Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ojo Závist 😂 dudlík má už od minulé středy, chovám taky ale jen přes den, v noci to nechci natahovat kvůli chlapovi a dceři. 😁 Akorát ten můj pišišvor se na prvním nočním kojením nechá přebalit, nakrmit, odříhnout a pustit do čistý plíny bláto. 😂😂 Co se jídla týče, ja jim tak nějak stejně jako v těhu, denně si dám hrnek fenyklovýho čaje a konvičku kojícího a prdíky ani omylem.😂 Doufám jen že mi brzo taky takhle vydrží přes noc. 🤣
@kusanagi87 jejda, tak to me ani nedes!!!.Taky je koukal a rad kouka kolem sebe. Ja doufam ze se to jeste nauci v kocarku.Tesila jsem se jak budu vozit a u toho hubnout.
@kusanagi87 Ja myslim,ze ma konfort zajisten.Ma zimni fusak a v tom se mu vubec nelibi.Predtim to byla prave pohoda a byl v kocaru rad.Jeste kouknu jestli ho neco netlaci.
Holky a jake mate fusaky? Muzu vas poprosit i treba fotku v kocaru?
@dusovkam taky mám gurmána na čisté plíny...dneska při jednom přebalení jsem měnila 3 kousky, páč hned při zapnutí pustil další nálož 😀 😀 jo taky jsem pila fenyklový čaj nebo i rovnou mimču od toho 1. měsíce...jako závidím těm, co můžou jíst všechno a dítka mají v pohodě, u nás fakt stačí málo a už je pak řev a mě to za to prostě nestojí 🙂
@petronelas já mám z druhé ruky fusak od Emitexu a spokojenost 🙂
@kusanagi87 u nás se nevítá 🙂 udělej si to podle sebe a na ostatní kašli...
@petronelas a není mu v tom fusaku jeste teplo? Jinak fusak mam od emitexu.
Nevím kdo se ptal, na vítání asi půjdeme, ale to bude ať tak za pul roku...
@petronelas Mam podzimni i zimni od Emitexu. Ted mam v kocarku spaci vak https://www.rosalierealm.cz/spaci-vak-s-kokosov... a deku.
@martina250703 ten spaci vak je moc hezky,ale bydlime na horach a tady uz to asi nevyuziju.
My mame fusak od emitexu 🙂
Jinak taky trpime na brisko.. piju kojici i fenyklovy caj a uz davam i malemu do strikacky fenyklovy caj od ukonceneho 1.tydne.
Jinak mi prijde, ze s curanim cekame az mamka rozbali plinu 😂 uz jsem byla tolikrat pocurana, popr. Maly, plina zvenku a taak 🙏🏻
A jedno prebalovani na nekolikrat je opravdu bezne ;)
Jinak jsme v nedeli meli mesic ❤️ A v kocarku se zatim libi! V 99,9 % tam usne a je hodnounky 🙂
@petronelas Byl fajn ted na to hezke podzimni pocasi na male miminko.
@martina250703 No tak Kubík v pátek počůral sestřičku po zvážení 😂😂
@amenophus A proto já dávám ještě přes pindíka mezitím látkovou plínu.😂
@ojo Já si asi včera naběhla s pudinkem, takže mám první věc co mu nesedla. Teda myslím, ale celý dopo mi nechtěl spát a fňukal. A chlap jde dnes do lékárny pro Pupík, kdyby zas náhodou.. 🙄
Ahoj, my se chystáme za chvíli k dr na první kontrolu. Tedy chystáme, všichni spí. Obě holky i přítel to zalomili 🙂
Jo holky, kluci rádi čůrají při rozbalení 😀 já už to znám s těma předešlýma 3 chlapama, tak když ho rozepnu, i tu plenku, tak ji nechám jen jakoby povolenou, zapnutou na okraj a 99% je jistota, že za chvíli začne čůrat, takže nehody už naštěstí u nás nejsou 😀
Teď mám poobědní siestu a ještě tak hodinku k dobru než budu zase kojit, starší mrňata chrápou...je to pohodička 🙂
Taky prebaluju na několikrát, ale u holek to curani po rozbaleni není takový problém, pocura jen prebalovaci plinku 🙂 ale jak latkuju tak se mi kolikrat procura, jak to ne vždy správně zapnu...
Nakonec jsme dr stihli, Malá chválená, přibrala, žádný problém. Cestou zpátky jsme stihli nákup, prostě nakonec úspěšný den 🙂 Maličká pořád dost spinká, neznám brečení kroucení, prostě zlatí dítě, jen vydržet 🙂
Jak holky oblekate deticky doma? Davate jeste fupacky,overaly nebo polodupacky,bodycka.Ja ho mam doma vetsinou v overalku,kabatku,teple capacky.
@tasmyska ten fusak vydrzi az do 3 let dítěte nebo je mensi?
@laja64 dekuji za typ.Ten fusak je prakticky do hluboke korby? Nemas prosim fotku v kocarku? A mas ho v kocarku cely nebo skraceny?
@petronelas je to 110cm. Pokud nebudeš mít tak velký dítě jako já, tak jo🙂 jsou krásne teplý, nadýchaný a design je nejvíc 👍🤗 ale já nejsem objektivní, já jsem Elodie fanda.
@petronelas U nás už jen overal nebo body s dlouhým rukávem +ponožky, jelikož se topí a peřinka je teplá 🙂 Kolikrát se mi i odkope 🙂😁
@petronelas Ja taky bud pyzamko (overal) nebo bodycko s dlouhym rukávem a s ponozkama ☺.
@petronelas teď ho mám v kočárku zkraceny, vydrží tak podle mě 100% do jara, na další zimu už připnu druhý díl. Fotku v kočárku vyfotím a hodím odpoledne 🍀 Jsem s tím fusakem moc spokojená.
@tasmyska vim ze je nadherny.Taky se mi moc libi ,jenom ta cena uz o neco min.😊
@laja64 to budes moc hodna.Ta kozesina jde sundat z toho fusaku?
Holky pri odsavani nudly vysavacem.Jak musi byt sani??Pridala sem tomu a furt mi prijde ze to neodsava....😭Mam.strak abxch ji nevysala vnitrek😭😭😭

@kusanagi87 měli jsme už tři vítání, ale nikdy jsme nikoho nezvali. Vždy já partner, děti a moje mamka, ta hlídala ty děti co se nevítali 🙂 Tentokrát to bude asi bude vítání, hned jsem jí přehlašovala pobyt. Ale za mně zbytečné akce, takže nám to nebude chybět 🙂