Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@petronelas pampers- 2 baliky 2-5kg, 3 baliky 3-6kg. Zbytek koupím pak, uvažuju i o Kolorkách🐒☺
@biciklissie muzes vlozit odkaz na ty oblecky co myslis?
@petronelas Budu kupovat dvoje jedničky a troje dvojky MonPeri, jsou to eko pleny. Nejpozději po šestinedělí ale chci začít látkovat.
Ja kupuji pampers premium care do porodnice nulky, a po potom plenky dada 2x jednicky a jedny dvojky . a zbytek pockam co dostanu a dokoupim az se mimi narodi .
@oveckaluky jak se mas??
@oveckaluky Uz sem te tu dlouho nevidela.Co mladata jak to davas😊😊
@natysnovec Poslední dobou sem moc nechodím, spíš nakukuju do té skupiny, mám je radši než fóra, tam pořád něco hledám... ale už ani moc nezapínám noťas, už se mi u něj u stolu blbě sedí, tak jen občas na klíně, když mám nohy nahoře, protože už mi otékají...ale zatím to jde 🙂 Břicho teda už občas tvrdne, ale fakt jen občas - někdy 2x za den, jindy 1x za tři dny, ale myslím, že mi stajně zvýší dávku magnézia, uvidím zítra v poradně. Hlavně jsem zvědavá na výsledky OGTT, to se taky dovím zítra. Jinak už je to dlouhý, přijde mi, že břicho je fakt den ode dne větší a těžší, nemůžu spát, jsem grogy...a už teda nevydržím ani chodit. Ještě cca tři týdny zpátky jsem došla klidně mužskýmu naproti až do práce (cca 4 km, za 35 minut), před dvěma už jen do Teska (cca 2 km a skoro půl hodiny) a teď už jsem ráda, když vyjdu na náměstí (cca 300 m), obejdu co potřebuju a doplácám se domů. Jak dýl sedím, stojím nebo chodím, příšerně mě bolí žebra, hlavně vpravo. Ale už se to krátí, jedeme 29. tt - pokud čekám "průměrné" dvojky, mohli by přijít v tom 33. tt, a to už je fakt za pár 😀
Co ty, jak jsi na tom?
@oveckaluky jj ja sem na tom zatim relativbe dobre akorat otykam...nohy,ruce.Desny...uz se tesim az mala bude venku😀
@natysnovec No, veder se už asi do porodu nezbavíme, a tím ani otoků :-/ Ale už se to krátí 😉
@oveckaluky to ano....uz aby bylo zari...😀😀
@petronelas Ahoj, promiň za pozdní odpověď, nebyla jsem včera na netu. Je to https://www.lidl-shop.cz/Akce/Pristi-tyden/a149585. Já jsem neodolala a už mám objednáno, nechci se s nikým prát v Lidlu. Tak už se klepu na balík...
Holky stalo se nektere z vas nekdy ze by vas kopla elektrika...ale upozornuji...jen malinko do prstu(palce)
@natysnovec no ja dostala vcera nekolikrat, asi mi probijel notebook nebo co. 😀 Proc?
@petronelas ja jsem koupila pampers new baby-dry a mám dvě balení 1 a 2 mám dvě balení s tím, ze v jednom je jich 228 ks.. mám dobre recenze na ne + i nejlépe vyšly v Dtestu, tak jsem čekala až budou v akci a pak je koupila 🙂
Jinak pak přemýšlím, ze bych vyzkoušela Dada premium... kamaradka je má a je spokojena.. 🙂
@ishumisz Ja mela strasnej strach...
@oveckaluky jsi hrdinka! ja bojuju podobně a to mam jen jedno prte v brise. Ty vedra jsou ubijejici, jen se valim po byte a funim jak kobyla. U pc nevydrzim sedet dyl jak pul hodiny, i kdyz bych moc potrebovala kvuli praci. Obdivuju tě, drzim pesti a moc se tesim na fotky prdolek, uz to mame za par holky, pristi tyden 30tt, uz se to blizi 😮
@regeditka Daly jsme se na vojnu, tak musíme bojovat 😉 To už dáme 🙂
@oveckaluky
@regeditka To uz je za par...ted uz jsme ve 3/4...😊😊😊a pak uz jen porod.
@natysnovec Už aby to bylo, už se těším, až je budu mít u sebe a budu si moct normálně lehnout 🙂
@oveckaluky ja uz se taky tesim...az budem mit malickou doma😊😊😊
Dekuji holky za vase prispevky.
@ishumisz Dostala sem pecku od bojleru kdyz sem ho sla zapojit.Taj sem se lekla a hned volala dr....co a jak ..ale jelikoz ti projelo jen palcem a n8c vic tak rikala ze to bude v poradku.A malou sem dneska hlidala jako blazen.A ozyvala se dobre.Tak sem alespon v klidu.
@regeditka ja taky pristi tyden 30tt 😉
Ahoj, vy ktere uz mate testy na cukrovku hotove, chci se zeptat, kdyz mi brali u dr prvne krev nekdy v 10tt,mela jsem ranni glykemii 5,1...ted jsem nekde cetla, ze pokud telo hladovy, je glykemie vyssi, je to pravda? Jde mi o to, ze v tom 10tt bylo obdobi, kdy mi bylo nejhur, nic jsem nepozrele, jen kefir, lak z okurek a bile pecivo, je mozne, ze to bylo timto? Testy na cukrovku me teprve cekaji a orestoze skoro sladke vubec nejim, tak mam obavy, jak to vyjde, jelikoz tehu cukrovku mela moje mamka ve vsech tehotenstvich, deda byl silny cukrovkar, tak mame ty predispozice v rodine...
@lobella hele ja prestala jist asi v 7h...a mela sem 4,7 po piti mi nesedlo asi to preslazeny a mela sem 10.50 a po 3 hodine sem mela 7.8...dneska jdu akorat na mereni po obede....takze do 8h pry snidane a okolo 11h obed...bzdem mit kvetak a brambor.Co doporucila sestra na dia...😁😁😁😁stve me to.
@natysnovec ja nechci hladovet nebo drzet nejakou dietu ored testem, jen se ptamjestli ta hranicni ranni glykemie nesouvisi s tim, ze jsem v tom obdobi moc nejedlajak mi bylo soatne, nebo je to tim, ze mam k te cukrovce sklony...kdyz bych pak mela tehu cukrovku a musela drzet dietu, tak nevadi, prezili to vsechny, tak ja taky, ale zajima me vliv hladoveni na glykemii
@lobella podle me to neovlivnis...
@lobella ja mam taky cukr v rodine s tatovi strany...a mam ji...

@petronelas ja mam male baleni 1pampers do porodnice,a 2 pampers domu..