Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec a kolikaty jsi tyden?
@navrael 22tt
Tak holky uz mam vytrideny veci a ted jen vyprat vyzehlit a uklidit😀😀
Holky ja vas obdivuji jak uz si to chystate...ja stele nezacala ani premyslet, jen vyhlizim kdy se brisko vykuli, i kdyz uz to pomalu zacina🙂 a jak casto mate kontroly? Ja byla na zacatku 14 tt po screeningu a dojit mam az na druhy ulz v pol. 20tt, takze mam jeste 3 tydny, nez prcka zase uvidim...pohyby jeste necitim, a ty je brzy si myslim...tak jesteze rekonstruujem, ze to utika
@lobella ja je mam po 4 tydnech. 😊 zrovna dneska jdu...😊
@lobella Mě doktor objednává na kontroly po cca 3 týdnech. Byla jsem teď pondělí (to jsem byla 19+4) a na velký ultrazvuk (ale k jinému doktorovi) jdu až 5.6. (to budu 21+5) a k tomu mému zase do poradny 18.6. To čekání na ty kontroly je vždy nekonečné. Nachystané nemáme ještě nic co se týče oblečení, doplňků atd.. jen jsem koupila minulý týden první věc - hlubokou korbu na kočár (využijeme podvozek ze sporťáku po starší dceři). V sobotu jsem cítila pár kopanečků (poprvé v tomhle těhotenství 😍), v pondělí a v úterý taky, ale včera a dneska zatím nic 😞 (včera mi to nedalo a raději jsme večer s manželem hledali srdíčko přes angelsounds, sice jsme ho dlouho hledali, ale nakonec našli 🙏❤).
Trosku zavidim ty castejsi kontroly, ja bych brala po 4 tydnech, ale chodim po 5-6,coz je celkem dlouhe... Sice casta kontrola nic nevyresi, ale clovek vidi prcky casteji aspon nez zacnou koupat.. 🙂ale uz jsem v polovine cekani, tak to zvladneme...
Holky, ja videla malou naposledy 12.4. a to na 1.screeningu a ted jdu az pristi týden 30.5. do poradny a 5.6. 2.velky utz. Sileny je to cekani !!! 😩Ale moc mi pomohl AS a od minuleho tydne pohyby, protoze ji citim 💜
Na kontroly chodim co 3 tydny....ale vzdy jen poslechneme srdicko, vysetri mi dr. cipek a hotovo....jeste ze jednoho prdakauz mam...ten me zabavy a nepřijde mi totak dlouhy....a hlavne miminko kope kazdy den jako o zavod....dava o sobe hodne znat
@zabicka156 mne se na cipek divala jen poprve kdyz jsem byla nekdy 7.tt,od te doby kontroly ores bricho...take uz jsem premyslela, jestli se nema kontrolovat aj spodek...
@natysnovec Co se stalo???? 😮
@niki1107 sem rapl a kopla sem v kuchyni do linky😀😀😀boli to jak blazen...ted cekam az mi manzel priveze berle...nemuzu ani chodit...
@laja64 U nás taky tak, čípek kontroluje vždycky, a měří dělohu, jak roste. UTZ ani srdíčko už neposlouchá, všechno je v pořádku a prckové o sobě dávají vědět denně už několikrát, takže to není potřeba, i na velkém UTZ v pondělí bylo všechno OK 🙂 Jinak chodím taky co tři týdny.
@natysnovec Auuu, ty jsi trdlo, buď na sebe opatrná...
@oveckaluky to ja sem jen sem ve vzteku kopka do linky v kuchyni...taky me to stve.Nejak se ve me nahromadil vztek.
@natysnovec No vztek musí ven, to chápu, ale teď to bude bolet dlouho ☹
@oveckaluky taky sem na sebe pekne nastvana...boli to jako cert.Ani nevim jak si mam polozit nohu do jakeho uhlu aby me to alespon nechvilki prestalo bolet
@natysnovec hlavně vysoko, aby se trochu odkrvila, pak by neměla tolik bolet...
@oveckaluky ted sem vytrela,povesila pradlo a dite poslala k sousedce...ten muj se ani nezepta zda neco potrwbuju...
@natysnovec no tak pomoct by ti mohl...I když mám to doma taky, cele dopoledne litam kolem vaření a pak abych ho snad prosila, aby se šel najíst. Po obědě se zase zavřel v pracovně a přišel skoro v osm...asi si neumí představit, jak nám je. Ale máš muj obdiv, když mi není dobře nebo jsem unavena, prostě na úklid kašlu.
@natysnovec ať se ti to brzy zahojí...jedno jsem se za ta léta, co mám děti s chlapem naučila...pokud chlap vidí, že funguješ, tak nemá důvod se tě zeptat, jestli něco potřebuješ a co je více důležitější, chlapům je třeba všechno říkat...jestli potřebuješ pomoc, tak si o ní prostě řekni, sami se nedovtípí snad nikdy 😀
@natysnovec to je prostě klasika, jako všude. Chlap, no...a v klidu, od toho jsme tu 😉 a navíc tě z vypsání nebude nic bolet, max ruka od psaní 🙂
@lobella nevím jestli se musí nebo ne, já jsem raději, když mi ho vyšetří. S prvním synem jsem se začala brzo otevírat, i když nakonec mi ho vyvolávali po termínu. Tak jsem si taková jistější
@zabicka156 ja orave bych byla taky klidnejsi...tak nevim, jestli si o to rict, kdyz ona je dr.a vi co dela... Kontrolovala mi ho uplne na zacatku v tom 7.tt asi a od te doby nic, za 14 dni jdu na 2.velky utz k ni i s chlapem, to budu 20.tt a pochybuju, ze koulne dolu, kdyz bude se mnou chlap a jdeme primarne kvuli uzt...
@lobella Třeba jo, u nás, když jde tatínek na UTZ, čeká v čekárně, doktor udělá klasickou prohlídku a pak teprve UTZ, na který tatínka zavolá 🙂
Tak dneska jedem pro kocarek na zahradku😀
@oveckaluky Tak to doufám, že u nás to bude stejně, se mnou jde manžel poprvé na gyndu teď ve středu (na 1. screeningu jsme byli jinde) - nevíme, jestli proběhne nebo neproběhne 2. velký UTZ, tak ho radši beru 😉 a u vážení ani kontroly čípku být zrovna nemusí 😀.
Jinak je u nás teplota "Real feel" 30, pro mě tak skoro k bodu varu teda, protože jsem právě dovyklízela skříně, aby bylo místo na věci pro mimi. A asi mu je po tom taky "fajn", dává o sobě vědět zatím netradičně i přes den a i v sedě 😁.

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole jsem 18+0, miminkose má dobře a opět je placenta vpředu, takže proto stále žádné pohyby necítím...no s malou jsem je cítila až od nějak 22 nebo 24tt, takže jsem v klidu 🙂 musím brát železo, už z minulé krve mám žalostně málo...