to různí...takže dokud je to šestinedělí, beru to jako krátce. Tak snad to není problém, teď jsi mě znejistěla :/
@ojo Tyjo, to je fofr, gratuluju! 🙂
@natysnovec Tak rika se, ze se ma dodrzet sestinedeli i kvuli infekcnim ocistkum a aby se dovnitr nezanesl nejaky zanet.
Na me manzel u prvního naštěstí nedorazel, ptz po nastrihu a siti jsem byla rada, ze jsem rada a zrejme diky HA jsem mela obecne problemy hodně dlouho, nez jsem ji vysadila. Do te doby byl jakykoliv sex za trest.
@amenophus proc znejistila??
@laja64 jo rekl protoze 6ti nedeli..Ale povhopila bych kdyby jsem byla nejak sesita...alr nejsem..mela sem asi 2-3 stehy tot vse a to jen kvuli nejake prasklince.
@kusanagi87 my by jsme pouzily normalne kondom...ale ja nevim...
100% vim ze nevera by tam nebyla a neni...
ALE SAMOZNOU ME TO MRZI
@natysnovec tak jedině počkat a uvidíš, třeba změní manžel názor 🍀🍀
Holky mě s tím 6nedělí docela zarazily v porodnici když mě propouštěli-prý alespoň 5 týdnů vydržet bez sexu,říkám 5??? A doktorka,no vím že to možná bude těžký,ale bylo by lepší těch 5 týdnů vydržet.. Jsem ji řekla,že jsme s chlapem nabazeny sexu na několik týdnů dopředu,že když jsme se malou snažily vyhnat uzily jsme si ho az az a ze nas uz ani nebavil-no tak se začala smát..
@sju2929 Ahoj, děkuji za optani😊 Stále čekám, včera mi udělali toho hamiltona, spinim, bolí mě v podbřišku, sem tam i nějaká kontrakce a pak zase nic. Teď vařím a pak půjdeme na procházku. Už bych to chtěla mít také za sebou. Ale jisté je to, že v pátek už se určitě dočkáme😊😘. A co vy? A malý, je hodný?😍
Diky vsem,napisu z domu,zlobi me net v tel. Vse ok a porod super diky hypnoporodu
@laja64 ale pp tom 6ti nedeli.to pujde...ale je mi to lito vis?
@kamila215 myslim na Tebe a drzim paluchy ✊🏻✊🏻
To verim, uz je to dlouhe, ze? :(
My se mame krasne ❤️ Maleho porad trapi brisko, tak delame mozne i nemozne.. to jedine me opravdu trapi.. kdyz ho netrapi, tak je uplne zlatounky 🙏🏻🍀
A prijde mi, ze uz se trosku zaciname stabilizovat a najizdime jakstaks na nejaky rezim 🙂 coz je super.. 🙂 uz tak cca vim, kdy se vzbudi a moje prsa uz to vi taky a nedej boze, kdyz si prispi 😁😁
@natysnovec Jo to teda úplně chapu, že ti to je líto. Já si to asi dost dobře nedokážu představit, že by mi chlap řekl že nechce..Někteří chlapi jsou tak asi nastavení..
@amenophus Jj, jsem se rozhodla, že to fakt nebudu hrotit. Naopak se budu snažit využít, že mám tak neuvěřitelně hodné dítě🙂. Snad poznám, až bude chtít něco navíc. Zatím mi stačí, když vidím, že kouká fakt na mě. Já ji po císaři viděla jen na vteřinku, pak dva dny byla pryč, když jsem se zotavovala a nosili jen na chvilku na pokusy kojit, teď nekojím, takže je to takové vzácné, myslím, že je zatím dost samorost (děsně mi v tom připomíná mého manžela). Jo, tak na záchod to docela stíhám, spíš se člověk zanedbává tak nějak celkově, málo piju, jím a meju se🙂. Ono se to nezdá, ale j to spíš hodina a půl, ještě musím odečíst cca 15 minut na chystání UM a 15 minut na přebalení. Naštěstí mě manžel zatím zastupuje cca od 20. hod, do půlnoci nebo jedné ráno, abych se vyspala v kuse. Jinak by to bylo fakt k nevydržení. I tak mám podezření, že já spím v noci víc než malá. Ona si leží, kouká, brouká, případně dudlá a já spím. Občas tedy do toho usne. Achjo. Ale námaha se vyplácí, začíná víc jíst a asi i přibírat, tak budeme moct režim zvolnit. To bude ještě taky krize, neb ona je tak hodná, že si o nic neřekne, tak stejně budu muset sledovat.
@martina250703 Naštěstí to zabralo a jsme už doma. ☺
@sju2929 Moc ti děkuji😘. Dlouhé...to je slabé slovo. Je to nekonečné😕. Po fyzické stránce je vše v pohodě, ale přiznávám, že ta psychika už někdy dost pracuje. Mužský to nepřizná, ale vidím, že už je z toho taky na švestku.. Mě nejvíc mrzí, že jsem chtěla rodit normálně a ne vyvolavane, ale bohužel to neovlivnim. At už to dopadne jakkoliv, tak v pátek už budeme mít naši holčičku v náručí, tak už musíme vydržet😊.
Jsem moc ráda, že se máte krásně a, že jste se, tak pěkně zajeli😉. Ty prdiky dokáží potrápit dost, jak mimco, tak rodiče. Znám to od svých kamaradek. Mě na to naštěstí děti netrpěly😉. Prsa si zvyknou rychle😁😁😁. Jsem ráda, že se máte fajn😘
@laja64 om to jen chce dodrzet to.6ti nedeli
@aronek gratuluji❤❤
Holky.muzu dat do susicky hnizdo pro malickou??
@kamila215 to verim, bozatko.. 😘 ano, nejpozdeji v patek budete spolu 🙏🏻
Ja taky chtela rodit normalne a mela jsem cisare, to neovlivnime.. hlavne, ze jsou ti nasi milacci zdravi a v poradku 🍀
No, neni to lehke... ty prdiky... :( ale je to trosku lepsi ted.. tak budu doufat..
joooo 😁 prsa vi rychleji nez maly, ze uz ma maly hlad 😂
Jsi zlaticko 😘 taky jsem rada, ze uz na neco najizdime 🙂 ze uz se mozna teosku vyspim 🙂
Holky jak davate probioticke kapky? Celou denni davku najednou nebo se to rozděluje a pojud najednou v kterou cast dne? Nebo je davate podle toho jak dite boli brisko?
@darkwitch probioticke kapky typu bio gaia a biopron musi obsadit strevni mikrofloru, tzn., ze nastup ucinku je 14 dni a mize byt i dele. Davat tedy v pripade potreby nema ucinek. To spis pak espumizan, baby calm a takove...
Ma se davat najednou.. ve kterem casti dne nvm, asi je to jedno..
mame koupeno, ale zatim nedavame.. 🙂
Snad jsem trochu poradila 🙂
@darkwitch Muzu se zeptat jake? ☺ Nas prdiky teda taky dost trapi...mala reaguje na jakoukoliv "spatnou" potravinu, takze se bohuzel nemuzu priradit k maminkam, ktere muzou snist cokoliv 😐. Ja zatim praktikuju bezny veci jako jsou masaz briska, cviceni s nozickama, teply obklad na brisko, noseni v klubicku nebo na tygrika...kapky mam od dr Sab Simplex, ale mam pocit, ze vubec nezabírají.
@aronek Moc gratuluju 💜 ! Ty vase kukadla se nezapřou ☺.
Jinak my byly vcera na kontrole (Denu mela v pondeli 2 tydny) a dostaly jsme pochvalu, protoze mala krasne pribira a roste (je plne kojena), tak jsem se malem rozbrecela 😀. Jinak se mame fajnove, hormony trosku polevily (uz brecim jen dojetim, ne stresem), s malou jsme se docela sehraly - tatka nam prestehoval detskou postylku do loznice k me posteli, tak uz spime v ramci moznosti všichni, ale uz se nemuzu dockat vikendu, protoze nas pak ceka spolecny tyden s mojim - bude konecne na otcovske ☺. Do ted tu valcim sama, do toho pes, ktery se potřebuje vyvenčit, kdyz ma mala nejvic energie, no je to blazinec nekdy 😂🙈✌. Tak se mejte vsechny krasne a pozdravuju male lasky 💜 !
@kamila215 Myslim na tebe !!!💓🍀 Verim, ze to je na palici, kor kdyz clovek ma nejakou predstavu, jakym zpusobem chce, aby to probehlo, ale uz jste u cile a to je nejdulezitejsi ☺💜.

@natysnovec když budeš stříkat tu mořskou vodu tak nic nezkazís...