icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
20. kvě 2018

Já mám asi 20ks oblecků. Co vidím a líbí se mi to , to koupim. Mám koupene vajíčko a objednaný kočárek, zimní fusak a zavinovacku do autosedacky. Zbytek dokoupim teď během dvou následujících měsíců. Pak už se mi trajdat asi nikde chtít nebude a nesnáším nákupy celkově, takže 80% mám z internetových obchodů 😊😁

ekelly
20. kvě 2018

@natysnovec taky nemame jeste vubec nic :D

natysnovec
20. kvě 2018

@ekelly
@laja64 Ja dneska je kouknu do pytlu po dcerce a uvidim zda neco vyhrabu.

laja64
20. kvě 2018

@natysnovec Já po dcerce právě nic nemam😏😁 Před pár lety jsem o druhém mimi vůbec nepřemýšlela tak jsem všechno vybavení a oblečení prodala 🤔 Takže teď vše nové ale co už 😊

veraakubik
20. kvě 2018

Holky sos...Od vcerejska me hrozne picha tam dole-ale neskutecne a porad mam pocit,ze se mic chce curat-jdu na zachod,tam par kapek a pa chvilku zase..5. tehotenstvi a tohle vubec neznam..Na kontrolu jdu ve stredu,tak jetsli plasit driv,nebo to je normalní..
Jinak co se vybavicky tyce-ma male mam jen zimni vybavu do kocarku,kterou jsem v zime koupila,jinak zaciname na novo..Par kousku uz jsem koupila,baleni plenek,latkove plenky,autosedcku jsem koupila minuly tyden,holcicku mame potvrzenou,takze kdyz neco vidim a libi se mi to,tak jdu a koupim,ale zatim nic moc-zatim leti letni obleceni a to je pro nas tabu,ale par kousku se ulovit da.. 🙂

regeditka
20. kvě 2018

@natysnovec ja jsem koupila dost oblečku z druhe ruky na vinted.cz. A sousedka od tchanu ma tri holcicky, tak mame obleceni na rozdavani. Jinak nic. Ani dudlik a hlavne ani tuseni, jaky vybrat kocarek 😥 a 100% je to jisty pry az na porodnim sale. Teda jestli to bude kluk, tak bude chudak prvni rok v ruzove 😀😀😀 jasno mam jen v nositku, to byla laska na prvni pohled 😍

natysnovec
20. kvě 2018

@veraakubik tak to netusim...ja taky resim zimni veci...uz jed ze se to narodi na podzim a bydlime v baraku kde se topi uhlim..takze za me cim teplejsi tim lepsi.

natysnovec
20. kvě 2018

Je to jasny dnesni vecer patri obleckum😀😁

regeditka
20. kvě 2018

@veraakubik v tehu se dost casto trpi na zanet mocaku, mas to vecer lepsi? Nejhorsi bolest je po ranu. V pondeli zajít s moci na gyndu, at se ti to pripadne nerozjede, pak se s tim hur bojuje. Je to neprijemny, no

veraakubik
20. kvě 2018

@regeditka No,lepší..Řekla bych,že chvilku lepší během dne,chvilku horší..Nejlepší to bylo ráno když jsem se probudila,to mi nebylo nic.To už jsem jásala..Pak jsem vstala,šla na záchod a byla jsem tam kde včera..Jinak moje doktorka ordinuje až v úterý,takže jedině pohotovost..

regeditka
20. kvě 2018

@veraakubik to bude asi zanet, je to bakteriální, s každým dnem se mrsky mnozi. Mela jsem ho ve 4.mesici a zabral mi Urinal akut. Mas moznost si ho dnes sehnat? Pit hodne vlazne az teple vody, zadny cukr. Pred tehu jsem s tim bojovalo hodne, doslo i na curani krve, atb nezabirala. Ale vzdy se to nejak zvládlo a nakonec to preslo. Hlavne necti tadny diskuze emimino aspol! Tu chybu jsem v tehu udelala a zbytecne se vystresovala. Urinal krasne zabral, chytnes to ze startu a pokud se v pondeli nezlepsi, zajdi si s tim k dr. Zjisti sílu zanetu a v nejhorším da atb. Ale resis to zavcas, bude dobre.

darkwitch
20. kvě 2018

@veraakubik taky mi to prijde jako zanet mocaku, muzes s tim i za obvodakem, pokud tvoje doktorka ordinuje az v úterý a fakt je dulezite hodne pit...

niki1107
20. kvě 2018

Holky, ja mam jen asi 3 oblecky (z toho jsem si jeden koupila sama ted v patek a dva dostala od kamosky) a prave taky cekam na 2.utz na potvrzení pohlavi - pokud se potvrdi holka, kamoska, co cca pred 2 mesici rodila, mi prenecha/proda oblečení po ni. Jasny, ze si dokoupim i neco sama, ale nechce se mi vyhazovat majlant za to, co bude mit mimi na chvilku. Vseobecne je potreba hromada bodycek, teplacku, ponozek.
Jinak mame uz doma polozarizeny pokojicek (koberec, zavesy = ladim vse do levandulove) a koupeny přebalovak a postylku s matrací. Dal se chystam na objednat mantinel do postylky, hnízdečko, zavinovačku, zimni univerzalni deckofusak, perinky a povleceni. Kocarek si vyberu v červenci, az mam dovcu, at mam dostatek casu vse dukladne promyslet ☺.

oveckaluky
20. kvě 2018

Já mám dvě uháčkované deky od loňska (teda doufám, že je tam ten pár, jinak budu jednu předělávat, mám růžovou a modrou), dvě rozdělané kombinézky (čekají taky na konkrétní barvu na dodělání) a dvě rozdělané soupravy (bílé kalhoty upletené a k tomu budou svetry a čepice v konkrétní barvě). Jinak teda máme už kočárek i s vajíčky a do nich jsem právě doháčkovala i druhou deku, takže doufám, že zítra po velkém UTZ už budeme vědět, v jakých barvách budu pokračovat a pak už konečně něco nakoupím 😉

oveckaluky
20. kvě 2018

@veraakubik Samotné magnezium mi nic nedělalo, ale teď k tomu beru čtyři týdny i železo...první týden pohoda, pak týden zácpa a teď už druhý týden průjem :-/ Fakt super :-/

veraakubik
20. kvě 2018

Holky zlatý děkuju za odpovědi všem..Během dopolka to zase trochu polevilo a teď je docela klid..Tak já vážně nevím,nemůže to být jak se roztahuje děloha?

oveckaluky
20. kvě 2018

@veraakubik Můžou to být děložní vazy, mě trápí od začátku a je to taková chvilková ostrá bolest, třeba při změně pohybu, nebo když blbě ležím nebo sedím...

darkwitch
20. kvě 2018

@oveckaluky jaké beres železo? Taky mě to čeká, nevíš jestli se da koupit volně nebo jen na předpis?

oveckaluky
20. kvě 2018

@darkwitch Ferro-Folgamma, zítra se ho zeptám, jestli mi nemůže napsat jiné, nebo něco k tomu, nějaká probiotika nebo něco, co by to zmírnilo, už to prokládám i uhlím a nepomáhá nic...tohle mi napsal, nevím, jestli se může něco z volně prodejných, zítra se zeptám.
První týden to bylo v pohodě...tak možná kdybych ho brala jen každý druhý týden 😀

regeditka
20. kvě 2018

@veraakubik no zalezi, jestli te to picha ci tlaci na wc. Jestli na wc nic, tak by to mohly byt ty vazy, to sem tam ostre pichne. Nejzakernejsi je mocak v tom, ze se jeden den tvari ok a druhy zase blby, uvidis zitra. Ale mocak trapi nejvic pri curani.
@oveckaluky jsi hrozne sikovna, hackujes i decky? Hodis pak foto? Vazy super, největší mnamka je pri kychnuti nebo zakaslani 😀😀😀
@niki1107 pokud mas moznost po nekom, je to fakt lepsi. Mimco rychle vyroste a bodycko za 600 na par dni ci tydnu.. Hrozny ceny i za uplne obyc az nehezky kousky v tech obchodech.

darkwitch
20. kvě 2018

@oveckaluky tak já se zitra poradim na gynde a uvidím co mi řekne obvodak... To zase bude veselý den...
Deku musim taky začít delat v lete se mi nebude chtit 😀

veraakubik
20. kvě 2018

@regeditka když jdu na zachod tak právě žádné potíže-pálení,řezání a tak..A občas,to tedy jen málo cítím jako by tlak na konecnik-jako že potřebuju na záchod a přitom se mi nechce.. ( samozřejmě to jdu alespoň zkusit.. 🙂 ) No,prozatím hodně piju a když se to nezlepší zajdu k doktoru..

regeditka
20. kvě 2018

@veraakubik to by melo byt dobry, to jsem spatne pochopila 😉

veraakubik
20. kvě 2018

@regeditka ale když tak sjedu koupit ten Urinal akut..I kdyby to nebyl zánět nic s tím nezkazím-doufám..

knoflikarka
20. kvě 2018

@veraakubik měla jsem to podobně kolem 13. tt, místo Urinalu kup Uroval, ten má i nějakou tu D-manosu, nebo jak se to jmenuje, prý je to lepší. Měla jsem Uroval sirup a po něm to přešlo a zatím se znovu neobjevilo, taky jsem to měla bez pálení a řezání, jen časté nutkání na močení.

knoflikarka
20. kvě 2018

@veraakubik jinak já na močák trpím dost, co hodně pomáhá i při dost rozjetém zánětu, je Rowatinex. Je to na přírodní bázi a v příbaláku píšou, že mohou i těhotné od 2. trimestru, každopádně o tom bych se raději poradila s lékařem.

natysnovec
20. kvě 2018

Hele holky muzu se vyhrivat na slunicku???

lobella
20. kvě 2018

Holky vy jste blazni🙂ja nemam vubec nic, cekame prvni, pohlavi vedet nechceme, ale prijde mi na zarizovani brzy...pravda,ze rekonstruujem tak jsou myslenky jinde a tsky neni vubec cas, je to jen do prace na stavbu a domu spat, kazdy den, o vikendu jsme na stavbe porad...a pristi vikend stehovani...jako tesim se na vyber kocarku, to jsme se shodli, ze chceme sedou barvu a bilou postylku, ta bude jeste po me mamce, tak ji jen pretreme a zbytek nevim, jsem 16tt a tak si rikam, ze je casu dost😀

lobella
20. kvě 2018

@natysnovec mne slunicko vubec nedela dobre, jsem na nem chvilku a prijde mi, ze se o mne pokousi upal uzeh vsechno...nikdy jsem horka nemusela, ale nevadily mi, ale ted v tehu je mi ze slubicka vylozene blbe a porad hledam stin

regeditka
20. kvě 2018

@natysnovec zkus, jak ti sedne a pozor na oblicej, ja si ho nenatrela a mam na cele dva tmave trojuhelniky = pigmentové skvrny, v tehu jsme na to vice nachylne, vypadam jak idiot 😀😀😀
@lobella vydrzim, jen kdyz schovam hlavu do stinu, jinak se o me pokousej mrakoty pomalu 😀

Strana