icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
19. bře 2019

@ah1234 to je rychlik, malá sice neleze, ale valením se presouva po celém pokoji, takže taky máme po pohode

ah1234
19. bře 2019

@darkwitch richard sa nevie pretocit na brusko, tak asi preto zacal pomaly liezt.. inak by sa nepohol :D

knoflikarka
19. bře 2019

@ah1234 je to šikulka 😉

knoflikarka
19. bře 2019

@laja64 Tak jsme byli v Globusu a dík za tip, vzala jsem to batátové pyré 😉.

Jinak dnes jsme byli v Plagiu a od pondělí bude mít malá helmičku, nakonec jsme se rozhodli pro ni. Doufám teda, že se malá bude přetáčet i s ní, poslední týden se to naučila a posledních pár dní už snad nedělá nic jiného...

dusovkam
19. bře 2019

@amenophus A kde že jste to měli? 😁 No je to hodně divný, já když si vzpomenu třeba na předloňský Frýdlant a hezky spát až za svítání...🤔🤣

amenophus
20. bře 2019

@dusovkam :D nejsem v CR, takze to ze to byla Hamurana ti asi nic nerekne :D ale kazdopadne jsou tu hrozni,chodi spat pomalu se slepicema (teda aspin tema co vydrzi do pulnoci) - z ceskejch akci si prave pamatuju tu romantiku chozeni na kute v mirne podhrousenem stavu kdyz se na vychode zacaly rysovat cervanky a ptacu zacinaj rvat...tady ne :(

janahadu
20. bře 2019

@amenophus @dusovkam taky patrime mezi šermíře a na prvni akci s malym jsem se vydala v breznu ale jen jako divak. Taťka jel bojovat a my jen fandili a povidali s přáteli. Bude fajn az vyrazime vsichni pod stan. My jezdime 30.letou valku tak treba na sebe nekde narazime

dusovkam
20. bře 2019

@janahadu Ale ale kolegyně od třicetiletky 😁 píšu zprávu

dusovkam
20. bře 2019

@amenophus A jo vlastně ty jsi fuč. 🤔 No jako nezávidím takhle brzo chodit spát... I když mě to čeká taky

ah1234
24. bře 2019

@knoflikarka Richard dohnal Elenku a už papa sám tiež 😂

dusovkam
25. bře 2019

Holky malinko mimo téma ale - v sobotu jsem si nejspíš skřípla nerv v kříži, od včera to bolí jak čert, před dvěma lety mě to taky potkalo a opět nic nezabírá. Ale kámen úrazu- k doktorce s prckem nemůžu- nemá tam výtah a tahat kočárek skoro dvě patra to fakt nedám, a nepočítám ty chrchlající důchodce.😥 Doktorka je tam hlavně jen do dvou, jen ve středu
do šesti, muž jezdí domů až po třetí hodině. Hlídání nemůžu mít, obě babičky jsou v práci a tady nikoho nemám. A mladýmu volno v práci nedaj protože je na to sám a nikdo ho nemůže zastoupit. Jak by jste to řešily ? Já už fakt nevím- tehdy mě vezl kamarád na pohotovost ale to bylo v noci ... 😣

laja64
25. bře 2019

@dusovkam kamarádka nepohlídá nějaká?

dusovkam
25. bře 2019

@laja64 Jedna jediná je taky v práci a až do večera. Je to naprd no. 😑

amenophus
25. bře 2019

@dusovkam A jinej doktor?

laja64
25. bře 2019

@dusovkam Aha to je na pytel 🙈

knoflikarka
25. bře 2019

@ah1234 Je to šikulka! 😊

ah1234
25. bře 2019

@dusovkam chod normálne večer na pohotovosť

dusovkam
25. bře 2019

@amenophus
@laja64 Je to naprd no. Jiný doktor nepřichází v úvahu, tady pokud nejste u dr. registrovaný tak vás nevezme ani akutně nic. 😕
@ah1234 Tam mi řeknou ať si zajdu za obvodním lékařem. Bohužel s naší emergency mám špatný zkušenosti. Už pred dvěmi lety mě tam nechali čekat dvě hodiny a to tam skoro nikdo nebyl, i když se člověk při příchodu hlásí.

ah1234
25. bře 2019

@dusovkam tak opatrovateľka. My máme opatrovateľku a v tomto veku už je to v pohode 🙂

dusovkam
25. bře 2019

@ah1234 Tak já bych cizímu člověku dítě teda nesvěřila, ale to je jen názor. A hlavně vím jak malej vyvádí když nejsem doma.

amenophus
25. bře 2019

@dusovkam chtela jsem navrhnout co ho strcit do satku/nositka, ale to asi neni reseni kdyz te boli zada :/ tak tam zkus aspon zavolat a poradit se,jestli bude stacit samolecba nebo ti to musi nekdo zkuseny rozmasirovat. Jonal tomu ulevovat,kdyz se behem dne utrhnes tak jogova pozice ditete je uzasna na bolavy zada,vecer rekni muzovi at ti to namaze konskou masti.

dusovkam
26. bře 2019

@amenophus Prcek bohužel nosící není . Ale včera jsem si nechala doporučit termo náplasti s kapsaicinem a mám ataralgin a už je to lepší. 😁 Potřebuju být do soboty fit, takže mám zásobu 😁

darkwitch
26. bře 2019

Ahoj holky, tak uz i my jsme začaly s prikrmy, včera jsem zapomnela osolit brambory, tak jsem ji kousek dala 🙂

dusovkam
26. bře 2019

@darkwitch A šmakovalo? 😁

darkwitch
26. bře 2019

@dusovkam ne :D dneska se na to vůbec netvarila, ale tak jedu nějak kombinaci blw a lzicky, nejdřív jsem ji nechala si pohrat s bramborou a pak ji dala tri lžičky, no nesnedla ani jednu, ale u doktorky můžu prohlásit, ze jsme začaly :D

laja64
26. bře 2019

@darkwitch já teda špenát s bramborami malinko přisoluju, jinak se to nedá jíst🙈 Za chvíli bude baštit jak divá, uvidíš 😂

darkwitch
26. bře 2019

@laja64 nijak na ni nespěchám 🙂 dřív nebo později se jíst naučí a ted to začíná trénovat 🙂

laja64
26. bře 2019

@darkwitch bude to sranda ještě s těmi dětmi 👌😁

darkwitch
26. bře 2019

@laja64 sranda uz to je, vzdycky na ni koukám jak si hraje a jak se na vteřinu otocim odkutali se přes půl pokoje, nejlépe zahraznout se do nějakého kabelu, hadice od vysavače nebo něco podobně blbeho :D

amenophus
26. bře 2019

Výborně, aktuálním tematem jsou příkrmy, to můžu přispět svou troškou do mlýna čerstvou zkušeností. Mám recept, který svým dětem určitě nevařte! Dýně s cuketou a jablkem. Malá to teda docela baštila, byla hladová, ale když jsem to ochutnala, chutnalo to jako zvratky! Maličko tomu pomohlo když jsem do toho cmrndla trochu fenyklového čaje, ale jako žádný terno. To už dělat nebudu. Poraďte co s cuketou?

Strana