icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

codal
13. lis 2018

Tak už i my máme za sebou rodinné focení ❤️...

dusovkam
13. lis 2018

@codal Mě dneska výjimečně!spal prďola tři hodiny 😂Ale pak chtěl chvíli co chvíli zas baštit.. 😂 Jo starší dětičky, u nás ta starší začíná pomalu ale jistě žárlit. 😂
@darkwitch V šesti týdnech je to normální mňo- nezbývá nic jiného než to vydržet. 😉✊ No ale slušně přibrala a to je jen dobře🙂

aronek
14. lis 2018

@dusovkam u nás je starší z maličké úplně unešená. Pokud malá zabrečí, tak mně tam hned honí. Pomáhá přebalovat, posílá mně kojit. Hlavně to kojení jí baví, protože pak ví, že dostane mlíko taky, dopíjí po malé 🙂 Kluci by jí pořád tahali, takže u nás se zatím jede bez žárlení 🙂

kamila215
Autor odpověď smazal
kamila215
14. lis 2018

@darkwitch
@codal
@laja64
@dusovkam Já tedy také neznám žádný spurt...co to vlastně je???

kamila215
14. lis 2018

@codal Krásné fotky😊, krásná rodinka😍

kamila215
14. lis 2018

@laja64 Princezna krásná, vlasatá😁😍💗

laja64
14. lis 2018

@kamila215 joo snad ji ty vlasy nějak nevypadají 😄😄 Dnes nám spala 23-04h,najedla se a spala do 8:30 , doufám že ji to vydrží 👌👌

laja64
14. lis 2018

@kamila215 znám to naštěstí jen ze čtení 🙊😄
https://m.maminka.cz/clanek/rustovy-spurt-obdob...

kamila215
14. lis 2018

@laja64 Když vypadají, tak jí zase narostou😁. My máme také pohodičku. My dnes 22-2:30 najedla se a chrupkala až do 7:00, jsou to zlatíčka😊Také doufám, že jim to vydrží😉

kamila215
14. lis 2018

@laja64 Tak jsem si, ten článek přečetla a také jsem to u dětí nikdy nepostřehla, naštěstí😁

codal
14. lis 2018

@kamila215 je to kočička!

dusovkam
14. lis 2018

Holky za jak dlouho od žádosti o porodný vám přišlo schválení a pak penízky? 🤔 Až dneska odpo jdu žádat protože to vše dlouho trvalo a hlavně nemůžu čekat 3 hodiny s prckem na úřadě, jen kvůli hromadě nepřizpůsobivých.😐

laja64
14. lis 2018

@dusovkam kurna ty máš nárok na porodne? Se máš 😄🍀 Souseda měla do 3 týdnů penízky, rodila teď v dubnu

dusovkam
14. lis 2018

@laja64 Co jsem počítala tak ano 🙂 Ale nechám se překvapit. 😁Protože by to slušně bodlo- 10 tisíc nenajdeš jen tak na ulici 😂

kamila215
14. lis 2018

@dusovkam Tak to neporadím. My se na porodne, nečapeme😂😂😂Vlastně nemáme nárok na nic😁

natysnovec
14. lis 2018

@dusovkam dalsi mesic...

laja64
14. lis 2018

@dusovkam to je jasný 👌 Alespoň bys měla zaplacené dárky na Vánoce treba🍀

kamila215
14. lis 2018

Holky, ještě by mě zajímalo, jak váš partner/manžel prožíval porod a jestli se třeba změnil??😊 Můj muž mi byl při porodu velkou oporou, ale říkal, že to bylo na něj strašné rychlé, že si myslel, že to bude trvat déle😰😂. A teď i po 14ti dnech vidím, jak je z malé pořád strašně na měkko a i na mě se kouká jinak. Těžko se mu odchází do práce. Je to jeho první miminko. Tak co by holky? Povídejte, přeháňejte?😊

laja64
14. lis 2018

@kamila215 u prvního se nijak nezmenil. Jen mu podle mě došlo, že má,,větší " zodpovědnost. U prvního porodu mi byl oporou,u druhého taky,i když byl rychlý ale bal se, že o mě kvuli komplikacim přijde,pry si uz predstavoval scenar,jak zustane s dcerkami sam-od té doby se mi zdá, že si mě více predchazi. Jinak se nijak nezměnil. K dcerkam se chová stejně, mazli se,přebaluje,koupe,zavre me do loznice at se vyspím-on se postará. Jsme spolu 8 let a zda se mi, že už narozenim prvni dcerky ,,prostě dospěl". (je mu teď 33😁)

kamila215
14. lis 2018

@laja64 To pro něj muselo být strašné, když si představoval takový scénář😵. Je hezké, že si tě víc předchází a váží. To právě vidím i u toho svého😊. Tedy vždycky se ke mě choval hezky, ale teď je prostě víc na měkko bych řekla😁. Mému je 34, tak už mají věk na to, aby dospěli😂😂😂. Je to hezké😊

laja64
14. lis 2018

@kamila215 no byl z toho pár dní trochu mimo, mi to vsechno došlo až doma. Je hezké když je chlap na mekko😄😊

kamila215
14. lis 2018

@laja64 Ani se mu nedivím, že byl z toho špatný. Vím, že ty jsi to brala sportovně, podle toho co jsi sem psala😁My ženský hold vydržíme všechno😉. Je to hezké moooc😊

laja64
14. lis 2018

@kamila215 jo brala no, až doma mi to docvaklo,ale vím, že jsem byla v dobré péči a hlavní bylo, že byla v pořádku maličká. To budou letos krásné Vánoce👌💗 Ještě ten sníh by mohl být 🤔

aronek
14. lis 2018

U nás přítel ani nijak neprožíval těhotenství ani porod, ale vzalo to bráchu. Poslední dva měsíce odmítal služebky, zubaře - rozpadl se mu zub, prostě všechno, aby byl pořád na telefonu a připraven dojet. Pořád mi psal jak je, zjišťoval kde mám jaké smlouvy pojistky a tak. Měl živé sny, že se mi něco stane a zůstaly mu čtyři děti. Každé ráno telefon, jestli je všechno v pořádku 🙂 Bralo ho to víc než ty minulé těhotenství. Ještě, že to bylo naposled, další těhotenství by nedal 🙂

kamila215
14. lis 2018

@laja64 Přesně!!!Také se těším na ty Vánoce. Ty budou krásné😊💗. Sníh nechci, když musím jezdit autem😂Sníh bych brala, jen na ty vánoční prázdniny😁

kamila215
14. lis 2018

@aronek To je zajímavé, že to takhle prožíval brácha. Ale je to milé😊😉

aronek
14. lis 2018

@kamila215 on si kluky dost užívá, má je vlastně vždy celý víkend, jen se bál, že mu k tomu přibudu dvě malošky a vše na furt 🙂

kamila215
14. lis 2018

@aronek To je hezké😊a on nemá svoje děti?

aronek
14. lis 2018

@kamila215 ne, je svobodný a bezdětný a s velkou pravděpodobností to tak i zůstane. Říká, že případná partnerka by ho omezovala, má dost náročné koníčky. Takže si užívá moje děti, které může kdykoliv vrátit 🙂

Strana