Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@lobella jezdila jsem dlouho s Berlingem, pohodlný auto, do kterého sedneš ze stoje, vzadu místa i na ty autosedačky (vyzkoušeno), boční šoupačky jsem milovala a obří kufr...vůbec jsem ho nechtěla prodat, ale museli jsme kvůli místu 😀 máme teď 7 místného VW Sharana a jsme také spokojeni 🙂
ad pohyby, já také nic...s prvním jsem měla kolem 18-19tt, druhé 16tt, třetí 16tt, čtvrté 22tt, to jsem měla tu placentu vpředu a teď zatím taky pořád nic a placenta je normálně 🙂
@ojo alespon ze tom nejsem sama....volala sem i na gyndu...tak snad uz se cacorka co nejdrib ozve.
@natysnovec taky jsem byla s malou nervozní, všechny jsem cítila mnohem dřív a s malou jsem si musela pěkně na ty kopanečky počkat 🙂 teď jsem zvědavá kdy bude 🙂
@ojo sem s toho nerv...nooo
@oveckaluky dneska odpo sem ji mozna asi citila...
@natysnovec Noooo, to je dobrá zpráva, teď už to bude čím dál častěji 🙂 Hlavně se nestresuj, když třeba zítra neucítíš, ze začátku nejsou pravidelně 😉
Holky, tento tyden snad konecne začínám citit pohyby nebo si to aspon myslim - sem tam (i při chuzi) mam pocit, jak kdyby mi u povrchu bricha praskla bublinka, az to zalechta. A každý vecer, jak si lehnu do postele, tak pres AS posloucham srdicko a když mi pripadne, ze slysim pohyby, tak dam AS pryc a opravdu se mi zveda brisko, respektive misto mezi pupikem a stydkou kosti. Je to úžasný a doufam, ze si neco nenamlouvam, ale minimálně si myslim, ze vidim dobre 😃. Co myslite? Jinak vam preju krasny vikend ! 💜
@snilekk řekla bych, že ano... Máš porod v říjnu a děláš teď těhotenské testy, nebo ses sekla ve skupině? 🙂 Každopádně tohle je asi mamatest, ne? Nikdy mi takovou zahnutou čárku neudělal, tak asi vadný kus.
@oveckaluky ahoj prosim te dneska kdyz sem se zvedla tak me pichlo v boku(byla to takova ostra bolest)..a furt to poboliva...
@natysnovec To nic není, jen ty blbé vazy - natáhni se a bude to dobrý 🙂 Musíš na sebe být už opatrnější, vstávat pomalu a nedělat prudké pohyby - s vazama bojuju od začátku, není moc o co stát...
@oveckaluky jj je to strasny...Pokazde bych se s toho zblaznila...desne...
@natysnovec Až půjdeš k doktorce, tak jí to řekni, ať ti dá magnézium, trochu to zklidní 🙂
@oveckaluky Fakt ja uz ji to rikala...
@natysnovec Tak si ho kup sama, tím nic nepokazíš. Mně prvně napsala Magnesium Lacticii a teď už si je kupuju sama, jsou volně prodejné a může se jich až deset denně. Já beru 3x2 tablety.
@oveckaluky manzel ma v pytlickach tak sem zavolala na porod. A vzala sem si jeden...a budu to pit...v cem jako pomaha tohle je magnosolf.
@natysnovec Zmírňuje to tu bolest vazů, posiluje je to. A pomáhá i proti tvrdnutí břicha.
@oveckaluky Aha...tak to jo... 😀to uz sem ho mela brat kdy...minuly tyden sem mela bricho jak sutr😀😀
A je tady někdo,komu magnosolv nedělá dobře?! Mě to napsala doktorka,rozpustila jsem ho a popijela behem dne a večer mi bylo jak po opici..Na kontrolu jdu ve středu,tak to doktorce musim říct..
Holky, prosim o radu, vcera po sexu jsem slabe zaspinila, byl to hnedy hlen trosku s krve, hrozne jsem se vydesila, ale kdyz jsem sla na zachod podruhe uz nic a zbytek dne take nic... Je mozne ze jsme byli jen divocejsi a podrazdili jsme cipek? Jinak od te doby vubec nic, uplne cisto...rikala jsem si kdyby se to objevilo, ze zajedu na pohotovost, ale bylo to jen jednou trosku hned po sexu... Kontrolu mam az za 4 tydny
Holky jak jste na tim s oblecky a pripravou??
Ještě nic nepripravuju, tedy uz jsem si udelala alespon seznam co budu chtit dokupovat, z tech vetsich polozek, ale jinak se do nakupovani a příprav nehrnu
@darkwitch alespon ze nejsem jedina🙂
@natysnovec Zatím nemáme nic, čekám s nákupy po druhém velkém UTZ. Ale už se na ně moc těším 😊
@knoflikarka ja uz sem prave po a na 100% holka...jako nejaky veci mame jeste po male...ale neco new by to chtelo..nebo spis zenska se neudrzi.
@natysnovec No jo, tak to je asi jiné, my budem kupovat vše poprvé ;)
@knoflikarka aha...my jen ty zakladni veci...

@natysnovec Asi ho ucítíš míň, ale hlavně že je v pořádku 🙂 A jednou se ti ozve i přes tu placentu, jen co doroste, aby mohl kopnout vedle 😉