Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@lobella Mam neteř s cukrovkou 1. A je pravda, ze tělo reaguje na nedostatek cukru tim, ze si pošle ze zásob. Stejně tak se v těle něco odehrává i v době nemocí atp. Zdravý člověk to nepocítí, tělo si poradí. Takže jestli jsi nejedla, bylo ti špatně, mohlo tělo reagovat zvýšeným cukrem.
Tak odběry máme za sebou díkybohu, proběhla mezitím i poradna s UTZ - vše vypadá v pořádku a znovu potvrzená holčička. Tak už jenom čekat na výsledek, pokud zítra nezavolají, máme vyhráno. Na druhou stranu ani dieta by mě nepřekvapila. Uvidíme 😉
Holky, tak jsem byla v tu sobotu řádit v Primarku. Akce to byla super, užila jsem si to. Ráda bych napsala, jak jsem pro malou nakoupila užitečných věcí. Nóóó, tak jako něco užitečného tam bylo (asi ponožtičky a čepičky). Pak jsem tam nakoupila hlavně hafo roztomilostí - krásné šatičky na příští létě, boží levná trička se super nápisy, poličky do pokoje a sponečky. No a pak teda i věci pro mě, to jsem se taky docela rozšoupla. Ale tak už vím, co mám a nemám a vrhnu se do seriózního nakupování. Teď je na řadě ten monitor dechu a chůvička, tak nad tím začínám dumat. Zatím přemýšlím nad kombinací 2v1 od Angelcare. Máte někdo zkušenost?
@knoflikarka To je přesně jak u nás, bylo mi blbě pak až do odpoledne ☹ Ale včera u doktora jsem se dověděla, že výsledky mám podle tabulek, takže dobrý, i když mě napoprvé poslali domů 🙂
@biciklissie Nekolikrat jsem to tu psala, ze mam od Angelcare 2v1. Dala jsem na radu známých a dobre recenze a jsem spokojena (i ovladani je dost intuitivni) ☺.
@niki1107 Tak to jsi hodná, že jsi mi to napsala. Já věděla, že někdo to psal, ale nevěděla jsem kdo. Můžu se zeptat, máš ten se dvěma podložkami? Já totiž budu mít dvě postýlky, tak bych měla představu, že bych každou tu podložku měla v jedné postýlce. Alespoň, než bude větší a bude se dostávat mimo. Nebo si to představuju špatně? A s tím dosahem jsi spokojená? Máme dům a chtěla bych používat i na zahradě.
@laja64 Miluju šedou. Krásné
@martina250703 dekuju moc. Ja taky tak loznice je seda cela a mala ji holt taky bude muset mit rada 🐒😀
@laja64 Bude po mamince 🙂
Holky u pohybu poznate, jestli to byl kopanec nohou, stouchanec loktem, hlavicka atp?
@regeditka Ja zrovna dneska premyslim o tom, kolik ma nohou ;-D Jinak vim jen diky utz z minuleho tydne, jak tam priblizne je, ale nepoznam.
@agneska7 no cetla jsem clanek a pri pohledu na bricho pry uz vidim, jestli to byl loket, hlava, noha ci jina cast tela... Kdyz vidim hybajici se bricho, je to jakobych spolkla vetřelce, ale nepoznám teda fakt nic. Obcas se bricho vybouli, ale jestli to jsou zada nebo hlava.. Ale melou sebou ted solidne, co
@martina250703 kolikrat následuje tak rychle po sobe tolik ran, ale fakt, jak kdyz dupou kralici, ze nechapu, jestli ma zachvat nebo co se tam deje.. Asi hoooodne silna skytavka 😀
Obvykle si myslim ze to musí být chobotnice, fakt nepoznam cim do me zrovna stoucha 😀
@regeditka Presne. Je vsude. Ale teda vypozorovala jsem, ze zadek dela takovy velky vlny. A nohy jsou asi takovy ostrejsi. Ale to jen když je to jedna rana. A diky tomu, ze vim, jak tam naposledy lezelo 🙂
Tak holky- v pondělí ráno na OGTT... Fuj.. Vůbec se mi tam nechce 😁

Tak holky já už mám vypití sladké srajdy za sebou, u nás to bohužel nebyl "teplý Sprite" nebo jiná příchuť, ale čistá glukóza, bez ledu. Teď dvě hodiny čekání ve vydýchané nevětrané čekárně u gynekologa, fakt si teď rvu vlasy, že jsem si nevyžádala žádanku někde, kde to mají uzpůsobené, nebojím se ani tak výsledků jako toho, že tu sebou praštím 😐