Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ojo Právě, když brečí, tak si maminky říkají, co dělají špatně a když nepláče, tak taky. Tak zkusím být víc v pohodě, asi mi vynahrazuje to problematické krmení, podměráček můj malinký...
@codal Snad no... Nechci být špatná matka, ale manuál nikde🙂.
@biciklissie na manuály se vykašli, dělej to tak jak to cítíš... Jestli své dítě miluješ, tak nebudes špatná máma!!!❤️
Je to po páté a stejně si člověk připadá, že rodí poprvé 😃 pořád ze mě odchází krev, když se na záchodě utřu a už mě přicházejí kontrakce po 10mi. ale přijdou mě pořád krátké, trvají tak 20vteřin někdy ani to ne a někdy déle...furt si říkam, jestli to nejsou poslíčci 😕 fakt nevim...manžel čistí mrňatům zuby a za chvíli je půjdem uložit, tak možná napíšem tchýni, aby byla v pohotovosti...
@ojo Pozor na vetsi množství trvale odchazejici krve, zejmena pri kontrakcich (pokud to teda nejsou poslicci). Mne tak zacala naštěstí odchazet az v porodnici a nakonec to bylo kvuli hematomu a odchlipovani placenty.
U prvního jsem nic takoveho nezazila.
Holky jak jste to mely se 6ti nedeli??Myslim sex...Mely jste ho driv?Chlap to semnou nechce...😢😢A ja s toho mam nejaky deprese..😭😭
@natysnovec v sestinedeli jsem nemela a mit nebudu, tech ctrnact dni to uz vydrzim a myslim ze zrovna tohle nemá smysl uspěchat
@darkwitch Ja vim ale kdyz byl doma na te otcovske dov.tak dorazel.A ted jako by utlo jak chodi do prace a nic...Nikdy me tedy nepodvedl ale nejak to nechapu a do toho depky s toho vseho tady doma....😭
@laja64 Jé to je skřítek 😍🏵
Holky tak malý je do zítra do rána na dovolený pod sluníčkem, měl malinko zvýšený hodnoty na tu blbou žloutenku ale vůbec nechtěl od té doby baštit, tak něco měl ode mě a něco od nich, teď konečně teda si vzal těch 30ml co měl ale pro jistotu na další kojení tam má zásobu ode mě (Ať žije odsávačka.)😁 Ráno budou znovu testy z patičky na ten bilirubin a když bude vše ok tak snad pojedeme domů dle plánu.🙂 Sice jsem to ráno obrečela, ale nesmím být v nervech abych nepřišla o mlíko. Na kojení ho dostanu po třech hodinách a jinak holt spinká v solárku.
Jinak holky co ještě čekáte- stále držím pěsti a myslím na vás 🙂
Nemuzu spat v 1h vykouknul Matousek 🙂 3,5kg.
Pořád čekám, pořád čekám 😥 Spolubydlící odvedli před hodinou a já tu sedím jako trubka. Zlatý akutní 😣
@ojo Gratuluju ☺
@dusovkam Ja to taky obrecela, kdyz jsem ho odvezla na fototerapii. Poprve bez neho. Bude se opalovat a bude to dobry☺
@aronek To musi byt des, cekat kdy na tebe dojde rada.
@biciklissie Jo, mám taky ten pocit, ale ono zatím asi nic moc dělat nejde - zkoušela jsem už takový to vzít něco černobílého, dát jí to před očička a pomalu s tím hýbat aby to sledovala, ale nezájem. Ještě neumí zaostřit. Tak To chce asi ještě pár týdnů počkat. A krmení po dvou hodinách je masakr, stíháš si vůbec dojít na wc? My kojíme po 3 hodinách a i tak mám pocit že jen co dokojím, je čas na další...
@natysnovec Naše taky chrochtá, ale to je prej normální. Miminka ještě můžou mít zbytky plodovky v eustachově trubici a postupně si ji pročisťujou jak pčíkají a chrochtají 🙂
@amenophus Ja vim ale mesic??Me rikaly kratce.

@darkwitch OK, něco na tom je. Zkusím se víc hodit do klidu, ono to prospěje i jí. Taky moc děkuji za reakci.