icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
19. črc 2018

@regeditka No, asi jsem si myslela, že jsou to milý holky. Spíš to bude asi trochu prostší myšlení... máš pravdu, bojujeme, pro tohle cokoliv. Stejně je to zvláštní, jak ta příroda funguje, už teď ji mám tak hrozně moc ráda. Já přitom děti jako vůbec ráda nemám a vyhýbám se jim, co můžu. Ale moje milovaná holčička, to je něco úplně jiného...
Teda, tak to Ti nezávidím, hlavně s těmi okny. Já moc na větrání nejsem, ale teď mi doma pořád přijde vydýchaný vzduch a pořád okna otvírám. Tak držím pěsti, ať to máte co nejdřív hotové. Nás blokuje dělání koupelny, je to takové složitější, ale do té doby se taky nikam dál, než nějaké nákupy, nehneme.

natysnovec
19. črc 2018

@lobella ja sem jak medicimbal😀😀

biciklissie
19. črc 2018

@darkwitch Taky mám spíš takové oblečení, tak to je dobré. Ale i tak, prostě začínám mít pocit, že mě všechno škrtí. Áčkové sukně, punčochy, spodní prádlo. Vlastně nevím, jestli je to jen pocit nebo jsem z toho už vytloustla...

biciklissie
19. črc 2018

@lobella Páni, tak to snad ani není možné. Vypadáš fakt skvěle, takovou postavu jsem naposled měla asi v 5. třídě na ZŠ🙂.

lobella
19. črc 2018

@biciklissie mno, kdyz myslis, jako nikdy jsem nemela problem s brichem, mam postavu presypacky, takze resim stehna a zadek, chtelo by to zpevnit, pred tehu jsem behala, ale ted mi neprijde jako dobry napad behat 10 km po asfaltu, ale zacnu zase po porodu s mrnousem🙂

dusovkam
19. črc 2018

Od začátku 2 kg nahoře 😁

laja64
19. črc 2018

Tak jedina ja asi vypadam jak pred porodem 🐒😀 Ale treba se to zas mesic nepohne 😀

biciklissie
19. črc 2018

@lobella Víš co, tak nějaké zpevnění samozřejmě neposoudím, ale takhle podle fotky a v oblečení super. Jsi na sebe přísná, co by za to jiné daly🙂. A já myslím, že přesýpačky jsou nejhezčí, je to ženské...

lobella
19. črc 2018

@biciklissie s tim souhlasim, jsem s postavou spokojena, jen jak jsem byla zvykla pravidelne behat a ted nic, tak mi to chybi a vidim, zebzadek a nohy trosku povolily, premyslela jsem nad nejakym posilovanim na zadek, ale nechci neco pokazit, tak chodim aspon semtam prochazky...ono je to u kazde jine, moje mamka byla jeste o neco stihlejsi a na konce 3.mesice nezapla kalhoty a kdyz byla co ted ja, tak uz mela bricho a nosila tehu obleceni, tak treba mi jeste vyskoci,kamaradce take vyskocilo bricho hrozne rychle i hodne rychle nabrala zpocatku a pak se to cele zpomalilo, za chvilku rodi a podle bricha by ji taky nikdo netipoval...

lobella
19. črc 2018

@biciklissie take u mne zalezi, jak je mrnous stoceny, kdyz kope v podbrisku az u trisel, tak bricho skoro nemam, ale jak kope u pupiku a nad nim, tak se vyvali, asi jak je umisteny zrovna😀

niki1107
19. črc 2018

Krasne rano, holky 🌞. Tak posilam sve dnesni foto, zrovna koncim 28tt a kdyz si tak vzpomenu na ty nektery komentare, ze mam velky bricho, ze bych mela rodit kazdym dnem, tak bych si docela piskala jit s takovym brichem k porodu !!! 😀 At je mame jakekoliv, jsou tam ty nejvetsi poklady 💕💜.

regeditka
19. črc 2018

Fotka spatna, mame leseni kolem baraku, tak trosku jak v kobce. Akorat jsem se vratila z kontroly ve 30tt a mala ma 1400g a vse v poradku. Je teda porad hlavickou nahoru, ale pry to nemam resit, ze mala ví , proc je v tehle poloze. Mam radost a bude to nakonec Viktorie. Ale jsem v tomhle dost nerozhodná.

darkwitch
19. črc 2018

@regeditka Victorie je krásne jmeno 🙂

natysnovec
19. črc 2018

Ja to mam takto😀jsem 30+

darkwitch
19. črc 2018

Taky, bych se měla vyfotit ale jsem v tom neschopná, asi pockam až mi někdo posle nejake fotky :D

niki1107
19. črc 2018

@regeditka Viktorie je nadherny jmeno ! My budeme mit Denisu 💓.

ojo
19. črc 2018

Tak jsem se rychle blejskla z boku, skoro vůbec se nefotím...

@lobella já bych chtěla mít postavu jako ty! 😀 ...už jen z praktických důvodů, dost mě to břicho teď omezuje na zahradě při práci 😀 jsem 26tt...

biciklissie
19. črc 2018

@lobella Když je člověk zvyklý sportovat, tak určitě nějaká ta změna je, to se nedá nic dělat. Ale taky bych si na nic posilovacího netroufla, max. ty procházky. Aby si pak člověk třeba něco nevyčítal. Však po porodu, až se na to budeš cítit, to určitě doženeš, když to děláš ráda. Horší s námi, co nic nedělali předtím, nic nedělají teď a co bude potom, na to raději ani nemyslí🙂. Jako já🙂. No, ale taky bych chtěla aspoň trochu to břicho a paže, tak třeba mě dítko samo trochu vyposiluje a když ne, tak se hold budu muset snažit sama🙂.

biciklissie
19. črc 2018

Holky, máte ty pupíčky moc krásné. Já asi na to úplně nemám oko, mě přijde, že tu nikdo není nějak úplně extrém, všechno prostě hezké těhu pupíky. Berme to tak, že aspoň zbytek těla o to vypadá hubenější🙂🙂🙂🙂. Mě teď přijde, že vlastně ani tak moc stehna nemám a zadek taky ne - oproti břichu🙂🙂🙂.

natysnovec
19. črc 2018

@niki1107 pridam se mi budeme mit Verunku😊😊

lobella
19. črc 2018

@ojo to mi prave taky rikaji, ze se aspon muzu ohnout ke tkanickam, jako ohnu se, brisko skoro neni, ale prcek tak je a stejne velky jako u ostatnich, takze jak se ohnu, tak ho citim, jak me zacne kopat a jak ho tlacim, takze brisko sice moc nehi, ale mackam si ho stejne a jak se mam ohnout, tak uz to taky neni ono😀

regeditka
19. črc 2018

Tak jsem dnes pro svuj klid resila velikost briska s dr 🙂 rikala, ze taky hodne zalezi na vysce maminky. Pokud je holcina 190 cm vysoka, tak prcek ma hodne mista a deloha kolikrat vysplha jen cm nad pupik, kdyz ma naopak holcina 160 cm a mene, tak ma delohu pod prsama a brisko se vydouva vic dopredu 🙂 nevim, jestli je to overena teorie, ale me to uspokojilo. Kazdopadne to prestavam resit, mala je zdrava a to je hlavni. Za 3 tydny si me prebira porodnice a premyslim nad predporodnima kurzama, jdete do toho nekdo? Jsem si vcera cetla knizku "200 tajnych triku pro bajecny prvni rok s kojencem" a docela panika. Deti me nikdy nebraly, panenky taky ne, takze 0 praxe, nevim jak chytit, koupat, prebalit, nic. Tak asi budu muset na nejaky ten kurz jit. Jdu akorat vybirat nositko a stejny prusvih jak u kocarku, TOLIK toho a zbytek vybavicky, to zas bude penez 😀

regeditka
19. črc 2018

@laja64 ale houby z voctem jak pred porodem, taky briska rostou indivindi, nekomu skoci az posldni mesic, dva..nekomu se naopak rust zastavi...ja furt nic nic a ted roste pred ocima 😀 ale jen diky brisku mi dochazi, ze za chvilku budu mamou, porad to ta hlava nejak nepobira 🙂

niki1107
19. črc 2018

@regeditka Ja predporodni kurz urcite ne...spousta věcí je dostupných na netu nebo v knizkach a chodit jeste nekam na kurz mi prijde trosku jako jako hroceni (mimochodem spravne zvedani, chovani a premistovani miminka jsem uz studovala na youtube 😀) a spoliham na to, ze se furu veci dozvim/naucim v porodnici. Jen se řekne "predporodni kurz", tak na me to ma stresovy ucinek, ale nic proti gustu ☺.

Ja jsem spis premyslela nad pripravou k porodu -pocitam s homeopatiky, malinikem, lnenym seminkem a masáží hraze, ale furt zvazuju koupi aniballu. Chci to jeste zkonzultovat s dr v poradne, ale nevim no... Z psychickeho hlediska je to asi dobra priprava, ze clovek ma trosku poneti o tom, do ceho jde, ale taky mi to prijde jako neco navic, cim bych zasahovala do "přírody". To uz si radsi prectu knizku Hypnoporod, tohle tema me neskutecne zaujalo ☺.

regeditka
19. črc 2018

@niki1107 aniball taky zvazuju, verim tomu, ze to muze pomoct .. taky mi dnes dr rekla, ze se dnes vsechno hroti, kurzy s dychanim, peci..ze vse proste nejak prijde, ale stejne si myslim, ze aspon drobna priprava neuskodi 🙂

natysnovec
19. črc 2018

Holky co mate deti...umi se vase deti ve 3 letech oblect??(kalhoty,kalhotky?)

natysnovec
19. črc 2018

Nebo kdyz si vemou odrazedlo tak stane se ze ho zapomenou??

petronelas
19. črc 2018

@ojo Ty taky nemáš žádné bříško,vypadáš skvěle.

petronelas
19. črc 2018

Holky,máte nádherné malé bříška.Já myslím,že vedu 1. místo ve velikosti.

petronelas
19. črc 2018

Dnes už se mě zase zeptalo několik lidí,kdy mám termín....prý každým dnem????
To určitě....asi budu muset zachvíli sedět jenom doma a nevycházet,aby se mě nelekli.

Strana