Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Ahoj tak cukrovka dopadla dobře a můžu si i nadále jíst co chci, spadl mi kamen že srdce s melounem bych se loučila jen těžko 😀
@biciklissie Fecho byl nějaký specializovaný ultrazvuk, doktor mi jezdil po břichu třemi různými tyčkami 😀, bylo slyšet srdíčko ve třech různých "úhlech" (prostě třikrát jinak, zdravotníci by ze mě asi upadli při tomto popisu) a bylo vidět, že bije pravidelně. Pak nastavil na ultrazvuku modrou a červenou barvu a kontroloval komory a krevní oběh, to jsem fakt koukala, jak to po tom tělíčku probíhalo tak, jak to kreslí v učebnicích. Řekl, že srdíčko vypadá naprosto v pořádku a šli jsme. Jinak online kurz taky nezní špatně, to máš pravdu. A s těmi pohyby - jednou už mi manžel řekl, že cítil, pak prý asi ne, takže tak 😀. Prcek už kope celkem dost, že to někdy vidím i na břichu, ale kdykoliv manžel dá ruku, tak je klid 😅, takže jsme na tom stejně, asi jsou miminka dobří vtipálci 😉.
@knoflikarka Aha, tak to asi nebude ono. Tak na to nejdu, přitom to zní docela důležitě a i jako zajímavý zážitek. Ale tak budu důvěřovat doktorce, jinak bych se fakt zbláznila. Mě na tom online kurzu právě láká to, že na to můžeme s manželem koukat společně kdykoliv, bez toho, abychom museli někam chodit. A musím se přiznat, že i bez interakce s dalšími lidmi. Neb jako já jsem spíš konzerva, ne alternativní a často to s tím bývá spojené. Tak aby to nebylo spíš nepříjemné, než hezké... My to právě zatím moc nezkoušeli, jednou jsme tedy číhali a nic. Ani já to moc na ruku nezastihnu, jen párkrát. Většinou totiž přestane, jak tam tu ruku dám. Na pohled to není vidět vůbec, mám to tam asi moc polstrované špeky🙂. Jo, mimča jsou vtipná, dělají se vzácná. Správě, ještě si je užijeme🙂.
Ahoj vsem tehulkam jak prozivate sve dny s miminkem ?
@darkwitch Je me to ceka zitra...mam straxh ze mi bude spatne...
@darkwitch závidím, mě dneska poslali domu, hodnota 5,2...
@oveckaluky tak držím palce ať je to jen jednorazove zvýšení
@darkwitch Děkuji, myslím, že bude 🙂
@natysnovec ja mela nejakou tu pomerancovou a dalo se to vypit, ale chce to rychle, jak jsem si dala pauzu tak se to pak pilo mnohem hůř 😀 ale jinak se to dalo, tu první hodinu jsem seděla v čekárně a na druhou me pustila na lavičku venku 🙂
Ahoj holky, tak už i já cítím zřetelně kopanečky, teď po víkendu je to zřetelnější 🙂 já na cukr nepůjdu .-)
@oveckaluky já myslela, že 5,2 je dobré, ne? Nebo to je do pěti? Je to asi mega přísné teda, táta je diabetik a do šesti to berou jako ok...
@ojo Já asi půjdu, ale bojím se, že to tam v čekárně 2 hodiny nedám, zvlášť pokud to bude nějaká čekárna skoro bez oken a bude zas 30 stupňů...
Holky, trošku vám vstoupím do diskuze - asi blbej dotaz, ale budete kupovat kojeneckou láhev, dudlíky, sterilizátor, ohřívačku a podobný srandy? (hlavně mě zajímá názor zkušených matek 🙂). Jsem si udělala takovej prima seznam, kde jen odškrtávám a plánuju kdy, kde a co koupím a narazila jsem na tohle, tak už mě zas berou mrákoty, co všechno vlastně ještě potřebuju. Děkuji 🙂👶
@darkwitch muzu se rano napit alespon vody??
@ojo jak to??😊zavist
ohřívačka a sterilizator je blbost vše to vyřeší hrnec s vodou dudlík koupený mám a pro jistotu mám jednu lahev avent jinak ja radim tyto blbosti nekupuj leda by vám neslo kojeni tak potom aby jste si ulehčila práci
@niki1107 lahvicku sem vzala jen jednu malou kdyby nahodou mam v planu kojit ale buh vi co bude...Sterilizator sem nekupovala a ani nebudu...prijde mi zbytecny.A ohrivacku taky ne😊😊😊za me zbytecnost..
Jde to i jinak...ale kazdej ma jinej nazor...je to na kazdem.Ale pokud to koupis tak samozdrejme je to ulehcena prace...😊😊😉
@agneska7 souhlas😀je to na kazde z nas co poridi a zda ji to za to stoji to kupovat😊
@natysnovec u nas to šlo napit se pred a potom jsem mohla jednim lokem vody zapit tu brecku 😀
@niki1107 tohle dopredu kupovat nebudu, az jestli to budu potřebovat...
@agneska7
@natysnovec Holky 😀 -> ja se zeptala jako clovek, co pomalu ani nevi, k cemu ty veci jsou (samozrejme nadsázka) - jen jsem to sem uvedla jako pojmy, ktere se uvadi na ruznych strankach a me zajimal vas nazor, to je vse. Rozhodne nepatrim k lidem, kteri rozhazuji za kdejakou blbost, ktera se da vyresit jinak. Jinak mimochodem - taky mam samozrejme v planu kojit 😉
@darkwitch Dekuju 🙂.
@darkwitch jejda😊😊uz ted se tesim...
@niki1107 a to nikdo nerekl😀😀ty si chtela znat nas nazor tak jsme ti ho napsaly...v tom nebylo nic spatneho...😊😊normalne pohoda...myslim si ze tady je spousta maminek a ja se radim mezi ne ktere nemaji na rozhazovani😀😀😉
@natysnovec Nepisu, ze to nekdo rekl 😀. To je to "kouzlo" psaneho projevu - ze to muze vyznít blbe/ironicky ☺. Takze jsem rada, ze nemusim kupovat dalsich milion věci a na zacatek staci flaska a dudlik 😊.
@niki1107 presne😀
holky nejaka zkusenost s adela334??Profil zalozen ted v cervnu?
Teda adela 344
@natysnovec Nee, kdo to ma byt ?

@knoflikarka Jojo, tak to mám s těmi kopanečky tak. Občas i v buse, nevím tedy, jestli se jí líbí to houpání nebo naopak nelíbí🙂. Jen bych chtěla, aby to už cítil i manžel, ale to se nám zatím nepodařilo. Když už se konečně potkáme, tak nic nebo v úplně nevhodnou dobu. No, snad se dočkáme. To FECHO, to jsou nějaké ty srdeční ozvy? Protože to se mi zdá, jestli nedělají u nás na gyndě. Občas nějakou těhotnou šoupnou za nějakou plentu a pak je tam dlouho instalovaná za hlasitého funění a bouchání. Super s tím pediatrem. Já jsem právě o tom zubaři slyšela, že je to dost problém a kór děti. U nás je to fajn, že jsme vesnice do 2 tis. obyvatel a přitom máme zdravotní středisko, kde ty základní služby jsou. Takže tak nějak spoléhám na to... Zvášť, když to mám o pár domů dál. Doufám, že dělají i miminka, to pak bude pohodička, ty prohlídky. Musím kouknout na ty jejich webovky, jestli taky se člověk nemá nějak dopředu hlásit. Je toho tolik... Jo, tak to je fajn, s tím kurzem. Já taky nechci spoléhat na sestřičky, i tak budu vykulená. Přemýšlím nad online kurzem, že bychom na to s manželem doma čučeli společně, ale ještě tedy vůbec nevím.