Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@kamila215 znám to naštěstí jen ze čtení 🙊😄
https://m.maminka.cz/clanek/rustovy-spurt-obdob...
Holky za jak dlouho od žádosti o porodný vám přišlo schválení a pak penízky? 🤔 Až dneska odpo jdu žádat protože to vše dlouho trvalo a hlavně nemůžu čekat 3 hodiny s prckem na úřadě, jen kvůli hromadě nepřizpůsobivých.😐
@dusovkam dalsi mesic...
Holky, ještě by mě zajímalo, jak váš partner/manžel prožíval porod a jestli se třeba změnil??😊 Můj muž mi byl při porodu velkou oporou, ale říkal, že to bylo na něj strašné rychlé, že si myslel, že to bude trvat déle😰😂. A teď i po 14ti dnech vidím, jak je z malé pořád strašně na měkko a i na mě se kouká jinak. Těžko se mu odchází do práce. Je to jeho první miminko. Tak co by holky? Povídejte, přeháňejte?😊
@kamila215 u prvního se nijak nezmenil. Jen mu podle mě došlo, že má,,větší " zodpovědnost. U prvního porodu mi byl oporou,u druhého taky,i když byl rychlý ale bal se, že o mě kvuli komplikacim přijde,pry si uz predstavoval scenar,jak zustane s dcerkami sam-od té doby se mi zdá, že si mě více predchazi. Jinak se nijak nezměnil. K dcerkam se chová stejně, mazli se,přebaluje,koupe,zavre me do loznice at se vyspím-on se postará. Jsme spolu 8 let a zda se mi, že už narozenim prvni dcerky ,,prostě dospěl". (je mu teď 33😁)
@laja64 To pro něj muselo být strašné, když si představoval takový scénář😵. Je hezké, že si tě víc předchází a váží. To právě vidím i u toho svého😊. Tedy vždycky se ke mě choval hezky, ale teď je prostě víc na měkko bych řekla😁. Mému je 34, tak už mají věk na to, aby dospěli😂😂😂. Je to hezké😊
U nás přítel ani nijak neprožíval těhotenství ani porod, ale vzalo to bráchu. Poslední dva měsíce odmítal služebky, zubaře - rozpadl se mu zub, prostě všechno, aby byl pořád na telefonu a připraven dojet. Pořád mi psal jak je, zjišťoval kde mám jaké smlouvy pojistky a tak. Měl živé sny, že se mi něco stane a zůstaly mu čtyři děti. Každé ráno telefon, jestli je všechno v pořádku 🙂 Bralo ho to víc než ty minulé těhotenství. Ještě, že to bylo naposled, další těhotenství by nedal 🙂

Tak už i my máme za sebou rodinné focení ❤️...