icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

knoflikarka
17. črc 2018

Tak holky já už mám vypití sladké srajdy za sebou, u nás to bohužel nebyl "teplý Sprite" nebo jiná příchuť, ale čistá glukóza, bez ledu. Teď dvě hodiny čekání ve vydýchané nevětrané čekárně u gynekologa, fakt si teď rvu vlasy, že jsem si nevyžádala žádanku někde, kde to mají uzpůsobené, nebojím se ani tak výsledků jako toho, že tu sebou praštím 😐

martina250703
17. črc 2018

@lobella Mam neteř s cukrovkou 1. A je pravda, ze tělo reaguje na nedostatek cukru tim, ze si pošle ze zásob. Stejně tak se v těle něco odehrává i v době nemocí atp. Zdravý člověk to nepocítí, tělo si poradí. Takže jestli jsi nejedla, bylo ti špatně, mohlo tělo reagovat zvýšeným cukrem.

knoflikarka
17. črc 2018

Tak odběry máme za sebou díkybohu, proběhla mezitím i poradna s UTZ - vše vypadá v pořádku a znovu potvrzená holčička. Tak už jenom čekat na výsledek, pokud zítra nezavolají, máme vyhráno. Na druhou stranu ani dieta by mě nepřekvapila. Uvidíme 😉

biciklissie
17. črc 2018

Holky, tak jsem byla v tu sobotu řádit v Primarku. Akce to byla super, užila jsem si to. Ráda bych napsala, jak jsem pro malou nakoupila užitečných věcí. Nóóó, tak jako něco užitečného tam bylo (asi ponožtičky a čepičky). Pak jsem tam nakoupila hlavně hafo roztomilostí - krásné šatičky na příští létě, boží levná trička se super nápisy, poličky do pokoje a sponečky. No a pak teda i věci pro mě, to jsem se taky docela rozšoupla. Ale tak už vím, co mám a nemám a vrhnu se do seriózního nakupování. Teď je na řadě ten monitor dechu a chůvička, tak nad tím začínám dumat. Zatím přemýšlím nad kombinací 2v1 od Angelcare. Máte někdo zkušenost?

oveckaluky
17. črc 2018

@knoflikarka To je přesně jak u nás, bylo mi blbě pak až do odpoledne ☹ Ale včera u doktora jsem se dověděla, že výsledky mám podle tabulek, takže dobrý, i když mě napoprvé poslali domů 🙂

niki1107
17. črc 2018

@biciklissie Nekolikrat jsem to tu psala, ze mam od Angelcare 2v1. Dala jsem na radu známých a dobre recenze a jsem spokojena (i ovladani je dost intuitivni) ☺.

biciklissie
17. črc 2018

@niki1107 Tak to jsi hodná, že jsi mi to napsala. Já věděla, že někdo to psal, ale nevěděla jsem kdo. Můžu se zeptat, máš ten se dvěma podložkami? Já totiž budu mít dvě postýlky, tak bych měla představu, že bych každou tu podložku měla v jedné postýlce. Alespoň, než bude větší a bude se dostávat mimo. Nebo si to představuju špatně? A s tím dosahem jsi spokojená? Máme dům a chtěla bych používat i na zahradě.

laja64
17. črc 2018

Tak holky chybi jen oblect perinku a polstar a sede prosteradlo. A hotovka. A nam s chlapem jsem poridila taky povleceni s hvezdickami 😇😀

regeditka
17. črc 2018

@laja64 juuu, to je nadhera! Taky jedem ve hvezdickach, das prdolku do hnizdecka rovnou nebo se musi cekat? My budeme teprve malovat, tapetovat a cistit koberce, tak by postylka prekazela 😢

laja64
17. črc 2018

@regeditka dam rovnou, moc to neresim. U dcerky jsem hnizdo nemela a dala jsem ji jen v zavinovacce do postylky a bylo. My staveli pred 4 lety tak uz to mame nastesti za sebou, ale vymalovat bych taky jeste chtela no 🐒🐒

martina250703
17. črc 2018

@laja64 Miluju šedou. Krásné

laja64
17. črc 2018

@martina250703 dekuju moc. Ja taky tak loznice je seda cela a mala ji holt taky bude muset mit rada 🐒😀

martina250703
17. črc 2018

@laja64 Bude po mamince 🙂

bbpk
17. črc 2018

@lobella Pokud vše funguje správně, nemělo by tomu tak být, naopak při hladovění bývá glykemie při spodní hranici normy, kdy je "doplňována" glukagonem ze zásob.

regeditka
17. črc 2018

Holky u pohybu poznate, jestli to byl kopanec nohou, stouchanec loktem, hlavicka atp?

martina250703
17. črc 2018

@regeditka Ja zrovna dneska premyslim o tom, kolik ma nohou ;-D Jinak vim jen diky utz z minuleho tydne, jak tam priblizne je, ale nepoznam.

laja64
17. črc 2018

@regeditka nepoznam, jen mozna tou nohou. Ale mele tam sebou solidne 👣😀

agneska7
17. črc 2018

@regeditka ja nevim podle me je to hloupost aby to nekdo poznal muzem jen predpokladat ktera cast tela to asi byla

ishumisz
autor
17. črc 2018

@agneska7 hloupost to asi nebude. Kdyz se da hmatem urcit poloha.. jen to z nas nikdo neumi. 😀 Ale jiste nejake PA

agneska7
17. črc 2018

@ishumisz poloha ano ale ne že,, tet jsem v pravem boku citila ruku ,, tohle je podle mě blbost

regeditka
17. črc 2018

@agneska7 no cetla jsem clanek a pri pohledu na bricho pry uz vidim, jestli to byl loket, hlava, noha ci jina cast tela... Kdyz vidim hybajici se bricho, je to jakobych spolkla vetřelce, ale nepoznám teda fakt nic. Obcas se bricho vybouli, ale jestli to jsou zada nebo hlava.. Ale melou sebou ted solidne, co

regeditka
17. črc 2018

@martina250703 kolikrat následuje tak rychle po sobe tolik ran, ale fakt, jak kdyz dupou kralici, ze nechapu, jestli ma zachvat nebo co se tam deje.. Asi hoooodne silna skytavka 😀

agneska7
17. črc 2018

@regeditka no jakože bych měla vidět prstíky nebo co :D

agneska7
17. črc 2018

@regeditka to mam taky a taky m napadlo jestly náhodou nema nějaky záchvat nebo co to je je to až nepřirozeně rychle :D

darkwitch
17. črc 2018

Obvykle si myslim ze to musí být chobotnice, fakt nepoznam cim do me zrovna stoucha 😀

martina250703
17. črc 2018

@regeditka Presne. Je vsude. Ale teda vypozorovala jsem, ze zadek dela takovy velky vlny. A nohy jsou asi takovy ostrejsi. Ale to jen když je to jedna rana. A diky tomu, ze vim, jak tam naposledy lezelo 🙂

dusovkam
18. črc 2018

Tak holky- v pondělí ráno na OGTT... Fuj.. Vůbec se mi tam nechce 😁

laja64
18. črc 2018

@dusovkam taky se chystám v pondělí 😀

dusovkam
18. črc 2018

@laja64 6:30? 🤣 Já dnes na gyndě dostala žádanku, ale 20 minut jsme museli čekat než mě sestra byla schopna objednat... 😑 pět lidí v čekárně, ona v "budce" a má moc práce prý.. 🤔

laja64
18. črc 2018

@dusovkam Na 7 h ráno. Tam kde jdu já, se nemusis objednavat, proste prijdes nektery den v 7 rano, vysledky pak poslou gynekologovi meilem. Uz se pripravuju, ze tu cukrovku budu stejne mit ale co clovek nadela no 😀 No sestricky jsou nekdy des, to mas pravdu..

Strana