Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@ah1234 je to šikulka 😉
@laja64 Tak jsme byli v Globusu a dík za tip, vzala jsem to batátové pyré 😉.
Jinak dnes jsme byli v Plagiu a od pondělí bude mít malá helmičku, nakonec jsme se rozhodli pro ni. Doufám teda, že se malá bude přetáčet i s ní, poslední týden se to naučila a posledních pár dní už snad nedělá nic jiného...
@dusovkam :D nejsem v CR, takze to ze to byla Hamurana ti asi nic nerekne :D ale kazdopadne jsou tu hrozni,chodi spat pomalu se slepicema (teda aspin tema co vydrzi do pulnoci) - z ceskejch akci si prave pamatuju tu romantiku chozeni na kute v mirne podhrousenem stavu kdyz se na vychode zacaly rysovat cervanky a ptacu zacinaj rvat...tady ne :(
@knoflikarka Richard dohnal Elenku a už papa sám tiež 😂
Holky malinko mimo téma ale - v sobotu jsem si nejspíš skřípla nerv v kříži, od včera to bolí jak čert, před dvěma lety mě to taky potkalo a opět nic nezabírá. Ale kámen úrazu- k doktorce s prckem nemůžu- nemá tam výtah a tahat kočárek skoro dvě patra to fakt nedám, a nepočítám ty chrchlající důchodce.😥 Doktorka je tam hlavně jen do dvou, jen ve středu
do šesti, muž jezdí domů až po třetí hodině. Hlídání nemůžu mít, obě babičky jsou v práci a tady nikoho nemám. A mladýmu volno v práci nedaj protože je na to sám a nikdo ho nemůže zastoupit. Jak by jste to řešily ? Já už fakt nevím- tehdy mě vezl kamarád na pohotovost ale to bylo v noci ... 😣
@ah1234 Je to šikulka! 😊
@amenophus
@laja64 Je to naprd no. Jiný doktor nepřichází v úvahu, tady pokud nejste u dr. registrovaný tak vás nevezme ani akutně nic. 😕
@ah1234 Tam mi řeknou ať si zajdu za obvodním lékařem. Bohužel s naší emergency mám špatný zkušenosti. Už pred dvěmi lety mě tam nechali čekat dvě hodiny a to tam skoro nikdo nebyl, i když se člověk při příchodu hlásí.
@dusovkam chtela jsem navrhnout co ho strcit do satku/nositka, ale to asi neni reseni kdyz te boli zada :/ tak tam zkus aspon zavolat a poradit se,jestli bude stacit samolecba nebo ti to musi nekdo zkuseny rozmasirovat. Jonal tomu ulevovat,kdyz se behem dne utrhnes tak jogova pozice ditete je uzasna na bolavy zada,vecer rekni muzovi at ti to namaze konskou masti.
Ahoj holky, tak uz i my jsme začaly s prikrmy, včera jsem zapomnela osolit brambory, tak jsem ji kousek dala 🙂
Výborně, aktuálním tematem jsou příkrmy, to můžu přispět svou troškou do mlýna čerstvou zkušeností. Mám recept, který svým dětem určitě nevařte! Dýně s cuketou a jablkem. Malá to teda docela baštila, byla hladová, ale když jsem to ochutnala, chutnalo to jako zvratky! Maličko tomu pomohlo když jsem do toho cmrndla trochu fenyklového čaje, ale jako žádný terno. To už dělat nebudu. Poraďte co s cuketou?

@ah1234 to je rychlik, malá sice neleze, ale valením se presouva po celém pokoji, takže taky máme po pohode