Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky, ja se divim, ze resite, jak co chutna. Nejake ochutnavani, pridavani neceho nebo dokonce dochucovani dle meho nema smysl. Miminka prece maji uplne panenske chutove bunky, to se s nami neda vubec srovnavat. Jim urcite vsechno chutna uplne jinak, daleko daleko intenzivneji, plus samozrejme maji svoje vlastni chutove preference jako kazdy...
@biciklissie a ja sa prave divim, ked to niekto neriesi a da dietatu hocico :D deti maju o dost cilivejsie chutove bunky a rozoznavaju o dost viac chuti ako dospely clovek. Solit by som teda sice ja osobne nesolila, rovnako akoby som nerobila nic na masle, ale chapem, ze cuketa ktora chuti uplne nijako a ma totalne divnu konzistenciu, malemu nechuti :D
@ah1234 Aha, no ja to prae chapu uplne opacne. Prave, ze jsou citlivejsi a rozpoznaji vice chuti, tak jim treba neprijde cuketa nijaka, ale uplne jako plna chuti. Ale samozrejme nekomu chutnat muze a nekomu ne, stejne jako dospelemu. Asi hold co clovek, to nazor a pristup🙂.
@biciklissie nene, ja tvoj postoj chapem, preto som tiez za nedochucovanie, iba som tym chcela povedat, ze chapem aj to, ze malemu ta cuketa nesmakuje :D inak trebars papa ciste avokado, co je podla mna dobry humus skoro bez chuti, len horkost citim a on sa za tym ide zabit.
@ah1234 Jj, ja taky chapu tebe. Jj, tisic lidi, tisic chuti a evidentne i tisic miminek, tisic chuti🙂. U nas prave zatim zadny vyrazny zajem nebo nechut, na vsechno reaguje plus minus stejne. Akorat jsem zaznamenala mirne zaujeti cervenou repou🙂. To ma asi po me🙂. Jinak manzel zatim na vsechno, co ji, rika fuj, asi bych ji mela krmit rizkama, steakama, gulasem a knedlem-veprem-zelem🙂.
@laja64 super zásoba 😁. Naše malá už sní dvě ty malé skleničky nebo jednu velkou, tak asi začneme s těmi farmářskými jedničkami, ať nezkrachujem 😀
@knoflikarka co jsou farmářské jedničky? Nemyslela jsi bedničky? 😃
@laja64 ano ano, já jo, mobil očividně ne 😀
Holky jak se mate? My opet nemocny uz cely tyden.Ja mam antbiotika a maly ma strasny kasel.Co vy?
@petronelas Ahojky, copak vám je? 😟
Male je dnes 6 měsíců a včera jsem ji prendala do sportaku, korbicku uz ma těsnou. Ale v tom sportaku je. Taková maličká a utopena a ještě mam špatný pocit ze nesedí a už je vedobry sportaku, ale co se dá delat, když tak roste. Ve středu jdeme k doktorce tak jsem zvědavá na miry a doufam ze zvládneme prvni hexu a pak nausnice, teda ne hned ve středu ale tak do měsíce :D
@darkwitch my už taky půjdem pro sporťák, malá se do korby nevleze už skoro ani bez fusaku, a to ještě nemá půl roku. Ale už přerostla i přebalovák, tak se nedivím.
@darkwitch my sme dali Richarda do sportaku keď mal 4 mesiace lebo korbicku sme reklamovali a zhodli sme sa že kupovat novú nemá zmysel. To mal okolo 5 kíl 😂 teraz má 6 a furt je tam úplne utopených, hlavne máme kočík do 20kg... A je to smrť, minule ho bral dal do pololahu/polosedu lebo že im na prechadzke plakal a teraz v ňom nechce ležať takže kočík nepoužívame lebo sa v ňom rozculuje. V korbe mohol byť aspoň na brušku 🤦 hej a tento víkend bol malý v sobotu u môjho tatka, nevlastná mamka ho dala do ich nosiča smerom vpred a v nedeľu už ani v nosici nebol spokojný. Som ho cez hodinu striedavo s kamarátom niesla na rukách 😤😤

@amenophus ja s cuketou už nič, malý ju vyložene neznáša a ani sa mu nečudujem, mne v jedle chutí, ale taká neochutena s bramborou, mrkvou, dyni.. je to grc aj za mňa.