icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

oveckaluky
13. kvě 2018

@darkwitch Je to možný, UTZ v nemocnici na screeningu a UTZ u mého doktora, ve stejný den a odchylka skoro týden...

niki1107
13. kvě 2018

@darkwitch 2.utz je 20-22tt, ja jdu treba az v 21+3tt, coz je uz skoro hranicni termin, ale ja byla i na 1.utz v 13+5tt. A jak pises - vsechno aspon bude krasne videt ☺.

@sju2929 Ja citim podbrisek sem tam, v krizi me ted boli neskutecne, ale to je tim, ze nam vcera menili v celym byte okna a uklizeli jsme pak s mojim pomalu do noci, ze jsem se rano sotva zvedla z postele. Celkove se mi uz hur leze do schodu😀.

@oveckaluky
@darkwitch Holky, ja vam tak zavidim to kopani! 💓 Doufam, ze se uz taky brzo dockam, jsem dnes 18+1.

sju2929
13. kvě 2018

@knoflikarka tak asi to bude tím 🙂ze teď mimis roste.. ja jsem 17+3 ;)
@niki1107 nooo.. mas asi pravdu v tom pracovani... víc mě v nem bolí, když něco dělám..

A jinak holky... ty pohyby Vám taky závidím!!! Snad už se jich i ja brzy dockam 🙂

A jinak na 2. Utz mi dali termín konec května, kdy budu 19+6 🤷🏼‍♀️

martina250703
13. kvě 2018

Ahoj holky, ja jsem dnes začala 21.tt a na velky utz jdu ve středu.
A dneska mě mimčo poprvé ťuklo, že jsem to cítila i rukou 🙂

knoflikarka
13. kvě 2018

@sju2929 já jdu na UTZ ke svému doktorovi, jsem objednaná na 30. a budu 19+1. Pres břicho mi zatím UTZ šel blbě vidět, tak čekám, že mě taky budou přeobjednávat...

agneska7
14. kvě 2018

Taky jdu 30.5. Ale do CAR a budu 21+2 tak taky hranicne

kepu
14. kvě 2018

Holky ja jdu 30.5 na 3D i s muzem .... Nemuzu se dockat. 😍😘 Na druhy screening jdeme pak dalsi tyden a taky s tatinkem ... 😊

oveckaluky
14. kvě 2018

@kepu My jdeme na 4D až někdy mezi 23. a 25.tt, taky už se těšíme oba 🙂

kepu
14. kvě 2018

@oveckaluky kolik se u vas plati ? ... Ja si mam prinest 800 a flashku +dostanu fotku ...

oveckaluky
14. kvě 2018

@kepu Tak u nás dražší, 1100 - a v ceně je DVD a fotky...ale jdeme do toho, holky máme obě na videu z UTZ, i když jen 2D 🙂

knoflikarka
14. kvě 2018

@agneska7 Já bych nejradši do CAR chodila na kontroly celé těhotenství. Můj gyndař je v pohodě, ale moje doktorka v CARu byla úplně nejlepší doktorka, co jsem kdy potkala. Škoda že mám Olomouc z ruky ☺

agneska7
14. kvě 2018

@knoflikarka jj prave do toho olmiku jedem 🙂

knoflikarka
14. kvě 2018

@agneska7 A do kterého CARu? 😉

agneska7
14. kvě 2018

@knoflikarka fertimed taky to mame daleko cca 70 km ale aspon vim ze je vse ok 🙂

knoflikarka
14. kvě 2018

@agneska7 tak Fertimed neznám 🙂 jasně, pokud nemáte nic v místě bydliště, je to určitě fajn ;)

knoflikarka
14. kvě 2018

holky, ty 3d/4d ultrazvuky mají přímo vaši doktoři, nebo jste se na ně někde speciálně objednávaly? Můj takový UTZ nemá a chtěla bych na něj za čas určitě jít, tak nevím, jestli se můžu někde na něj sama objednat..?

kepu
14. kvě 2018

@knoflikarka moje dr ma primo v ordinaci..... Jinak byva asi v nemocnicich ... Ale pry je nejlepsi ho delat 18-22 tt pak je hur videt tak to neprosvihni 😊

knoflikarka
14. kvě 2018

@kepu no tak mně je hůř vidět přes břicho vždy :D zeptám se na to doktora, až k němu toho 30. půjdeme ;)

laja64
14. kvě 2018

Dobré poledne, tak dnes 17+1, vše ok, čekáme zdravou holčičku. Akorát v práci si našli náhradu o měsíc dříve než jsme se domluvili tak nevím, co budu doma já workoholik dělat 😀😢

kepu
14. kvě 2018

@laja64 přece odpočívat užívat si bříška a připravovat se na přírůstek 😊

timotek69
14. kvě 2018

Ahojky;) ja jdu zitra na poradnu tak snad bude vse ok a 21.5 na velky utz! Uz at to mame zasebou;) na 3d ani 4d nechchci jit, znamy dela se v tom pohybuje a rikal ze je to masakr co to na to mimco vyzaruje, takze my si pockame do porodu na prekvapeni;) staci mi klasicky utz a fotka;)

agneska7
14. kvě 2018

@timotek69 upřímě tomu taky věřím a navíc mi to pořád připadá jako nějaké scifi :D jako vidět obličej mimca v děloze ? no nepochopim 😅

laja64
14. kvě 2018

@kepu Nejsem moc zvyklá na nic nedělání a bříška si budu i tak užívat. Dělám lash lift/botox na řasy, to mi zabere pár hodin týdně, ale co pak 🐒 Nevím, zda se naučím odpočívat 😧 Asi začnu s dcerkou toho více podnikat, jinak nevím 😀

timotek69
14. kvě 2018

@agneska7 kdyz uz chceme vedet co to bude nemusime vedet prece i podobu;) nejake prekvapko ;)

kamila215
14. kvě 2018

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole. Jsem v 17.týdnu a čekáme chlapečka😊

agneska7
14. kvě 2018

@timotek69 mi nechcem vědět ani pohlaví . takže totální kinder vejce 😂

codal
14. kvě 2018

Já jdu na velký ultrazvuk pozítří,jsem zvědavá,jestli bude bratříček nebo sestřička🙂..

martina250703
14. kvě 2018

Taky jdu pozítří. A necháme se překvapit 🙂

regeditka
15. kvě 2018

Ahojky holky, taky jsem myslela, ze druhy utz ve 20.tydnu max, ale do 22tt v pohodě, oni ti doktori vi, co delaji 😉 ja jdu taky pristi pondeli, budu 21+0 a jsem malinko napnuta. Tatinek jde s nami a dalsi den odleta na 14 dni na sluzebku do Tunisu, jsem z toho dost na nervy, ale neda se svitit. Holt nova prace. Objevuji se mi krecove zily na nohach, asi po porodu nezmizi, co?
@knoflikarka neboj, ten vytok je normalni... "tehotenske vlhko", je to kolikrat tak intenzivní, ze jsem behala na wc na kontrolu, jestli nekrvacim 😊😀

natysnovec
15. kvě 2018

holky dneska sem po utreni na zachode mela na toalet...nejaky hlen...co to je?Vypadalo to jako hlen od kasle😁

Strana