icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
9. kvě 2018

@darkwitch no já čekám první a "vymodlené", takže je pro mě všechno nové a vždy se i před kontrolou strašně bojím a pak jsem na sebe i naštvaná, že se zbytečně stresuju.

darkwitch
9. kvě 2018

@knoflikarka u nás bylo vymodlene prvni i druhé, asi proto to tak proŽívám, i kdyz moje sestra nejvíc prožívala třetí těhotenství a to bylo nehoda 😀

arr
10. kvě 2018

S vymodleností mám bohaté zkušenosti. První dceru mám po léčbě clostylbegytem a doslova zázrakem a teď čekám druhé miminko po IVF. Obě děti jsou vymodlené. 🙏🙏🙏🍀 První těhotenství jsem prožívala hodně, furt se bála kontrol, aby bylo vše v pořádku atd. Ted u druhého, nemám na nějaké prožívání, díky starší dcerce, která je hyperaktivní, čas.

knoflikarka
10. kvě 2018

@arr Taky čekám miminko po IVF, Clostyl jsem brala bezúspěšně půl roku, dočkali jsme se na druhý pokus IVF. Ještě před nemocenskou jsem učila ve třídě pro děti s ADHD (vesměs ale kombinované ještě s něčím), to se člověk fakt nestihne zaměstnávat nějakými pochybami 🙂.

arr
10. kvě 2018

@knoflikarka U dcerky jsem clostylbegyt brala asi taky cca půl roku a zázrakem se podařilo (i doktoři kroutili hlavou, protože někdy v půlce cyklu jsem mela tehdy folikul jen cca 12mm a dva dny na to jsem začala brát dupahston (který, pak už případné ovulaci brání) a mě ten folikul během těch dvou dní nejspíše vyrostl o 8mm 😱. Takže takovej malej zázrak. Teď u druhého jsem cca 1,5 roku (s přestávkami) opět zkoušeli clostylbegyt - bezúspěšně. Tak jsem v lednu podstoupila IVF a naštěstí hned první pokus se ujal (dnes 18+0tt). 🍀 Jo jsem ráda, když dám dcerku na půl dne do školky, alespoň se stihnu najíst, uklidit a nakoupit 😀 . Jakmile ji vyzvednu, nemá čas vůbec na nic. Jsem zvědavá kdy a jak budu chystat výbavu pro mrňouse 🤔😁. Jeste nemám vůbec nic, a to nekecám. Kočár po dcerce jsme prodali, oblečení po dcerce mi je k ničemu (vypadá to na chlapečka 😍), nemám zkrátka nic 😂.

darkwitch
10. kvě 2018

My máme nakonec obe děti prirozene první po třech neuspesnych ivf,u druhého uz jsme do ivf nešli...

oveckaluky
10. kvě 2018

@arr Buď v klidu, nás čeká všechno 2x a jediné, co mám, jsou dva upletené overaly (zatím nedodělané, čekáme na potvrzení pohlaví), dvě háčkované deky z loňska a dva dudlíky, co jsem koupila na oslavu úspěšného screeningu 😀 Takže taky nula nula prd 😀 ale v neděli jedeme pro kočár 😉

knoflikarka
10. kvě 2018

@arr
@darkwitch To je super, holky, zázraky se fakt dějí! ☺🍀 To naše těhotenství beru taky jako zázrak, už jsem byla smířená s darovanými vajíčky a mezitím jsme i kompletovali žádost o adopci...

jitiss
10. kvě 2018

Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Jsem dnes 16+3 a za tyden mam poradnu. A ja zatim nepribrala ani kilo. Brisko mam trochu vypoukle, ale neni to malo? Myslite, ze dr muze uz castecne poznat nejake abnormality jako u screeningu? Na druhy screening jdu az 11.6.

oveckaluky
10. kvě 2018

@knoflikarka Možná to i u tebe bylo hlavou - jakmile ses smířila s adopcí, najednou se povedlo 🙂 Je to zázrak 🙂

oveckaluky
10. kvě 2018

@jitiss To vůbec nevadí, miminko si bere z tebe - co bych za to dala 🙂

niki1107
10. kvě 2018

Tak potvrzuji, že Angelsound je boží ! 😍 Je to úžasný a dojemný slyšet bít srdíčko té naší milované lásky ❤

agneska7
10. kvě 2018

@jitiss nestresuj se tim jsem v 19 tt a jsem porad v minuse 5 kg na nasi vaze nezalezi

lucyh1611
10. kvě 2018

@jitiss ja jsem sice teprve v 16tt ale taky jsem jeste nic nepribrala 🙂 tim se nestresuj. Mne rekl doktor, ze mel maminku a ta pribrala jen asi 4kg a vsechno bylo v pohode 🙂 neboj, ono to prijde...ja uz se toho bojim ted 🙈😂

jitiss
10. kvě 2018

@oveckaluky
@agneska7
@lucyh1611 dekuju za uklidneni... taky vzdycky zacnete trochu panikarit pred kazdou kontrolou?

lobella
11. kvě 2018

@jitiss ahoj, ja jsem na tom podobne, 15tt a minus 3 kila, dosud stale pomalivku hubnu, vcera jsem byla u dr. a sestricka se jen smalaze se te vaze nahoru nechce, nevadi mi to, prcek roste jak ma.... Osklive receno, ale cetla jsem, ze se mimco chova jako parazit s prominutim, nejdriv telu ukradne co potrebuje mimco a zbytek je pro maminku, tedy maly si bere jako prvni a az pak my, tak jsem v klidu🙂

kepu
11. kvě 2018

Neni duvod se stresovat .... To ja se stesuju ze uz mam 10nahore a to se v jidle dost hlidam ....

biciklissie
11. kvě 2018

@jitiss Fakt si z toho nic nedělej. Já jsem teď na začátku 17. tt a sice jsem se už dlouho nevážila, ale během těhu jsem taky zhubla minimálně 3 kg. Zůstává mi hlavně břicho a silnější nohy, hubne mi trochu zadek a hlavně ruce a ramena. Takže to vypadá docela zajímavě🙂. Stresuju se fakt kde čím, ale tímhle jediným ne, ono si tělo řekne, kdyby potřebovalo mimčo nášup. A časem budeme rády, že začínáme mínusem, až váha začne stoupat.

agneska7
11. kvě 2018

@jitiss jasně že jo mám angelsounds a přesto když jdu do pordny tak se bojím,ale i hodně těším že zase uvidím toho broučínka 🙂 a taky jsem byla vystresovana z te vahy a potom jsem si uvedomila že na tom nesejde . nektere holky nam urco i závidí 😉

oveckaluky
11. kvě 2018

@jitiss Jasně že jo, panikaříme všechny - to už je úděl nás maminek 🙂 Ale neboj, až se mimi začne vrtět, budeš víc v klidu 😉

oveckaluky
11. kvě 2018

@agneska7 To si piš, co bych za to dala 😀 Už mám +6kg :-/ ale to je ještě dobrý, jsem 19. tt, s holkama s každou už jsem měla touhle dobou nahoře víc, celkem 25kg u každé 🤐 Takže jsem vlastně taky spokojená 😀 Jen je mi divný, že když jsem čekala jedno, šlo to nahoru rychleji, teď se dvěma celkem brnkačka...

knoflikarka
11. kvě 2018

@jitiss Trochu panikařit? Před UTZ jsem hromádka nervů a kvůli tomu, že mi sestra vždy měří tlak před, se hrozně diví, proč ho mám zvýšený 🙄😁. A po kontrole přemýšlím nad vším znova. Jinak v 17. tt mám +1,5 kg a břicho sice pomalu roste a já o něm vím, ale jelikož mám stehna jak sudy, tak zbytek světa si myslí, že to k mé postavě patří a ještě se mi nestalo, ze by někdo poznal, že jsem těhotná.

sju2929
13. kvě 2018

Caute holky 🙂 jak se cítíte? Jak se mate? Mě od pátku bolí podbrisek a v krizi.. nevím jestli je to roztahovanim dělohy, nebo čím, ale nic příjemného.. mate to taky tak? 👀

knoflikarka
13. kvě 2018

@sju2929 Taky cítím podbřišek, nic extra, ale občas jo. Ale řekla bych, že mi v posledních dnech trochu porostlo břicho, tak to přisuzuju tomu. Kříž taky cítím, ale taky spíš nárazově, jsem teprv 17. tt. Spíš mám teď intenzivnější výtok, tak se bojím, aby to nebyla mykóza.

zabicka156
13. kvě 2018

Tak v pátek jsme byly na 2.velkém utz........všechno v naprostém pořádku, miminko kopalo jak divý...je to druhý dítko, ale pořád se všemu divým jak u prvního 🙂

darkwitch
13. kvě 2018

Ahoj ja se zatím cítím celkem dobře. Občas jsem lehce nervozni když mám pocit že mimco chvili míň kope, ale dneska se zase pěkně rozkopalo, tak jsem zase na pár minut v klidu. Velky utz mam az příští pondělí tak snad je vse v pořádku.

oveckaluky
13. kvě 2018

@darkwitch Mám to stejně, když se celý den neozvou, jsem na nervy...dneska teda dopoledne jo, ale jen tak oba ťukli, aby se neřeklo, tak čekám, že večer bude fotbal 😀
Na velký UTZ jdu taky za týden v pondělí 😉

darkwitch
13. kvě 2018

@oveckaluky jak to že už máš velký utz, mě minulý týden v 19 plus 1 řekla že je na velký utz ještě brzy a objednala mě za těch čtrnáct dní...

oveckaluky
13. kvě 2018

@darkwitch No já se právě divila, že ne už teď, ale až za týden - podle MS budu 19+6, což je ten 20. tt tip ťop, ale podle screeningového UTZ, podle kterého mi určili TP, už budu 20+4, což je už 21. tt...nevím, má se dělat ve 20.-21. tt, tak to je akorát...
Já budu dle MS 19+0 teď v úterý.

darkwitch
13. kvě 2018

@oveckaluky mě právě říkala že je to vlastně až 21tt až 24tt, že ve 20tt je to ještě brzy, že tam něco nemůžou dobře změřit... možná záleží na tom jaký mají utz :D já bude 21 plus1 až půjdu na utz

Strana