Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@oveckaluky Něco na tom je. Stejně, obje se musí kupovat, tak proč ne, aby to pasovalo.
https://autosedacky.heureka.cz/cybex-cloud-q-20... nebo tady jsou veškeré informace..
@veraakubik Super, moc Ti děkuju...
@veraakubik Týjo, ale ta cena, to je fakt děsný...
@oveckaluky holky, se omlouvám, nějak jsem se preklikla a vlezla Vám do skupiny ... nicméně mi to nedalo a musím se vyjádřit k tomuhle komentáři ... tohle je blbost ... nejde to brát takto plošne .... mě dělali ogtt v 16tt kvůli vyšší lacne ve 12tt .... tehda jsem měla z prstu 5.1 ale ze žili 5.3 lacnou ... po zátěži ok ... čili podle starých norem bych prošla .... jenže teď jsem byla odeslána do dia ... momentálně jsem od 17 tt na inzulinu ... picham si 26jednotek ... což už je dost a dal mám 4 tablety metforminu denně .... tím chci říct ... za starých hodnot bych prošla a přitom cukrovku měla a tím ze by se nezjistila ... zbytečně bych ohrožovala prcka ... tak buďte rádi za snížené hranice ... oni vědí proč to dělaji ... určitě ne kvůli bodům u pojišťoven atd ... naopak ... léky které teď hradí pojišťovna je vyjdou sakra draho
@skripmart Jenže OGTT test se dělá až mezi 24. a 28.tt, čili pokud byste na něj šla později, asi byste neprošla ani podle starých tabulek...
@oveckaluky to ano....dam si na to vetsiho majzla.Protoze sem veskere testy na cukr na zacatku mela krasny.Tak mi je divny ze bych je mela pres limit.
@natysnovec Já právě taky, proto i doktor říkal, že to bylo pravděpodobně zkreslený.
@oveckaluky 😀😀😀jsme trdla😀a to me dneska ceka i gynda
@natysnovec To mě až příští pondělí, byla jsem teď v pondělí. Teď už prý budu chodit co 14 dní...
@oveckaluky Jak to??
@natysnovec No prý je zatím všechno v pořádku, ale že s dvojkama je to přece jenom rizikovější, tak aby mě viděl častěji...
@oveckaluky jejda to by me zajimalo kdy pujdes..kdy mas vubec tp.
@natysnovec TP 3. 10., ale ven půjdou plánovaným císařem max. ve 38. tt, tzn. v první půli září - pokud se nerozhodnou teda dřív sami 🙂
Poradna teď 25. 6., i se 4D UTZ - na ten se těšíme 🙂
@oveckaluky jeee....mas tp 2 dny po me😊😊
@veraakubik Bože, to je krásná autosedačka. Ta barva 😍. Jsem na fialovou ujetá 😁
@biciklissie Pokud plánuješ ten Baby design kočárek, tak k němu se dají dokoupit adaptéry na autosedačku, minimálně o Maxi Cosi vím určitě. Nějak tak to asi nakoupím já, i když mě teď nahlodalo, že Cybex vychází v testech přecejen líp. Neplánuju autosedačku na dlouhé pochůzky, max. krátký nákup a vynesení miminka domů (to asi hlavně, budu mít ten kočár uskladněný v kufru), Maxi Cosi je lehoučká, ale jestli koupím Cybex, tak to už rovnou můžu tahat korbu 😅
@natysnovec Ale budou určitě dřív, no...
@biciklissie Najdi si nejakou svou vlastni zlatou střední cestu a nezapomen, ze cca v roce budes pořizovat autosedacku dalsi 😉. Ja osobne beru v potaz crashtesty, ale je to s tema autosedackama jak napr s autama - je milion bezpečnějších aut (za statisicove az milionove hodnoty) a stejne lidi jezdi v ojetych fabiich, meganech atd a jsou zivi a zdravi. Tim te k nicemu nenabadam, ale vim, jaky je tlak okoli, internetu aj, protoze ve vysledku je to hlavne byznys. A hlavně nezapomen, ze autosedačku můžeš koupit od nekoho z druhe ruky 😉. Ja mam nastesti kamaradku, ktera me vzdy spolehlive usadi, kdyz prijdu s tim, ze "tohle je spravne, protoze někdo to rekl" ☺.
@biciklissie A chvalim vyber Baby Design, sama jsem si od teto znacky kocar objednala - ma úplně super recenze a ze jsem se jich načetla a nalitala po obchodech 😀. Nejlepší v tehle cenove kategorii ☺.
@biciklissie když jsem jela treba nakoupit a pak jsem tahala těžké vajíčko, takhle bych dala vajíčko na podvozek, protože s celým kočárem uz by mi tam nevesel nákup
@oveckaluky to jo.Ty dvojcatka vetsinou nebo spis pokazde chodi na svet 9 neco driv.
Hranice na glykemii je 5,1 a ja pri odberu mela 5,1 a uz mi to neudelaly😀😀😀
@knoflikarka Jé, tak to si pamatuješ dobře. Fakt je velký favorit Baby Design, asi už to měnit nebudu. A tam jsem se právě dívala, že pasují Maxi Cosi. Ale taky mě nahlodalo, že hodně všude je Cybex, stejně jako Tebe🙂.
Jo, představ si, dneska mi volali z Prenatalu a opět mi změnili termín na ten ultrazvuk. Tak jdu už zítra, pozdě odpoledne. Tak jsem docela v šoku, že už teď. Ale i ráda, neb už z toho mám zase brouka na mozku, že něco bude. To já vždycky, jak se to blíží. No, takže snad budu už zítra klidnější. Snad...
@niki1107 No, je to fakt těžké. Já tedy dám na bezpečnost hodně a tomhle šetřit nechci, ale zase ty finance nejsou bezedné, takže asi fakt za zlatá střední cesta. Tu autosedačku právě z druhé ruky nechci, opřed tím hodně varují, že může být z bouraného auta. Třeba na ní nic není vidět, ale už nefunguje tak, jak má.
@niki1107 Tak to jsem ráda. Myslím, že to asi bude Husky Baby Design, jaký přesně objednávala Ty? Dost jsem nad tím kočárkem váhala a když holky hodně doporučovaly, tak to bylo jasné a už asi měnit nebudu. Spíš jsem ty věci chtěla kupovat postupně a teď bych nejraději objednávala vše hned🙂.
@darkwitch No, já neřídím, tak mám tak nějak naplánované prochajdy s kočárkem do místního obchodu. A ty velké nákupy jen s manželem, takže to jsem si zase říkala, že by jako tentokrát mohl on🙂🙂🙂.
@darkwitch Teď se dívám, že jsem to nenapsala jasně. Jakože by pěkně nesl autosedačku🙂. Nebo se dává i do nákupního vozíku nebo to se nemá?
@biciklissie Jé, tak to máš fajn, co já bych za to dala 😉. Aspoň už budeš v klidu (určitě jo)! No ta Maxi Cosi Cabriofix má právě nějak 3,2 kg, jestli se nepletu, do auta bych ji chtěla i se základnou, kdežto ty Cybexy jsou tak kolem 5 kil, na vynášení fakt nic moc.

@biciklissie https://www.vyspimese.cz/autosedacky/cybex-clou... Tady je odkaz,máme sice jinak barevnou,ale informace najdeš i tady ba stránkách.. ;)