Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@regeditka ale stejne...nechapu me manzel nenecha vzit ani balik s toaletakem😁😁😁
Já dneska v práci taky blbá... jsem uplne zapomnela ze jsem tehu a prenesla jsem si kancelarskou zidli (vazi vic nez 10 kg) přes skřinku a až potom jsem si to uvedomila a myslela jsem si, ze me trefi slak, doufam ze je vse v poradku, nic me potom nebolelo, tak snad 😒 ale priste budu premyslet co zvedam 🙄
@natysnovec chlap prostě nemel cas, vezmu si auto a zajedu si. Jsem tak zvykla. Je pravda, ze ted uz netaham ani tasku s lehkym nakupem ☺
@regeditka vůbec to není zbytečný. Lepší jet 3x zbytečně, než jednou nejet a doplatit na to. Držím pěsti :-*
@natysnovec Tak hlavně, že si to člověk včas uvědomí. Už jsem na koníkovi četla i takové perly, že paní tahala v práci těžké věci, pak jí tvrdlo břicho a špinila, a to podle ní znamenalo "aspoň se něco děje" a tahala dál 😨. Bylo to v nějaké diskuzi k nemocenským.
@knoflikarka Jo, taky už mi tu jedna chytrá maminka psala, že když tvrdne břicho klidně i hodně brzo, je to vlastně dobře, protože děloha "trénuje" stahy - a naštěstí je chytrá ona i její doktorka, tak magnézium nebrala....to mi fakt někdy hlava nebere, tyhle "chytré" názory...
@laja64 no konecne...ale ja vim...ale az bude chlap tak tam doject....musite na sebe davat zensky pozor😁
@natysnovec Přesně tak, teď víc, než kdy jindy 🙂
@knoflikarka si delate srandu????😁😁to je fakt moc...ja tedy jediny co taham tak kos s pradlem a kdyz potrebuju vytrit tak kbelik s malo vody.
Co ta @regiditka?Jak dopadla?
Tak holciny zlate, mimco v poradku, tvrdy bricho, tak kapacka horciku. Ted jsem prisla domu, ale za ten klid ty 3 hodiny na gynde staly. Aspon jsem zase videla mimco 😊. Strasne me vydesilo, ze se na utz nehybe, jako vzdy. Ale srdicko bilo a podle dr vse v poradku. Doporucuju necist blazniva fora na netu, diky tomu jsem se pekne vystresla. A NIC NETAHAT, dostala jsem pekne vynadano. Neudelala jsem to umyslne a hlavně bych si neodpustila, kdyby se neco stalo 😶
Moc vam dekuji za podporu 😘😍🌸
@natysnovec Já uz ani nevytiram, tech 100m2 mi davalo zabrat tak vytira a vysava vysavac sam 😀 To je pro me uleva 😀
@regeditka Tak aspon vim, co to bylo - mela jsem to stejny pred cca 2 tydny o vikendu v praci. Cely dny ve skorobehu na nohach a dva dny po sobe vecer pocit tezkeho a napnuteho bricha. Ale rano to bylo ok a uz jsem to neresila.
Jinak je mozne, ze mi uz otekaji kotniky a narty? Tady ty hekticke dny snasim hrozne spatne, ted jedu domu a malem jsem nedosla ani na bus 😞. Zitra začínám 18tt.
@regeditka To jsou dobré zprávy, tak teď už v klidu a šetřit se 😉
@niki1107 Jo, taky to tak mám, nohy a občas ruce už otékají, a to ještě nejsou vedra :-/
@oveckaluky no já nevím, ale v Ostravě už bylo 30 😉 tak "doufám", že v létě bude 50 😂
@knoflikarka Jako jo, u nás už taky bylo i 27, ale zase se ochladilo - peklo bude, až nepůjde kvůli vedru spát ani v noci...toho se děsím 😀
@oveckaluky Na léto si pořizuju klimu, nastavím o 5 stupnu mene nez bude venku a leto preziju 😇 Taky uz jsem myslela co az budou ty,silene vedra kdy se clovek nevysoi a natož pak my tehotne 😀
@laja64 Klimu nemáme, ale naštěstí starý barák, kde se to dá v létě přežít - holt nebudu vylejzat 😀
@laja64 Klimu bych taky brala, ale máme zatím byt v podnájmu a ty mobilní většinou stojí za prd.
@oveckaluky Bydlíme naštěstí v cihláku, u našich v paneláku jsem měla pokoj, kde svítilo celý den a v noci jedině s větrákem. Nesnáším vedro nikdy (jedině u vody), takže se fakt netěším 😁
@knoflikarka Přesně, mám to taky tak...za mě by léto vůbec nemuselo být 😀
@oveckaluky taky sem stastna za barak...v lete pekny osvezeni😁😊😉
@natysnovec
@oveckaluky holky nemate na leto pokoj navic? 😀😀😀Tady to bude pekelny, byt v Praze, do oken prazi cely den. Uz takhle se každou noc transformuju na kamna a od ledna spim s oknem dokoran. Leto bude zazitkove. Co s otoky, nohy nahoru a studeny obklad?
Ja, mám teplo ráda, i když letos se na ta vedra neklesajíci ani v noci taky moc netěším 😀
@regeditka mame nahore byt😁tam tedy pres leto byva moje mamina...ale jde to...😁😁ja to resila ze sem mela nohy v lavoru😁😁😂😂dokud sem nemela varhanky🤣😂😂😂
@regeditka jj, nohy nahoru a můžeš i chladit 😉
Holky pocitam spravne, ze 20. tydnem konci 5.mesic a zacina 6.? Neni mozny, ze to takhle leti preci 😯

@natysnovec v praci, sila zvyku, jsem poucena min do konce tehu, uz hodinu a pul v cekarne 🤨