Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie Dekuju 🙂. Prave, jak jsi napsala, ze jde o vnimani casu - ja to vim, ale do hlavy mi uz jdou myšlenky "Asi mam moc velký bricho, kdyz rodim AZ v rijnu. Asi jsem celkove nejaka velka. Asi moc jim" 😀😀😀😀😀 Paradoxne jsme se spolu bavily cca pred 2 mesici o tom, kdy rodim, takze to vědela, no ale to je fuk.
Ale jak pises o tech radach - to mi jako taky dost vadi ! Delej to tak a tak, takhle je to lepsi, to je zbytecny, hlavne nedelej tohle...Tak do prdele, bude to snad moje dite, ne??! 😂
@laja64 Jé, tak jestli víš, že naposled, tak se do toho užívání pořádně opři🙂. já na to zase myslím tak, že je to poprvé (ten minulý pokus, co nevyšel, nepočítám - tam už jsem to tušila od začátku, takže to bylo jiné) a taky, že jestli bude nějaké příště, tak už jedno dítě budu mít a už to bude jiné. Méně času na přemýšlení nad číčovinami🙂, tak si to užívám teď.
@niki1107 Ale tak víš co, třeba jsi velká, ale už to máš odbyto a horší už to nebude🙂. No, to je as chabá útěcha, co🙂? Ale někdo to tak fakt má🙂. Já zase moc raději nejásám u sebe, neb se zítra můžu probudit rozkydá a budu se divit🙂. Nebo teda jako, že já bych zrovna měla to štěstí, se mi nechce věřit🙂.
Jo, tak ty rady, to je šílenost. Ale ani mi tak nevadí ty rady, ale to, JAK to ty lidi říkají. Ne jako radu, ale jako nevyvratitelnou pravdu. Já tohle fakt nesnáším a snažím se vždycky tyhle věci podávat jako svou zkušenost a ne, že já to tak mám, tak to TAK PROSTĚ JE! Jako třeba mi kolegyně říká, že ona svoje dítě nikdy nezavinovala, protože jí prostě přišlo, že je by byl úplně spoutaný, chudinka. Vůbec ji nenapadne, že některé děti to mají rády a některé ne, podá to, jaké je to mučení. Nebo kojící polštář, jedna řekne, že blbost, ta druhá, že bez toho by vůbec nevěděla, jak nakojit. Proč neřeknou, pro mě to nebylo, z toho a toho důvodu.
@biciklissie Já zas peníze neřešila a svoji práci mám ráda a navíc je tam už 10 let co jsem u firmy perfektní kolektiv. Tak tam alespon občas zajdu na kafe a donesu zákusky 😁 Ale je fakt, že některý den jsem ráda, že nemusím vstávat, to je tak jediné. Ale zas si říkám, že pak už budu celý zbytek života makat🤔😁
@biciklissie O to nejde. Ja vim, jak vypadám a treba na zacatku jsem mela az strach, co se mnou tehu udela - nikdy jsem nebyla vyzablina, bylo me za co chytit, ale mela jsem hezkou zenskou postavu, ale nebylo to zadarmo - musela jsem se kontrolovat.
Nemam od přírody dany, ze bych se mohla treba bezmyslenkovite prejidat o půlnoci jak moje kamoska...moje postava byla vydrena. A ja jsem těhotenstvím přestala kourit a byla zvedava, co se bude dit. A ono dobry prave 😁. Pribiram normalne a jde mi vse do bricha ! Takze ja se citim skvele, spis to bylo mysleno tak, ze se nechavam nahlodat a jsem ted domysliva. A druha vec asi je, ze tu slavnou Anicku nemuzu vystat, protoze mi frcela do myho 😂😂😂😂.
@laja64 Já už jsem tam 13 let a právě už toho mám plný zuby. Takže to přišlo tak akorát, tedy spíš už za opět dvanáct. A právě i s tím, co se tam teď děje (už jsem tu i něco psala), tak už prostě na to nemám nervy. A ani myšlenky, těma jsem fakt už někde jinde. Nebo bych spíš chtěla být, ale nemůžu. Tak je to fakt různý, ale fakt je, že v důchoďáku budeme vzpomínat na jiný věci, než pracovní zásluhy a ještě se napracujem, až nám to nebude milý.
@niki1107 Víš co, ta je to možná i tím. Je jsi na sobě hodně pracovala a teď to tolik neovlivníš a ty kecy Ti nepřidají. Jo, tak Anička takhle, tak to se nedivím🙂🙂🙂. A super s tím kouřením, to je fajn.
@niki1107 holky ja cekam taky dalsi cacorku a sileny teda ze zacatku...bedary,divnej oblicej,''fakt krasavice''a bricho mam dole takovy sisaty😊😊😊nizko
@niki1107 Já taky čekám holčičku a rozjeté břicho právě nemám. Ale ani vyloženě do špičky, i když jestli bych to měla určit, tak spíš. Pořád vypadá spíš jako nadmutý🙂. Jinak mi říkají, že hrozně vypadám na chlapečka, tak to beru jako lichotku🙂. S pletí to mám pořád stejný, teď spíš lepší, ale já na to moc netrpím. A teď je spíš ta pleť taková projasněná, no trochu. Vlasy taky spíš lepší, míň se mastí. No, teď jsem se popsala jako krasavice interkontinentální🙂, tak to zas ne, spíš vypadám pořád stejně, jen jsem spokojenější. Holčičku máme potvrzenou na stopro (testy DNA a dva ultrazvuky).
Jak my stihnem do porodu udelat prestavbu to teda nevim😢😢
@natysnovec My se zas budem stěhovat v sedmi měsících malé, tak nevím, co je lepší 😅😯
@natysnovec @knoflikarka a my si na baráku nadstavovali patro, když bylo malé 10 měsíců. Takže děcko u nohou, vařit a chystat pro 5-10 lidi ma stavbě a do toho jsem se učila na zkoušky 😃 Stavba trvala necelý rok. My ženské zvládneme všechno 🍀
@laja64 Tak ti je jasny ..😊😊
@laja64 Tak to tě fakt obdivuju 😯, u nás to bude jenom z bytu do většího bytu.
@knoflikarka Jako stěhování je stěhování, to raději vyhořet 😆 My moc věcí neměli, vše jsme dělali a kupovali nové, ale zase skládání nábytku a vybalování z krabic 🤔 No dalo se to a vy to zvládnete taky 😊
Holky! Kaslete na blbe kecy.. cekame miminko, každé bříško je jine.. hlavní je, ze roste! 🙂
Jaaa Včera jsem měla naprosto HORMONÁLNÍ záchvat..
omlouvam se, ale asi se chci vypovídat.. :(
Jsem byla včera na diabetologii pro výsledky a mám teda tehu cukrovku... ale ten přístup té doktorky.. probrecela jsem skoro cely den.. ve zkratce.. mám zvýšený cukr, není to úplně masakr, ale mám.. mám držet dietu, nejíst cukr a sladké.. ja se stejně necpu sladkým každý den a horedole.. takže v tom nevidím problém., ALE rozhodil mě ten přístup ke mně.. ze jsem to přece musela čekat, ze budu mít cukrovku vzhledem k tomu jak Vypadam, ze už nesmím nabrat ani kilo, naopak ze mám shodit.. a tak.. (jsem silnější, nejsem žádná spejle.. jak jsem psala, mám vel. 46 a někdy vrch kvůli prs 48)... a ze když otec má diabetes I. Typu tak Jsk mužů vypadat jak Vypadam a proč se nehlidam a tak.. A ze mužů mít lusknutim dia II. Typu.. no proste.. nejak jsem své emoce včera nezvladala.. byla jsem rozhozena a dneska ještě taky nejsem úplně Ok... :(
@sju2929 Já tak taky nějak počítám, že tu těhotenskou cukrovku budu mít, jelikož prý snížili tabulku hodnot z 5,5 na 5, 1 a tak to má teď prý každá třetí 🤔😁 Přístup doktorky je brutální. Těhotná může mit velikost 36 a 50kg a stejně může mít cukrovku. Bože 😯 Já bych ji od plic řekla asi svoje 🤔😁
@laja64 ja taky neprosla.A to sem mela na hranici 5.1.
Ted jdu v cervenci na dalsi odber.
@sju2929 ser na ni na kravu...Co myslis ja?Mam 112kg a vel.44/46😊😊a co jako...at mi polibi vsichni zadel😁😁
Holky jak to mate s pletim na zahradce v 27tt??
@natysnovec vyhýbám se mu jak muzu, aké spíš protože je to činnost co fakt nemusim :D
Holky ja jsem dneska tak protivna, vsechno ne rozciluje, chudak dítě musí poslouchat na prvni pokus jinak řvu... doufám ze zitra budu mít lepší náladu :D
@natysnovec Ja ted ze zahradky prisla, sla jsem po obede. Mam to ale jako relax. Akorat me bolej trochu zada a stridam casto pozice. Jinak po dnesku skoro plny vozejk za auto plevelu 🙂 A to zdaleka neni cisto. Holt ucitelka a konec skolniho roku, vsechno slo stranou. Doma bordel, zahradka zarostla 😀
@sju2929 To je přístup jako prase, odešla bych od ní k jinému doktorovi, toto nemáš za potřebí v těhotenství poslouchat opravdu...
@laja64
@natysnovec
Holky, ja se nezmohla na nic.. ja jsem měla co dělat, abych se před ni nerozbrecela..
No, tak ja ještě na 100 kg nejsem.. ale neříkám, ze k nim nemam daleko.. jsem teď v tehu nějaká cita, úplně mě to rozhodilo no.. 😞 :/
@knoflikarka ja to nevěděla.. byla jsem k ni vyslána gynekolozkou na OGTT a jako viděly jsme se s tou dr. Na diabetologii poprvé.. a hned toto..
@sju2929 Hele ja mam fakt bez legrace 112kg...tuk jen na brise..a nikdo to neresi...Vyprdni se na to a uzivej si tehulkovani jako ja...ted k obedu bude smazak+hranolky❤❤❤a nasrat na vsechny.
@natysnovec dekuju holky za pochopení a podporu.. ❤️
Možná by mě to jako netehotnou tak nerozhodilo.. ale proste ty hormony no.. 👀

@laja64 Týjo, tak to já fakt v tomto patřím mezi ty, co Tě nechápou🙂. Já z práce šílím a nemuset tam kvůli penězům (a taky trapnému pocitu pro férovos - jsem trubka), tak mě tam už nikdo neuvidí. Šíleně odpočítávám, kdy už budu moct být doma. Ještě musím vydržet přesně dva měsíce, achjo. Já bych věděla, co doma dělat tak na x let, natož pár měsíců - kdy už asi budu dost limitovaná tím těhu.