icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

aronek
5. lis 2018

@kusanagi87 měli jsme už tři vítání, ale nikdy jsme nikoho nezvali. Vždy já partner, děti a moje mamka, ta hlídala ty děti co se nevítali 🙂 Tentokrát to bude asi bude vítání, hned jsem jí přehlašovala pobyt. Ale za mně zbytečné akce, takže nám to nebude chybět 🙂

dusovkam
5. lis 2018

@ojo Závist 😂 dudlík má už od minulé středy, chovám taky ale jen přes den, v noci to nechci natahovat kvůli chlapovi a dceři. 😁 Akorát ten můj pišišvor se na prvním nočním kojením nechá přebalit, nakrmit, odříhnout a pustit do čistý plíny bláto. 😂😂 Co se jídla týče, ja jim tak nějak stejně jako v těhu, denně si dám hrnek fenyklovýho čaje a konvičku kojícího a prdíky ani omylem.😂 Doufám jen že mi brzo taky takhle vydrží přes noc. 🤣

petronelas
5. lis 2018

@kusanagi87 jejda, tak to me ani nedes!!!.Taky je koukal a rad kouka kolem sebe. Ja doufam ze se to jeste nauci v kocarku.Tesila jsem se jak budu vozit a u toho hubnout.

petronelas
5. lis 2018

@kusanagi87 Ja myslim,ze ma konfort zajisten.Ma zimni fusak a v tom se mu vubec nelibi.Predtim to byla prave pohoda a byl v kocaru rad.Jeste kouknu jestli ho neco netlaci.

petronelas
5. lis 2018

Holky a jake mate fusaky? Muzu vas poprosit i treba fotku v kocaru?

ojo
5. lis 2018

@dusovkam taky mám gurmána na čisté plíny...dneska při jednom přebalení jsem měnila 3 kousky, páč hned při zapnutí pustil další nálož 😀 😀 jo taky jsem pila fenyklový čaj nebo i rovnou mimču od toho 1. měsíce...jako závidím těm, co můžou jíst všechno a dítka mají v pohodě, u nás fakt stačí málo a už je pak řev a mě to za to prostě nestojí 🙂

@petronelas já mám z druhé ruky fusak od Emitexu a spokojenost 🙂

ojo
5. lis 2018

@kusanagi87 u nás se nevítá 🙂 udělej si to podle sebe a na ostatní kašli...

darkwitch
5. lis 2018

@petronelas a není mu v tom fusaku jeste teplo? Jinak fusak mam od emitexu.

Nevím kdo se ptal, na vítání asi půjdeme, ale to bude ať tak za pul roku...

martina250703
5. lis 2018

@petronelas Mam podzimni i zimni od Emitexu. Ted mam v kocarku spaci vak https://www.rosalierealm.cz/spaci-vak-s-kokosov... a deku.

amenophus
6. lis 2018

@ojo @dusovkam 😂 jéé, to jsem nečekala že to násobné přebalování je tak běžné! Já už z toho taky nemůžu jak jedno přebalení je na 3 plíny, protože si s další náloží vždycky počká na čistou :D. A pak se mi ještě občas počůrá ve chvíli kdy jí sundám než stačím dát novou 🙄

martina250703
6. lis 2018

@amenophus @ojo @dusovka Taky znam 😁 A nejlip hezky po vykoupani celodenni naloz.
A pocurat se umi taky dobre. Hezky tak, aby tu novou plinu namocil zvenci. U doktorky mi nacural obloukem az na podlahu 🙈

petronelas
6. lis 2018

@martina250703 ten spaci vak je moc hezky,ale bydlime na horach a tady uz to asi nevyuziju.

sju2929
6. lis 2018

My mame fusak od emitexu 🙂

Jinak taky trpime na brisko.. piju kojici i fenyklovy caj a uz davam i malemu do strikacky fenyklovy caj od ukonceneho 1.tydne.
Jinak mi prijde, ze s curanim cekame az mamka rozbali plinu 😂 uz jsem byla tolikrat pocurana, popr. Maly, plina zvenku a taak 🙏🏻
A jedno prebalovani na nekolikrat je opravdu bezne ;)

Jinak jsme v nedeli meli mesic ❤️ A v kocarku se zatim libi! V 99,9 % tam usne a je hodnounky 🙂

martina250703
6. lis 2018

@petronelas Byl fajn ted na to hezke podzimni pocasi na male miminko.

dusovkam
6. lis 2018

@martina250703 No tak Kubík v pátek počůral sestřičku po zvážení 😂😂
@amenophus A proto já dávám ještě přes pindíka mezitím látkovou plínu.😂
@ojo Já si asi včera naběhla s pudinkem, takže mám první věc co mu nesedla. Teda myslím, ale celý dopo mi nechtěl spát a fňukal. A chlap jde dnes do lékárny pro Pupík, kdyby zas náhodou.. 🙄

aronek
6. lis 2018

Ahoj, my se chystáme za chvíli k dr na první kontrolu. Tedy chystáme, všichni spí. Obě holky i přítel to zalomili 🙂

ojo
6. lis 2018

Jo holky, kluci rádi čůrají při rozbalení 😀 já už to znám s těma předešlýma 3 chlapama, tak když ho rozepnu, i tu plenku, tak ji nechám jen jakoby povolenou, zapnutou na okraj a 99% je jistota, že za chvíli začne čůrat, takže nehody už naštěstí u nás nejsou 😀

Teď mám poobědní siestu a ještě tak hodinku k dobru než budu zase kojit, starší mrňata chrápou...je to pohodička 🙂

darkwitch
6. lis 2018

Taky prebaluju na několikrát, ale u holek to curani po rozbaleni není takový problém, pocura jen prebalovaci plinku 🙂 ale jak latkuju tak se mi kolikrat procura, jak to ne vždy správně zapnu...

dusovkam
6. lis 2018

@ojo Já právě taky radši zakrývám.😁 Dneska mi poprvé přes den vydržel tři hodiny spát, ale myslím že to bylo tím že od pěti od rána byl pravidelně vzhůru a dělal blbiny. 😂 Jak jsem si myslela že bude jen jíst a spát, jako jeho ségra,tak mě hodně rychle vyvedl z omylu.😁

aronek
6. lis 2018

Nakonec jsme dr stihli, Malá chválená, přibrala, žádný problém. Cestou zpátky jsme stihli nákup, prostě nakonec úspěšný den 🙂 Maličká pořád dost spinká, neznám brečení kroucení, prostě zlatí dítě, jen vydržet 🙂

petronelas
6. lis 2018

Jak holky oblekate deticky doma? Davate jeste fupacky,overaly nebo polodupacky,bodycka.Ja ho mam doma vetsinou v overalku,kabatku,teple capacky.

petronelas
6. lis 2018

@tasmyska ten fusak vydrzi az do 3 let dítěte nebo je mensi?

petronelas
6. lis 2018

@laja64 dekuji za typ.Ten fusak je prakticky do hluboke korby? Nemas prosim fotku v kocarku? A mas ho v kocarku cely nebo skraceny?

tasmyska
6. lis 2018

@petronelas je to 110cm. Pokud nebudeš mít tak velký dítě jako já, tak jo🙂 jsou krásne teplý, nadýchaný a design je nejvíc 👍🤗 ale já nejsem objektivní, já jsem Elodie fanda.

dusovkam
7. lis 2018

@petronelas U nás už jen overal nebo body s dlouhým rukávem +ponožky, jelikož se topí a peřinka je teplá 🙂 Kolikrát se mi i odkope 🙂😁

niki1107
7. lis 2018

@petronelas Ja taky bud pyzamko (overal) nebo bodycko s dlouhym rukávem a s ponozkama ☺.

laja64
7. lis 2018

@petronelas teď ho mám v kočárku zkraceny, vydrží tak podle mě 100% do jara, na další zimu už připnu druhý díl. Fotku v kočárku vyfotím a hodím odpoledne 🍀 Jsem s tím fusakem moc spokojená.

petronelas
7. lis 2018

@tasmyska vim ze je nadherny.Taky se mi moc libi ,jenom ta cena uz o neco min.😊

petronelas
7. lis 2018

@laja64 to budes moc hodna.Ta kozesina jde sundat z toho fusaku?

natysnovec
7. lis 2018

Holky pri odsavani nudly vysavacem.Jak musi byt sani??Pridala sem tomu a furt mi prijde ze to neodsava....😭Mam.strak abxch ji nevysala vnitrek😭😭😭

Strana