Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@biciklissie S*r na ně ❤ Ja se necitim teda zensky, ale jako vorvan 😀😀 I kdyz vim, ze nektere vypadaji o dost hure a to nejsou tehotne. Ja se nad tim taky pozastavovala , jak si mysleli, ze jsem tlusta a pritom mi rostlo bricho. Ale uz to kaslu 👍 Hlavne ze ty sama se citis fajn a na ne kasli 💕
Dnes jsem udělala velký krok s ditkem jsme se vydaly na výlet do Tesca, tak jsem si koupila prásek pro mimina, snesla jsem z pudy veci po male do pul roku a dala prat první várku, at vím co mám doma a co je potreba opatrit 😀
@laja64
@dusovkam Holky já jsem byla na cukru včera u svého gynekologa, samotný proces dost nanic (dusno, hnusná glukóza bez příchutě, tvrdá židle, že jsem myslela, že už nikdy nevstanu), ale vydržet se to dalo. Kupodivu výsledek v pořádku, jinak by mi dnes volali. Což mě překvapuje, mám veškeré dispozice, ale jsem teda strašně ráda, že už jsem zapomněla i na to, jak jsem si včera nadávala, že jsem si nevyžádala žádanku jinde 😆.
@biciklissie Jak kdybych to slyšela u nás v práci, slepičárna jako prase. Za měsíc a půl (+-) už jim zamáváš na hodně dlouho, tak zkus myslet na to. Mně zas děda s mamkou říkali, že to je jasné, že je to holka, že mám velký zadek 😆. Je mi to fakt jedno, i kdybych měla zadek jak tři Kardashianky, vůbec mě kupodivu teď tyhle poznámky neštvou.
@knoflikarka U nás naštěstí mají v laborce sólo místnost pro těhule i s lehátkem takže paráda 😁Tak hlavně že jsi ok a můžeš vesele baštit bez omezení.. 😉 Ja dneska koukala na ty podmínky před vyšetřením a že lačnění má trvat 10-14 hodin. No mě klepne, prcek je zvyklý že ráno na sedmou snídám a když ne tak je velký zle 🙄 No a ještě mám dnes o starost méně- byli jsme na matrice pro papír na křestní jméno a zároveň prohlášení o otcovství.. Tolikrát jsem se ještě nikdy nepodepsala 😂
@biciklissie Ano, mam ted se dvema podlozkama. A presne jak pises - da se vyuzit do dvou postýlek. Co se tyce dosahu, myslim, ze muzes byt uplne v klidu. My teda mame velky byt (bydlime na bytovce) a pri venceni psa jsem vzala chuvicku sebou do poli, ktere mame pres silnic, protoze jsme ten dosah s mojim taky chtěli vyzkouset a uplna parada ! ☺
Co se tyce tve dnesni zprávy - to jsou teda pekny kravy jako 😞 ! Tohle uz je sakra o nejake (ne)slusnosti. Samozřejme to clovek musi vypouštět, ale mame co delat samy se sebou a ještě poslouchat tohle. Ja uz si teda taky prijdu jak vorvan 🐳, ale největší nervy mam, kdyz jdu nekam ven - do skoro niceho se fakt nevlizam. Mam hader, ze bych je mohla prodavat a nic neoblecu, protoze tricka/halenky jsou mi kratky/tesny přes prsa, saty to samy (ja driv nosila 90% satu fakt uplych na telo, takze ted jsou z nich nevzhledne topiky 😂) a o kalhotech/teplacich ani nemluvim, prostě to cloveka tlaci nebo se v tom neciti, protoze to ma na sobe jak neopren a nebo to pres ty boky fakt nenavlece. Kdyz to tak pisu, tak si fakt uvedomuju, ze doma nemam zadne volne veci, do kterych bych se vesla i s 7 kg nahore 🙈. No takze pak stridam furt ty stejne veci dokola, ktere jsem si koupila v těhotenství a to si moc atraktivne neprijdu, protoze ja si na obleceni docela potrpela...Ale to jsem se dostala jinam. Fakt ti rozumim, znamej se zas ptal myho, kdy mam termin a když rekl, ze v rijnu, tak nechybela skvela reakce "AŽ??? Jsem myslel, ze uz bude kazdym dnem rodit ! " Tak to díky 😂😂😂.
@laja64 Uzz je to kousek holky!!❤❤❤❤❤
@laja64 @natysnovec: Když já mám TP až 29.10. a vůůůůůbec to neutíká .. Právě že kvůli těm důchodcům je ta sólo místnost... Bacilonosiči jedni fuj.. Dneska jich byly plný autobusy... 😑

@laja64
@knoflikarka
@niki1107
Holky, moc děkuju. Jako byla jsem docela v šoku, protože to jsou zrovna děsně milý holky. Asi jim to nedošlo, že to fakt není lichotka🙂. Tak ale důležitý jsou teď jiný věci, tak na to peču. Ale jako člověk se nad tím prostě pozastaví...
@knoflikarka Tři Kardashienky🙂🙂🙂 To je boží. Ale tedy poznámka dost netaktní.
@niki1107 Moc děkuju za info ohledně Angelcare, půjdu do něj. A to oblečení, zatím jsem pořád schopná nosit část těch běžných věcí, neb mám mám raději věci volnější. Ale dlouho už to nepůjde a to pak fakt nevím, nechce se mi utrácet za těhu. Tak Tě úplně chápu, to oblečení člověku moc nepřidá.
@biciklissie no nevim nevim mily holky, vzdyt te spolu pomlouvaj a druha pak zas shodí kolegyni pred tebou. Zensky jsou proste vetsinu casu slepice. Ale ty jsi nekde jinde, takze se nad tim povzneses a bojujem spolu dal, vid?
Dnes jsem na chcipnuti, venku tropy, neprselo x dni a diky rekonstrukci baraku nemuzem otevrit 12 hodin denne okno, takze leklej kapr, durch mokra. Zacina mi docházet, ze se porod blizi, co vse se musi stihnout. Co me ceka a zacinam mit trosku strach. Nikdy jsem nebyla v nemocnici, jsem hrozna poserka, ale tesim se na rijen, az to bude za mnou. Vorvan vorvanovic, bricho tezke
@regeditka Ja prave mam tehu obleceni a dalsi je objednano, ale byla jsem zvykla denne nosit uplne neco jineho, tak jsem to myslela 🙂. Hlavne mam milion ruznych satu (ty jsou mi ted kratke nebo uple pres prsa) a letnich overalu, na ktere se chodim smutne koukat do skrine 😁. Jako par univerzalnich veci mam, do kterych se vlezu - takovej ten klasickej basic a oversize trickosaty 🙂.
Ale abych vyzdvihla vyhody tehotenstvi, tak jsou to prsa 😀. Kdyz si oblecu vrsek od plavek, tak to jsou fakt topky ! (se spodkem je to uz horsi 😂😂😂). A to jsem predtim mela pevny 3, ted jsou ale proste vetsi a hezci 👌😀😊.
Kolegyně mne minulý týden viděla po čtrnácti dnech a ptala se jestli čekám dvojčata že mám velký břicho, klientky v práci zas byly překvapene že uz pomalu končím že mám břicho krásně male, takze každý to vidí jinak a myslím ze je to dost jedno stejně to nijak neovlivnime a muzem si ta bříška jen užívat nebo prezivat :D
Oblečení nemusím moc řešit, mam rada šaty co se rozsiruji pod prsy a do třech se mi břicho krásně vleze a sukně mám většinou ackove s tou upletovou gumou, takze se vejdu skoro do všeho co mám doma a kalhoty moc nenosim tak mi ani nechybí a pro případ nouze mám jedny tehotenske jeste z minuleho tehu 🙂
Tak ja jsem v koletivu mezi chlapama.Uz me pekne stvou.Taky porad slysim jaka jsem uz kulicka a zakaznici se ptaji jestli jsem pred porodem.A to jeste skoro 3 mesice.Asi brzo prasknu.Vypadam jako kdybych cekala trojcata.
@petronelas velkééé 🐒🐒😀😀 a co rikaji ostatni uz hazu za hlavu. Nekdo ma male, nekdo velke ❤
@regeditka to s tím teplem možná trochu i zavidim... nám už tady tři dny téměř v kuse prší, je asi 19st.. no léto jak prase.. 🙈 potrebuju mít v práci otevřené okno, jinak je mi zle.. tak kolegyně chudák sedela v hrubé mikine, abych jej mohla mít otevřené.. 🙊 no proste...
@petronelas ja mám velké bříško dle koho.. někdo říká, ze ho mám malé na to “ze za chvilku rodim”.. a někdo zas tvrdí, ze ho mám velké.. zítra se po práci fotnu (pokud nezapomenu) a dam sem foto ;)
@laja64 Ja ho mam jako dolu😭
@lobella Zaavist😊😊
@laja64
@natysnovec mno, kamaradi co to nevedeli se me taktne ptali, zda jsem nepribrala trosku, bracha rika, ze vypadam, jak kdyz jsem se prejedla...jako obcas se vykuli, ze vypadam i tehotne, ale zatim spis jak kdyz jsem se vykrmila🙂 ale rikam, brisko mi roste trosku vic neprve 2 tydny...

Dnes mi kolegyně říkala, že s druhou kolegyní nevěděly, že jsem těhotná. Tak prý jí právě ta druhá kolegyně říkala, že si všimla, když jsem lezla kamsi na stupínek, že jsem teda fakt tlustá. Tak prý ahááá🙂. No, tak to mám radost. Jak jsem tu psala, že konečně se cítím hezky žensky a tak, to už mě pomalu přechází, jak se už hůř valím, vstávám, ohýbám (to už mi šíleně vadí) a tak celkově. Plus ta únava, to člověku moc na vzhledu taky nepřidá. A tohle mě tedy dorazilo... Achjo.