icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

ah1234
27. bře 2019

@amenophus ja s cuketou už nič, malý ju vyložene neznáša a ani sa mu nečudujem, mne v jedle chutí, ale taká neochutena s bramborou, mrkvou, dyni.. je to grc aj za mňa.

ah1234
27. bře 2019

@darkwitch Richard lyžičkou nezje nič, dávam mu do ruky celé kusy a keď už ma to nebaví, nechám mu odkusovat kúsky. Všetko rozmixované mi začať po 3 týždňoch prikrmov pľuť. 🤦🤷

darkwitch
27. bře 2019

@ah1234 taky jsem ji dala kus brambory do ruky a pak trošku na lzicce, ale tu mi vzdycky sebere :D uvidime jak to bude postupovat...

laja64
27. bře 2019

@darkwitch proto já mám koupenou ohrádku 2x2m a bude po starostech. Teda do doby než si ji bude umět otevřít 😂

biciklissie
27. bře 2019

Holky, ja se divim, ze resite, jak co chutna. Nejake ochutnavani, pridavani neceho nebo dokonce dochucovani dle meho nema smysl. Miminka prece maji uplne panenske chutove bunky, to se s nami neda vubec srovnavat. Jim urcite vsechno chutna uplne jinak, daleko daleko intenzivneji, plus samozrejme maji svoje vlastni chutove preference jako kazdy...

ah1234
27. bře 2019

@biciklissie a ja sa prave divim, ked to niekto neriesi a da dietatu hocico :D deti maju o dost cilivejsie chutove bunky a rozoznavaju o dost viac chuti ako dospely clovek. Solit by som teda sice ja osobne nesolila, rovnako akoby som nerobila nic na masle, ale chapem, ze cuketa ktora chuti uplne nijako a ma totalne divnu konzistenciu, malemu nechuti :D

biciklissie
27. bře 2019

@ah1234 Aha, no ja to prae chapu uplne opacne. Prave, ze jsou citlivejsi a rozpoznaji vice chuti, tak jim treba neprijde cuketa nijaka, ale uplne jako plna chuti. Ale samozrejme nekomu chutnat muze a nekomu ne, stejne jako dospelemu. Asi hold co clovek, to nazor a pristup🙂.

ah1234
27. bře 2019

@biciklissie nene, ja tvoj postoj chapem, preto som tiez za nedochucovanie, iba som tym chcela povedat, ze chapem aj to, ze malemu ta cuketa nesmakuje :D inak trebars papa ciste avokado, co je podla mna dobry humus skoro bez chuti, len horkost citim a on sa za tym ide zabit.

biciklissie
27. bře 2019

@ah1234 Jj, ja taky chapu tebe. Jj, tisic lidi, tisic chuti a evidentne i tisic miminek, tisic chuti🙂. U nas prave zatim zadny vyrazny zajem nebo nechut, na vsechno reaguje plus minus stejne. Akorat jsem zaznamenala mirne zaujeti cervenou repou🙂. To ma asi po me🙂. Jinak manzel zatim na vsechno, co ji, rika fuj, asi bych ji mela krmit rizkama, steakama, gulasem a knedlem-veprem-zelem🙂.

tasmyska
27. bře 2019

Ahoj tety. Hlásím půl roku života. Brácha mě už vzal na milost, tak už si se mnou konečně hraje. Z příkrmu jsem ochutnal zatím jen brokolici a brokolici s krutím a baštím hned celou skleničku. Mám 8,5 kilo (možná už 9) 🤦‍♀️ a velikost 86🤗 Eliášek

laja64
28. bře 2019

@tasmyska máš krásné chlapečky😍😍

laja64
28. bře 2019

Ahoj holky, já si udělala zásobu, kdyby se mi nechtělo vařit 🤗🤗

darkwitch
28. bře 2019

@laja64 tak to jsou pekne zásoby :D ja přemýšlím jestli dneska uvarim mrkev nebo otevru sklenicku...

laja64
28. bře 2019

@darkwitch Já nikdy na ty skleničky nebyla ale třeba ta mrkev od Hippu je výborná 😍

amenophus
28. bře 2019

@laja64 :O Netroškaříš! A já si zrovna předvčírem říkala jak jsem si nadělala velké zásoby, když jsem jich koupila hned 8 :D

laja64
28. bře 2019

@amenophus ja nakupuju ve velkem, to jo no😂 U starší dcery jsem skleničku nikdy nedala a říkala jsem, že teď taky neexistuje a ejhle no🤣 člověk míní a život mění 😂 a začala jsem teď více cvičit tak není čas na vyvařování😃

knoflikarka
28. bře 2019

@laja64 super zásoba 😁. Naše malá už sní dvě ty malé skleničky nebo jednu velkou, tak asi začneme s těmi farmářskými jedničkami, ať nezkrachujem 😀

laja64
28. bře 2019

@knoflikarka co jsou farmářské jedničky? Nemyslela jsi bedničky? 😃

knoflikarka
28. bře 2019

@laja64 ano ano, já jo, mobil očividně ne 😀

petronelas
31. bře 2019

Holky jak se mate? My opet nemocny uz cely tyden.Ja mam antbiotika a maly ma strasny kasel.Co vy?

dusovkam
1. dub 2019

@laja64 Nebyla jsi v minulém životě křeček? 😂 Já se jdu zahrabat se svýma 7 skleničkama příkrmu v mrazáku, co jsem vařila včera .😂

dusovkam
1. dub 2019

@petronelas Ahojky, copak vám je? 😟

laja64
1. dub 2019

@dusovkam No asi byla 🤣🤣 V mrazáku mám batáty a dýni a zbytek skleničky no. Nikdy bych nevěřila že to koupím, ale malé to šmakuje a mi šetří čas 🤗🤗

dusovkam
1. dub 2019

@laja64 Však proč by ne .😁 Já zase ráda vařím a když je čas. 😁 co dávám každý den ze skleničky tak to akorát přesnídávku, protože sezónní ovoce ještě není mimo jablek a farmářské trhy mi otevřou až za týden . Ale i tak malýmu šmakuje. 😁😂

darkwitch
1. dub 2019

Male je dnes 6 měsíců a včera jsem ji prendala do sportaku, korbicku uz ma těsnou. Ale v tom sportaku je. Taková maličká a utopena a ještě mam špatný pocit ze nesedí a už je vedobry sportaku, ale co se dá delat, když tak roste. Ve středu jdeme k doktorce tak jsem zvědavá na miry a doufam ze zvládneme prvni hexu a pak nausnice, teda ne hned ve středu ale tak do měsíce :D

darkwitch
1. dub 2019

A jídlo jedeme pul na pul vařené a skleničky, podle toho co mám doma a co zrovna vařím, ale taky si musim udělat nějaké zásoby do mrazáku... a jedna fotka s dyni

knoflikarka
1. dub 2019

@darkwitch my už taky půjdem pro sporťák, malá se do korby nevleze už skoro ani bez fusaku, a to ještě nemá půl roku. Ale už přerostla i přebalovák, tak se nedivím.

dusovkam
1. dub 2019

@darkwitch První hexa na půl roce? 😲 Kubajz má už druhou (minulý čtvrtek) a jednou pneumokoka.😀

ah1234
1. dub 2019

@darkwitch my sme dali Richarda do sportaku keď mal 4 mesiace lebo korbicku sme reklamovali a zhodli sme sa že kupovat novú nemá zmysel. To mal okolo 5 kíl 😂 teraz má 6 a furt je tam úplne utopených, hlavne máme kočík do 20kg... A je to smrť, minule ho bral dal do pololahu/polosedu lebo že im na prechadzke plakal a teraz v ňom nechce ležať takže kočík nepoužívame lebo sa v ňom rozculuje. V korbe mohol byť aspoň na brušku 🤦 hej a tento víkend bol malý v sobotu u môjho tatka, nevlastná mamka ho dala do ich nosiča smerom vpred a v nedeľu už ani v nosici nebol spokojný. Som ho cez hodinu striedavo s kamarátom niesla na rukách 😤😤

darkwitch
1. dub 2019

@dusovkam no nestíháme, pořád je doma nekdo nachrmlany... kdyz jsem mela starsi doma ze skolky byla jsem nastydla ja nebo manžel a objednaci dobu na. Ockovani maji tyden, takže než jsme stihly dojít zase měl někdo rýmu... Tak doufám že ve středu uz to dopadne

Strana