Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie Přítel měl rýmu a kašel asi 2 týdny po narození Domči. Byl s ním normálně ve styku, jen tedy nepusinkoval. Ale je tedy kojený.
Starší uz má rýmu a kašel skoro v pořádku a mladší se to zrovna rozjelo a pěkně, takze dostala inhalator a ventolin, tak doufám ze bude brzy fit...
@martina250703 Ok, tak to promyslim. Snad bude do vanoc ok, je to fakt opruz. Jsem na malou uplne sama a hlavne se o ni bojim, aby to nechytila.
@biciklissie Jj, chápu to. Každá ruka se hodí. A neumím si taky představit, že by měl malej rýmu.
Holky, neco pro zasmani (nebo k placi). Nekolikrat jsem tu resila moje rodice. Vcera jsem otci (dedeckovi naty) poslala poprve par fotek naty. Ve vanocnim ladeni. On je ted marod, tak jako v tom duchu, ze je posila naty a preje se dedeckovi brzke uzdraveni. Vite, co on na to? Pry, ze dekuje, ale ze to mam spatne nafocene... Ze se na to nevykaslu, i se bojim, aby to neposilali dal, coz si nepreju a jim se v nicem neda verit. No, tak bylo to poprvy a naposledy. Ale zamrzi to, tesila jsem se, jak to poslu jako pf a mela jsem to zkazeny...
@biciklissie Jak jako špatně nafocené? 🤷 To by mě k fotkám vnučky fakt nenapadlo..
@biciklissie Jinak s tím nachlazením bych byla opatrná radši. Já jsem na malou defacto sama furt, tak vím, že to je občas zabíračka, ale aspoň těch prvních pár dní nemoci úplně zblízka bych k ní nechodila... A kojení na to vliv nemá, to snad jedině tehdy, když je nemocná matka, tak se tvoří protilátky či co.
@knoflikarka No, poslala jsem mu tri. Pry jsou spatne nafocene vsechny tri, ale jedna nejhorsi, ze spatneho uhlu, takze prodluzuje. Dostala jsem tedy uzasnou zpetnou vazbu🙂. Moc bych si prala pro naty normalni prarodice. Vim, ze definovat, co je normalni, je slozite, ale tohle urcite ne. Jj, ja to nejak dam, taky ji tomu nechci zbytecne vystavovat. Nevim tedy ale, jak dlouho davat pozor...
@martina250703 Ja ani nevim, jestli bych poznala, ze ji neco je. Jako rymu a kasel jo, to je jasny, ale treba neco jinyho... I ta horecka nevim, me se zda docela tepla casto. Ted treba zvracela mliko, ted porad ublinkava vodu a je podezrele hodna a ja silim, ze ji neco je.
@biciklissie To znám. Já si ho občas změřím, sice jen teploměrem na čelo, ale uklidní mě to. Dneska je asi blinkací den, Domčovi to jde taky dneska kvalitně. A voda, to už se mi taky stalo, že tam nebylo skoro mliko. Je to radost, ale i starost 🙂
@martina250703 Jj, jako fakt velka radost. Popremyslim, ze bych koupila jeste ten celovy teplomer a obcas zkontrolovala taky. Protoze mam zen zadeckovy a to uz je precejen s tim strapace a zbytecne trapeni, kdyz je to pro muj klid.
@biciklissie No právě. A takhle na uklidnění to stačí.
@biciklissie my to meli stejne a nakonec jsme cela rodina skoncila na antibiotikach vcetne2 mesicniho.
Holky,koukaji vase 2 mesicni deti taky na televizi? Kdyz maly lezi na gauci,tak porad kouka na televizi.Bojim se aby z toho nesilhal 😂
@petronelas Jo kouká pořád, starší taky koukala
tak od 2 měsíců 😄 teď jsem koupila projektor noční oblohy, tak čumí na to 😄
@martina250703 Ok, tak jak budu objednávat přes net, tak určitě přihodím do košíku. Díky moc za typ.
@petronelas No, tak to potěš koště. Tak snad u vás už ok a já tedy dám majzla. Achjo.
@petronelas Tak u nás jako vůbec. Konečně trochu kouká na ty hračky, ale musí být velké a musí na to mít hodně náladu. A stejně vydrží chvilku. Na tv ještě nehodila oko ani jednou. Ale uvidíme, jak to bude přes svátky, neb s ní máme v plánu se všichni tři válet u telky, jíst cukroví (no, jeden z nás tedy UM) a užívat si vánoční pohodu. Tedy bylo to v plánu, teď s tím nachcípaným manželem nevím no...
Ahoj holky.Používá některá z vás plenky Pampers?Mám tu nerozbalené vel.3 a určitě je používat nebudu 😉 Dáváme normálně Dada plenky a po Pampers se mi osypal ☹
@zuzpro ja je pouzivam
@natysnovec Jedná se o tyto plenky a nechám je za 200Kč včetně poštovného jestli budeš mít zájem o ně 🙂 😉
Holky moje já mám takovou radost, nějakým zázrakem se mi zas tvoří víc mlíka (asi zabrala ta homeopatika a gravimilk) a prcek zas krásně baští, vydrží mi po kojení přes dvě hodiny. 😊A zjistila jsem že mu víc vyhovuje poloha v polosedě na mý ruce- během kojení 2x odříhne a pak je spokojený. 😊 Dneska jsem teda šla zas na nehty, tak mezitím dostal sunar , protože to časově nevycházelo. Ale co už. ☺ Jinak se nám už předběhl Ježucha, Kubís dostal ty pěnový podložky a má z toho hroznou srandu- hlavně když vyndáme ty části a on ty větší může žužlat. 😂 Jinak vám všem přeji pohodové svátky a nezlobte ať k Vám Ježíšek najde cestu. 😉
Tak me napadlo,jake mate polohy pri kojeni?
@petronelas Měla jsem vleže ale to už mu nesedělo a mě taky ne , jelikož chtěl pít jen z jedný strany a uz chce mít rozhled..😂Fakt mi vyhovuje ta poloha madony. Jen místo kojícího polštáře mám skrčený nohy když jsem doma v posteli, už jsem takhle kojila i v autě minulý týden když jsme jeli na nákupy. 😂 Co ty?
@petronelas v noci vleže i kdyz ne vždy se ji povede chytit a pak tu klasickou nevim jak se jmenuje a začíná objevovat savci

Holky, kdyz je manzel nachcipany (nevime, jestli se nekde nakazil nebo nachladil), nechali byste ho hlidat? Podotykam, ze naty mela 15.12. dva mesice, neni kojena, ani ockovana, ven s ni chodim, i do obchodu obcas... Ale takhle jako naprimo nevim. Zatim tedy obcas k ni do pokojicku na chvili prijde, ale nedotyka se ji a ani jejich veci, pak taky vyvetram...