icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

lobella
7. kvě 2018

@regeditka pokud pocitas lunarni tak ano, v kalendarnim jsi stale v 5. az do 22+1

zabicka156
7. kvě 2018

@regeditka jojo je to tak....pokud počítáš lunární měsíce....je to hrozný jak to letí...u prvního se mi to vleklo....ale teď to strašně letí...nevím čím to je, jestli tím, že do toho všeho připravujeme svatbu...nevím...mi začínáme 20tt teď ve čtvrtek a v pátek jdeme na 2.velká utz....tak se moc těším

regeditka
7. kvě 2018

@lobella lunarni ci kalendarni no, a ktery se teda pocita prednostne?

oveckaluky
7. kvě 2018

@regeditka jak kdo, řekla bych, že lunární počítají odborníci a my laici spíše kalendářní. Jsem v 19.tt, tedy podle lunárních pomalu na konci pátého, ale podle kalendářních sotva na začátku pátého měsíce 🙂 a to se mi do toho pořád plete podle MS a podle UTZ. ..podle MS jsem 17+6, podle UTZ 18+4. Doktor na screeningu mi řekl, že odteď nebudeme myslet na to, kdy byla MS, a budeme se řídit UTZ, a Můj doktor to zase bere pořád dle MS, takže na velký UTZ jdu až za 14 dní...tak já teď vlastně ani nevím, kolikátý týden nebo měsíc jsem 😀 ale pupek mám, tak dobrý - prostě až to přijde, půjdu rodit, nebo já nevím 😀

regeditka
7. kvě 2018

@oveckaluky no co jsem cetla diskuze, maji v tom zmatek vsechny maminky, vcetne kalkulacek a aplikaci. Ja počítám mesic jako 4 tydny (nektery 30,31 a únor 28). Takze 20+1 zacinam 6. a basta. Tehu preci netrva 9 mesicu, vyvoj mimca ano a pak jeste samotný porod..to jsou dva az ctyri tydny plus, ne?

regeditka
7. kvě 2018

A pozor na slunicko, jedna kratka prochazka bez kremu a mam oblicej samej pigmentovej flek 🤨

lobella
7. kvě 2018

@regeditka tusim ze dr pocita v lunarnich, ale zkus rict v praci, ze jsi v 10.mesici tehu... Rekla bych ze laicka verejnost pocita klasicka kalendarni a dr zase lunarni... Ale obecne dr pocita s tydny ne mesice...

darkwitch
7. kvě 2018

Ahoj tak dneska kontrola, ale o moc klidnější nejsem, na utz mě pozvala až za čtrnáct dní ze 19+1 je na velký utz málo, jsem doufala ze prte uvidím a ujistim se ze je v pořádku... sice uz asi začínají pohyby, ale nikdy nevim co jsou uz pohyby a co jiné tělesné pochody :D a dnes býka cesta od doktora náročná ti inteligenti zavřeli oba mosty pro pěší a nechají otevřený jen ten co je nejdal, do toho sluníčko a nikde kousek stinu a to jsem dnes dobrala atb...

niki1107
7. kvě 2018

Holky, jakej mate nazor na Angelsound? Zacina mi z toho vecneho cekani na utz hrabat, tak premyslim o koupi tady v bazarku.

oveckaluky
7. kvě 2018

@niki1107 Taky o něm přemýšlím, sice už pohyby cítím, ale když někdy celý den nic, tak jsem jak na trní...

veraakubik
7. kvě 2018

@niki1107 Já mám,četla jsem různé,že to není pro miminko bezpečné,pak zase,že to je v pohodě a říkám si,kdyby to mělo nějaký špatný vliv na mimi nebudou to prodávat..Taky jsem byla nervózní,čekání na další kontrolu bylo nekonečné..Teď si maličkou poslechnu a hned je mi líp..

darkwitch
7. kvě 2018

@niki1107 jsem si říkala uz ho nebudu potrebovat, do utz vydrzim a pak uz budou pohyby, ale dneska mi udělala čáru pres rozpočet a taky jsem si říkala že ja si ten angelsounds nekoupila, ted uz si říkám ze to vydržím bez něj, ale porad mě to hloda :D

oveckaluky
7. kvě 2018

@darkwitch No přesně - vydržet, koupit? To řeším furt 😀

darkwitch
7. kvě 2018

@oveckaluky uz ho kupovat nechci, ale stejně mě to hlodá :D

@veraakubik no taky nevěřím ze je to pro dítko úplně bezpečné, otázkou je co je lepsi jestli přístroj nebo stres :D

niki1107
7. kvě 2018

@oveckaluky
@veraakubik
@darkwitch Ja si driv rikala, ze je to "zbytecny", ze se budu nervovat jeste vic, ale vic to snad nez ted uz nejde 😐. Jak jsem uz psala vys, malou jsem videla naposledy 12.4. a představa, ze ji uvidim az 28.5., me zabiji 😕. Asi vypadam jak blazen, ale ziju/prezivam od kontroly ke kontrole...

niki1107
7. kvě 2018

@darkwitch Presne tak 😁

oveckaluky
7. kvě 2018

@niki1107 Mám to taky tak - normálně mám kontroly co dva až tři týdny, ale teď až po čtyřech, ale na poslední UTZ nedělal, takže vlastně 7 týdnů bez :-/

darkwitch
7. kvě 2018

@niki1107 ja ti rozumím, naposled jsem byla na utz 23. března a další bude az za čtrnáct dní... v prvnim tehu jsem to tolik neprozivala, jestli bude někdy třetí asi skončím v Bohnicich :D

niki1107
7. kvě 2018

@oveckaluky
@darkwitch Tak to jsme v tom uplne stejne ! Jako reknu vam, ze kdyby se dal ten AS bezne koupit treba v Tescu, tak uz pro nej jedu 😀

darkwitch
7. kvě 2018

@niki1107 možná je dobré ze to nejde :D myslim ze uz bych ho taky měla :D
Ale myslim ze zrovna teď tam prcek kope a ze je to to ono

oveckaluky
7. kvě 2018

@niki1107 Přesně 😀

knoflikarka
7. kvě 2018

@niki1107 Já vždy odpočítávám dny do dalšího UTZ a dokážu se dost dobře vynervovat a vystresovat sama, jen když mě někde píchne nebo když se mi zdá, že mi dostatečně neroste břicho 😅 ale právě kvůli tomu AS nechci, jak se znám, stresovala bych akorát pokaždé, jestli mimi najdu.

tasmyska
7. kvě 2018

Pupík na dovolený😁🙈

veraakubik
7. kvě 2018

@darkwitch Myslím,že ten přístroj úplné zlo nebude,někde jsem četla,že hose nastavajici mamince doporučil sám gyndar,tak pak si vyber.Navíc,nemáš to u bříška 24hodin denně a 7 dní v týdnu.Já poslouchám cca ob den,pár vteřin..Lepší než se měsíc stresovat..

darkwitch
7. kvě 2018

@veraakubik to že to doporučí gyndař bych za úplně bernou minci nebrala :D a neříkám, že je to úplné zlo, spíš si myslím, že to prostě zatím nemůže být dostatečně prověřené, protože je to na trhu krátce a ty děti ještě neměly čas vyrůst, ale to stejné je s utz, taky si nemyslím, že je to úplně bezpečné, ale vrátit se do doby kdybych mimčo neviděla vůbec bych tedy nechtěla :D

veraakubik
7. kvě 2018

@darkwitch Já se před doktorkou zmínila,že jsem si ho koupila a neříkala nic.Jinak když to vezmeme z druhé stránky-v dnešní době? Co je v dnešní době úplně bezpečné?! A tím to nemyslím ve zlém..Ale víme jak to myslím,že?!

ekelly
8. kvě 2018

presne tak, jak pise @veraakubik .to je tak se vsim. Nositka, satky, choditka, vhodne boticky a nejvetsi tema ockovani atd...:D kazda musime dat na vlastni intuici a je 👍

petramana
8. kvě 2018

Ja si ho dnes taky objednala... neminim se cely mesic stresovat jestli je vse ok... navic minuly tyden jsem zakrvacela a podle dr. Vse v poradku-ze to bylo z cipku-mam ho citlivy a krehky... no a vcera zase spineni... takze na angelsound cekam jak na smilovani

darkwitch
8. kvě 2018

@veraakubik bezpečné není nic to je pravda a každý za nebezpečné pro sebe považuje neco jineho :D a rozhodně jsem nechtěla nikomu as rozmlouvat, i jsem psala ze bych si ho hned koupila mit ho poblíž, i když jsem ho na začátku vůbec nechtěla :D

niki1107
8. kvě 2018

@petramana Muzu se zeptat, z jake stranky sis ho objednala ?? Taky jdu do toho☺

Strana